Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo alma yarışması 2.takım başlıyor!!!
- Konu Sahibi Vendetta
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mayıs 2009
- 255
- 4
- 318
yarışma ne zmaan başlicaaaakkk vendetta !
canım yarışma başladı zaten ilk sayfada herkesin kilosu, boyu, ideal kilosu vs. yazıyo hatta ben bgn sabah ne yediğimi bile yazdım
ayrıca bu hafta cuma günü kilolar bildirilmesin haftaya bildirilsin dicektim ama haftaya bayram mutlaka aksar ve 2 hafta üstüste aksarsa daha kötü olur diye bu hafta bildirileri istiyorum yalnız burdan haftaya bildirmeseniz de olur anlamı çıkartmayın:))) bu hafta cuma günü saat 21.00' kadar bana özelden bildirimleri yapabilrsiniz en geç saat 22.00'de sonuçlar ilk sayfada yer alır...
- 3 Ekim 2007
- 14.415
- 35.473
- 1.123
- 39
- 27 Mayıs 2009
- 255
- 4
- 318
kızlar umarım gecikmemişimdir,bikaç gündür giremiyorum çok hastaydım,grip mi ne illetse mahvetti beni...şu an bişey yiyemiyorum pek,açıkçası kilo falan da gözümde değil tek derdim iyileşmek...beni de alın yarışmayaaa:))))
geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir ve kilo da alırsın umarım ayrıca yarışmadasın
- 27 Mayıs 2009
- 255
- 4
- 318
eh kimse yok ama herkes nerde neden paylaşmıyo herkes ne yaptığını kilo almak için
ne yedik ne içtik yazardık eskiden
haklısın canım ya ben öğlenleri giremiyorum pek evde olmadığımdan ama akşamları yazmaya çalışçam hergün n'aptığımı mesela bugün sabah alalacele kahvaltılık bişeyler atıştırdım bi bardak süt içtim öğlen yemeğine kadar hiç bişey yemedim öğlende de patates kızartması ve köfte yedim akşama da taze fasulyeyle pilav yaptım saat 7.00'de de salatayla beraber onları yicem yatmadan da meyve falan yer sütümü içerim artık...
- 3 Ekim 2007
- 14.415
- 35.473
- 1.123
- 39
geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir ve kilo da alırsın umarım ayrıca yarışmadasın
sağol canım,düzeliyorum yavş yavaş
- 27 Mayıs 2009
- 255
- 4
- 318
sabah kahvaltı yapamadım kursa geç kalıyorum diye bişey yemeden çıktım evden ama yanıma çubuk kraker almıştım 2 paket onları yedim öğlende eve gelip makarna yaptım kısa yoldan bugün öğleden sonra evdeyim ve dolayısıyla boş kaldıkça ne bulursam yiyorum bu arada bu iştahımın sebebi XXX 2.şişemi 2 gün sonra bitiriyorum 3.şişeyi de alırmıyım kararsızım:) akşama ne yemek yapçama karar vermedim daha...
Son düzenleyen: Moderatör:
- 27 Mayıs 2009
- 255
- 4
- 318
bende bende bendeee katılmak istiyorumm.Belki bu sayede daha çok önem verir boşvermem.
1 hafta rötarlı olarak yarışmaya başlıcaksın o zaman canım kilonu boyunu ve ulaşmak istediğin kiloyu da yazarsan sevinirim..