• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma yarışması 2.takım başlıyor!!!

yarışma ne zmaan başlicaaaakkk vendetta !

canım yarışma başladı zaten ilk sayfada herkesin kilosu, boyu, ideal kilosu vs. yazıyo hatta ben bgn sabah ne yediğimi bile yazdım
ayrıca bu hafta cuma günü kilolar bildirilmesin haftaya bildirilsin dicektim ama haftaya bayram mutlaka aksar ve 2 hafta üstüste aksarsa daha kötü olur diye bu hafta bildirileri istiyorum yalnız burdan haftaya bildirmeseniz de olur anlamı çıkartmayın:))) bu hafta cuma günü saat 21.00' kadar bana özelden bildirimleri yapabilrsiniz en geç saat 22.00'de sonuçlar ilk sayfada yer alır...

eh kimse yok ama herkes nerde neden paylaşmıyo herkes ne yaptığını kilo almak için
ne yedik ne içtik yazardık eskiden

ben sabah tahin pekmez,biraz kuruyemiş,sucuklu yumurta yedim.öğlen de hamburger ve patates yedim.akşam eşim olmadığı için yemek yapmadım ama,karışımdan hazırladım ve 2 bardak içtim.yatarken de çikolata ve muz yemeyi düşünüyorum.tabi bunlar yeterli değil,daha çok yemek lazım

yarismanin basladini yeni ogrendim. Sabah 1 dilim ekmekle kahvalti, oglen, corba ve manti tatli olarakta puding, aksamda corba sucuklu kurufasulye, 1 avuc findik ve 1 kase cekirdek cips yatarkende sut karisimimi icicem

saat geç olmuş yediklerimi yazacaktım ama neyse
yarından sonra boş bırakmak yok buraları

kilo alma yarisimi:bbo: bizamanlar kilolariyla basi dertde olan ben basligi okuyunca az daha sok geciriyordum ay millet vermeye siz almayami calisiyorsunuz ne guzel fit fit gezin iste napcaniz kiloyu:hulya:

kızlar umarım gecikmemişimdir,bikaç gündür giremiyorum çok hastaydım,grip mi ne illetse mahvetti beni...şu an bişey yiyemiyorum pek,açıkçası kilo falan da gözümde değil tek derdim iyileşmek...beni de alın yarışmayaaa:))))

kızlar umarım gecikmemişimdir,bikaç gündür giremiyorum çok hastaydım,grip mi ne illetse mahvetti beni...şu an bişey yiyemiyorum pek,açıkçası kilo falan da gözümde değil tek derdim iyileşmek...beni de alın yarışmayaaa:))))

geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir ve kilo da alırsın umarım ayrıca yarışmadasın

eh kimse yok ama herkes nerde neden paylaşmıyo herkes ne yaptığını kilo almak için
ne yedik ne içtik yazardık eskiden

haklısın canım ya ben öğlenleri giremiyorum pek evde olmadığımdan ama akşamları yazmaya çalışçam hergün n'aptığımı mesela bugün sabah alalacele kahvaltılık bişeyler atıştırdım bi bardak süt içtim öğlen yemeğine kadar hiç bişey yemedim öğlende de patates kızartması ve köfte yedim akşama da taze fasulyeyle pilav yaptım saat 7.00'de de salatayla beraber onları yicem yatmadan da meyve falan yer sütümü içerim artık...

afiyet olsun vendetta güzel daha ne olsun ben bugun pek yemedim
sabah biraz kahvaltı öğlende mantı yedim sonrada muz yedim temizlik yapıyorum yemek yapmaya vakit ayıramadım bugun esim eve gelirken hazır bişeyler alıcak artık onları da yerim bugunlük böyle canım

sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı herzaman olduğu gibi,
öğlen, çorba, ıspanak, makarna vardı ama yemedim
akşamda, evde çorba var birde et sote vardı dun yaptım onları yıcez

sabah kahvaltı yapamadım kursa geç kalıyorum diye bişey yemeden çıktım evden ama yanıma çubuk kraker almıştım 2 paket onları yedim öğlende eve gelip makarna yaptım kısa yoldan bugün öğleden sonra evdeyim ve dolayısıyla boş kaldıkça ne bulursam yiyorum bu arada bu iştahımın sebebi XXX 2.şişemi 2 gün sonra bitiriyorum 3.şişeyi de alırmıyım kararsızım:) akşama ne yemek yapçama karar vermedim daha...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada kızlar bugün kilo bildirimlerinizi saat 21.00'e kadar yapmayı unutmayın lütfen!!!!!!

bende bende bendeee katılmak istiyorumm.Belki bu sayede daha çok önem verir boşvermem.

Back