2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Ah akşam yemesi ataklarım :KK43:
Zeytinyağ yok sadece çok az tuz ve limon

BB4DC75C-792E-43A7-B7D4-B44494E93655.jpeg

Ben dun ogle ogununden sonra
Ara ogun olarak: 1 buyuk kapya

aksam yemegi:
2 kase mercimek corbasi (biraz tavuk suyu ilr yapmistim ama corbaya ekstra yag eklemedim hic)

aksam yemesi atagim icin;
5 cilek, 1 murdum erigi, 1 kucuk salkim uzum.

ama ben de aksam ataklarim icin artik meyve degil de yesillik domates tercih edicem.

Bende eşim dürüm tavuk döner yerken 1 ısırık ve 5 adet pattis kızartması

şimdi 4 kaşık haşlanmış nohutlu 1 kaşık zeytinyağlı salata
Akşam yemeğini ancak şimdi yemem mük.

30 dk Leslie cok iyi baslangic 💪

Bosver canim oncesini. Bu aralar olcersin bi ara. -3 cm ilk hedefin olur mesela, sonra bi -2 cm. Oyle oyle nihai hedefimize ulasiriz

Regl olmanla alakalidir sanirim ya kilo almamissindir okadar.
Ben kasim 2020de sanirim kilomun pik yaptigi donemlerde falandim. Ben diyete baslayip hatta biraz zayifladiktan sonra belimi olctum. Tahminim 56 kg falanken olcmusundur ilk, 74 cm misim.
Bgn firsat bulabilirsem gobek ve bel calistiracak 1-2 egzersiz yapicam

Ayy hayatta doyamam 🙄 illa sicak bi yemek olacak bana.

Ara ogun:
Ceyrek seftali
8-9 cilek

Oglen:
7-8 kasik kurufasulye (ekmeksiz)

2. Ara ogun:
2 murdum erigi
1 salkim uzum
Bugun olcecegm tekrar belimi
Bacagimi. Giremiyorum buraya bile gunlerdir birak hareket yapmayi. azi disimiz cikiyor cok cok zorlandim. Sabah biraz hareket yapma hedefm vardi ama yine kaldi.
Bu arada ben diyet yapmiyorm sadece abur cuburu kestim biskuvi cips gbi. Arada kcamak cikolata yiyorm. Bir de gece tatlilarini biraktim. Sadece biraz karin ve bacak calismak istiyorm ama yapamadm baslayamadm

Bugun olcecegm tekrar belimi
Bacagimi. Giremiyorum buraya bile gunlerdir birak hareket yapmayi. azi disimiz cikiyor cok cok zorlandim. Sabah biraz hareket yapma hedefm vardi ama yine kaldi.
Bu arada ben diyet yapmiyorm sadece abur cuburu kestim biskuvi cips gbi. Arada kcamak cikolata yiyorm. Bir de gece tatlilarini biraktim. Sadece biraz karin ve bacak calismak istiyorm ama yapamadm baslayamadm
Yaa bizim de azilar geliyor, hem de bikac tane ayni anda. Sag alt azinin ucu cok yaklasmis. Elledigimde hafif sivrilik hissediyorum. Ben de 2 gun once cok az karin calistim. 2 gundur kas agrisi oldu. Ne zamandir hic calistirmayinca cok geldi herhalde. Firsat da bulamiyorum ya.
Benimki de artik diyet sayilmaz. Saglikli olan herseyi bol bol yiyorum. Ama ben de abur cubur yemiyorum. Evde yaptigim tatlilardan da orta bi porsiyon yiyorum valla dayanamiyorum napim. Bi de disden dolayi sanirim gece emmelerine basladik yeniden. Gecede 2 defa emdigi icin daha cok kalori ihtiyacim oluyor

Yaa bizim de azilar geliyor, hem de bikac tane ayni anda. Sag alt azinin ucu cok yaklasmis. Elledigimde hafif sivrilik hissediyorum. Ben de 2 gun once cok az karin calistim. 2 gundur kas agrisi oldu. Ne zamandir hic calistirmayinca cok geldi herhalde. Firsat da bulamiyorum ya.
Benimki de artik diyet sayilmaz. Saglikli olan herseyi bol bol yiyorum. Ama ben de abur cubur yemiyorum. Evde yaptigim tatlilardan da orta bi porsiyon yiyorum valla dayanamiyorum napim. Bi de disden dolayi sanirim gece emmelerine basladik yeniden. Gecede 2 defa emdigi icin daha cok kalori ihtiyacim oluyor
Ben cok sagliksiz beslenmeye baslamistim son zamanlarda. Tekrar ocean mummy basladim. Solgar biotin aldim bugun. Sac dokulme sebebi olabilirmis. Tirnaklarm da cok kiriliyor. Saglikli besleneym istiyorm ve tabi ki biraz da spor. cogu gunu ac geciriyorum yemek yemeye firsatim olmuyor resmen. Regldenmis bu arada. 51-51,5 ciktm tekrar. 53 le hamile kalmistim. Kilo sorunum yok. Cok yumusadim. Gunde ortalama 12-15 bin adim atiyorm. Evde ustelik. Ama biraz squat biraz pilates bsey yapsam cok guzel olacak

Bugun ölçümlerimi yaptım. Notlarimi aldim. 40 squat. pilates yapmak icin pilates topunu belimin altina koydum ve kucuk hanm zorla topu aldi 🤦🏼‍♀️Cok kisa surdu Bugnluk boyle. Haftada 2-3 gun yapabilirsem iyi.

artık yapmıyor musunuz spor? ben de yeni başladım. kendime arkadaş arıyodum :KK43:

X