• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma yarışması 2.takım başlıyor!!!

son dakikalar kilosunu bildirmeyen arkadaşlar cutee ve majesteleri eğer saat 21.00'e kadar kilolarını bildirmezlerse yarışmadan diskalifiye olacaklardır...

sonuçlar ilk sayfada açıklanmıştır. bu hafta hedefine en çok yaklaşan Züzü ve kendisini tebrik ediyorum.. ayrıca cutee ve majesteleri yarışmadan diskalifiye edilmişlerdir..onların yerine yarışmamıza sonsuz_yalnızlık katılmıştır.. hepinize yeni güzel, bol kalorili bi hafta diliyorum...

ya aslında bakınca hedeflere cok fazla kiloda yok cokmasum 3 kilo benim 5 kilo falan inşallah bu sefer ulaşırız hız verelim arkadaslar alınamıcak hedefe cok uzak kılolar degil bence

ya aslında bakınca hedeflere cok fazla kiloda yok cokmasum 3 kilo benim 5 kilo falan inşallah bu sefer ulaşırız hız verelim arkadaslar alınamıcak hedefe cok uzak kılolar degil bence

inşallah canım benim benim ideal kilomda 55 ama okadar alamam gibime geliyo 50 de takıldım kaldım ben hız vermek gerekli bencede ben kahvaltı edemiyorum sabahları o alışkanlığı bi edinebilsem belki daha çok kilo alıcam gibime geliyokafamçokkarıştı

züzü arkadaşım tebrik ederim:hooray:

herkese günaydın.kilo alma çalışmaları nasıl gidiyor?
benim pc bozulduğu için uzun süre giremeyebilirim.bugün tamire gidecek.inşallah en kısa sürede yaparlar

kimseden ses soluk çıkmıyo ben sabah kahvaltılıklardan atıştırıp kurs için çıktım şimdi öğlen yemeği için eve geldim dün akşamdan kalan kuru fasulye pilav vardı onu yedim çantama da bi paket benimo attım arada yerim sanırım akşama ne yemek yapçamı bilmiyorum karar verince onları da yazarım artıkın ..

bende sabah kayınvalidemin getirdiği hamur kızartmalarını yedim yanında peynir zeytin falan işte çay içtim
öğlenden sonra fırın makarna yapıcaz akşamada et kavurma pilav yapıcam

ben neler yediğimi saymıyım hiç.zaten böyle gidersem zayıflamak isteyenlerin topiğine geçiş yapıcam.kaydirigubbakcemile2

ya ben de öyle sonsuz_yalnızlık....bi hastalandım,iştah miştah kalmadı..hayatta kalacak kadar yiyebiliyorum,nasıl açacağım iştahımı bilmiyorum.

esra canım iştah açıcı içiyomusun XXX vs. iştahın yoksa onu dene.çünkü yemeye yemeye miden iyice küçülür.bi kaç ay önce bende yiyemiyodum azıcık bişey yesem midem bulanıyodu.zorladım kendimi 44 ten 49 a çıktım.Şuan iştahım açık hızla alıyorum kilo.bu gidişle hedefimide geçicem.

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah canım benim benim ideal kilomda 55 ama okadar alamam gibime geliyo 50 de takıldım kaldım ben hız vermek gerekli bencede ben kahvaltı edemiyorum sabahları o alışkanlığı bi edinebilsem belki daha çok kilo alıcam gibime geliyokafamçokkarıştı

sabah kahvaltısı mutlaka temel direği günün ama gün içinde atıştırmakta çok önemli gün içinde sürekli bişeyler yemekte kilo almadan inanılmaz rol oynuyor.
züzü arkadaşım tebrik ederim:hooray:

herkese günaydın.kilo alma çalışmaları nasıl gidiyor?
benim pc bozulduğu için uzun süre giremeyebilirim.bugün tamire gidecek.inşallah en kısa sürede yaparlar

yarışmayı nasıl yapıcaksın ( kilo bildirimi )? o zamana kadar olucakmı pc?

ya ben de öyle sonsuz_yalnızlık....bi hastalandım,iştah miştah kalmadı..hayatta kalacak kadar yiyebiliyorum,nasıl açacağım iştahımı bilmiyorum.
bencede prakten almalısın en azından iştahın düzene girene kadar
esra canım iştah açıcı içiyomusun prakten vs. iştahın yoksa onu dene.çünkü yemeye yemeye miden iyice küçülür.bi kaç ay önce bende yiyemiyodum azıcık bişey yesem midem bulanıyodu.zorladım kendimi 44 ten 49 a çıktım.Şuan iştahım açık hızla alıyorum kilo.bu gidişle hedefimide geçicem.

çok iddalısın, hedefine ulaşta oraya git bu bizi teşvik eder motive eder

arkadaşlar hepiniz iştah açıcı kullanıyomusunuz.ben kullanmıyorum çünkü geri verdiriyomuş bırakınca vazgeçtim almaktan.Bide aç karınlamı tartılıyosunuz?

ben de iki tane pc vardı.diğerine format attırdık.yani bildirim yapabilirim.ama hiçbirşey yapamıyorum.yemek yemek istemiyor canım.karışımdan bile midem bulanıyor.iştah açıcı almam lazım.ama oğlanla da olmuyor ki.artık yemek yemeğe zorlayacağım kendimi.nasıl yapacaksam

arkadaşlar hepiniz iştah açıcı kullanıyomusunuz.ben kullanmıyorum çünkü geri verdiriyomuş bırakınca vazgeçtim almaktan.Bide aç karınlamı tartılıyosunuz?

ben ilk kilo alma yarışmasında kullanmıştım XXX yaklaşık 2 hafta ara verdim kilom sabitlenmişti sonra yeniden başladım bi yarım kilo daha arttı şimdiyse kullanmıyorum ama aynı duruyo tabii bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir.Bi de aç karnına tartılmak lazım zaten ama ben de çok da farketmiyo nedense:) bu arada azmin çok güzel ya bu yarışmada da aynı azmi bekliyoruz senden....

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de iki tane pc vardı.diğerine format attırdık.yani bildirim yapabilirim.ama hiçbirşey yapamıyorum.yemek yemek istemiyor canım.karışımdan bile midem bulanıyor.iştah açıcı almam lazım.ama oğlanla da olmuyor ki.artık yemek yemeğe zorlayacağım kendimi.nasıl yapacaksam

haftanın 1.si olarak bildirini yaparsın diye bekliyorum ben zaten:) karışımın içeriğinden burda da bahsedersen sevinirim belki biz de faydalanırız:)

arkadaşlar cuma bayram olduğu için fırsat bulamayabilirsiniz bu yüzden bildirileri yarın saat 21.00'e kadar yapabilirsiniz.yani bu hafta bayram dolayısıyla bildirimleri ve sonuçları bi gün öncesine alalım..

canım yarım litre süte 1 yada 2 muz,8-9 tane cici bebe,2 yemek kaşığı pekmez,ben caviz içi,fındık,fıstığı robotta çekip bir kavanoza koymuştum,3 yemek kaşığı ondan,1 yemek kaşığı bal.2 bardak çıkıyor.öğlen ve gece yatarken içiyordum

Back