Kilo aldığım için erkeğimi kaybettim

Benim icin butun duzenini, sehrini vs değiştiren bir insan benim neyim mi oluyo?

Sahip olmadiginiz bir seyi kaybetmeniz de mumkun degil. O zaten omur boyu kimsenin erkegi olmayacak.

Benim icin butun duzenini, sehrini vs değiştiren bir insan benim neyim mi oluyo?
Kendin yazmışsın, bir yol olmadı diye?
Bir de üzerine endişelerin var, SENİN endişelerin. Bak olmasa gecenin üçünde burada millete laf anlatmazdın.
Bize değil, kendine anlatıyorsun, ikna etmeye çalışıyorsun ama nafile.
Bal gibi emin değilsin işte adamdan.
Ben net bir şey söyleyeyim sana, üzülürsün.

Cok fazla saygısız ve anlayissiz ustelik insanin derdini dinlemekten cok o konuda sinir oldugu bir sey varsa kendinden yasca kucuk bir insanin bile ustune gidebilecek kisilerin kirici yorumlarina maruz kaliyorum. Dolayisiyla konumun kapanmasini talep ediyorum Mune

Siz konuyu eksik okumussunuz. Adam suan bana asik mi bilmiyorum 3 yildir gorusmuyoruz muhtemelen asik değil ama 3 yil once ask yasadik ve burdaki hanimlar ona laf soyluyor.

Siz konuyu eksik okumussunuz. Adam suan bana asik mi bilmiyorum 3 yildir gorusmuyoruz muhtemelen asik değil ama 3 yil once ask yasadik ve burdaki hanimlar ona laf soyluyor.
Heh bu da üstüne tüy diker canım.
Adam sana ne hissediyor şu an haberdar bile değilsin yani.
Valla yerinde olsam önce kendimi düşünür, aldığım o 35'i geri verirdim.
Sonra da gider yeni ciciler alırdım, keyfime bakardım.
21 yaşındayken dramlar yaratma kendine.

Siz konumu okumadiniz mi? Adamla 3 yildir gorusmuyoruz yasadigimiz tum seyleri 3 yil once yasadik. Daha sonra irtibat kurduk o yanima gelmek istedi ama ben kilolarimdan oturu reddettim.

Siz konumu okumadiniz mi? Adamla 3 yildir gorusmuyoruz yasadigimiz tum seyleri 3 yil once yasadik. Daha sonra irtibat kurduk o yanima gelmek istedi ama ben kilolarimdan oturu reddettim.
Öfff.
Var ya senin gibiler ne zor insanlar ya.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun?
Sadece alt metni çıkaracaksın. Çok mu zor?
Ben bulaşma adama diyorum, illa bulaşacaksan da kendini güvensiz hissettiğin noktalarını düzelt öyle git diyorum. Şu an kilo meselesi dertse onu hallet madem.
Ne dememizi bekliyorsun? Karakterinin iyi olmadığını herkes yazmış sen de onayladın. Buna rağmen hala adam bana aşık olmuştu, hayatımda belki böyle aşkı bulamam diyorsan git peşinden biz ne yapalım?
Benim kızım değilsin ya, nereye kadar müdahale edeyim ben?
Ne istiyorsan yaparsın, bunun için milleti burada azarlama. Kimsenin özel hobisi senle uğraşmak değildir emin ol.

Benim bazi kisilerle tartisma sebebim üslupları ve önyargıları yuzunden oldu. Bazi kisiler sanki ben degilde kendileri benim yerime o olaylari yasamis gibi benden daha emin sekilde yorumlar yaptilar ben o yuzden tartistim. Her insan iyi niyetli degil malesef ve bende bana kotu niyetli yaklasan insanin karsisinda susup oturmam.

Ne zamandan beri gelecegi gorme yeteneginiz var?

Buna gelecegi gormek degil de tecrubelerden ders cikarmak diyelim. Ay ben ne diyorum adamin hayatinda biri zaten var ne aski cidden? Kiz safmis bilmemneymis. Eee saf olunca istedigi gibi kullanabilir mi oluyor?

Ya umarim kilo verip gayet 34 beden olursunuz da gelecegi bir guzel gorursunuz. Zihniyetler ayni nasil olsa. Sizinleyken hayatina birilerini aldikca teselliniz de bu olur "onlar safin teki, asil gozdesi benim" diye.

Ayrica Mune icerik silinmis.

Malesef herkes ve her sey bir değil siz tecrubeli olsaniz da 5 parmagin 5 i bir değil o yuzden yuzde yuz emin yorumlar yaparsaniz o yorumlar havada kalir. Malesef her ask masallardaki gibi saf ve masum olmuyo benimki de aslinda kotu bi insan bunu biluyorum o yuzden sorunlu seyler yasadim. Adamin hayatinda biri yok adamin butun cevresi dahi kizla sadece bir nevi arkadas gibi vakit gecirdigini biliyor bunu bana bizzat kendide soyledi ben onunla olursam o kizi gonderecegini soyledi. Neyse ya niye detay veriyorum ki. Ayrica haklisin kimse kimseyi bir esya gibi kullanamaz bu yonu yuzunden zaten ondan uzaklasmistim. Dedigim gibi ben zaten bu olayın sonunu goremiyorum o kisi zor degisir bu saatten sonra ona bu konuda guvenim olmadigini burda soylemistim.
Bu arada(iyi niyetli farz ederek) soylediginiz iyi oldu ben yeni uyeyim icerik silmenin yasak oldugnu bilmiyordum ne yapabilirim? Mune

Gerçekten gecenin bu saatinde yapacakları en iyi iş senin kötülüğünü istemek ha?
İnsanlar sadece empati yapmışlar ve seni uyarma gereği hissetmişler.
Ne var yani, seni kandırmış olamaz mı? Belki senle aynı anda kaç kişiyle böyle yakın ilişkiye girmiştir, haberin olmamıştır. Olamaz mı?
Bu insanlar da sen daha fazla takılıp kalıp da zamanını tüketme diye söylemişler işte. Bu da onların naçizane fikri.
Kusura bakma ama ilk savunmaya geçen, ters ters cevaplar veren de sensin. Sen bu tepkiyi verince onlar da sana senin gibi cevaplar vermişler. Konunu eksik falan okumadım, son sayfaya kadar geldim merak etme.
Demişsin ya herkes iyi değil diye, heh işte bu üyeler de bunu hesaba katarak yorum yapmış olabilirler.
Böyle senin gibi emin bir üye vardı, bir konu açmıştı zamanında. Bir üye radikal bir yorum yapmıştı, konu sahibi ne kızmıştı ama. Çok tepki göstermişti, ama ne oldu biliyor musun? Yorumcu haklı çıktı. Keşke çıkmasaydı ama çıktı.
Olabilir yani, olmayadabilir. Ama bunun için de millete çemkiriyorsun diyemezsin. Çemkiriyor diye ite derler, bu da alenen hakarettir. Kimse senin şahsına hakarette bulunmamışken senin böyle yapman da hoş olmamış. Yakışmamış.

Ama herkes icin bana yaptigi seyleri yapmaya ne zamani nede gucu yetmez ki. Herkes icin tum duzenini degistirse adam mahvolur.
Oyle de dusunulebilir. Burda bazi arkadaslar da beni kandirdigini dusundu ama bunu duzgun bir dille ifade ettiler ama kimiside oldukca cirkef yaklasti. Ben cirkef yaklasan insanda bir iyi niyet goremiyorum malesef. Ben ite dendigini bilmiyordum dizilerde hep duyardim o kelimeyi hakaret oldugunu sizden ogrendim. Ama bazi kisiler o kadar profesyonel ki tamam belki açık bir sekilde hakaret etmiyorlar ama ustu kapali sekilde ediyorlar yok adam seni keklemis bilmem ne falan diyorlar. Acikcasi ben ornekleri pek onemsemiyorum Dedigim gibi oyle bir ihtimal de var ama herkes ayni seyi yasayacak diye bir kural yok.

Ne kadar iliski yasamalik bir erkek...
Bakin haklisiniz gercekten kotu biri ve asla onu gormemem gerekiyo biluyorum ben zaten onunla 3 yildir gorusmuyorum ben sadece insanlardan yorum almak icin konuyu açtım ama ustu kapali hakaretler havada ucustu. Herkese tek gibi bir konumda oldum yani.

Ya ne biliyorsun, adam düzenin değiştirmeye kalkmış sadece, değiştirmemiş. Niyeti olmuş, sonra gerek senin yüzünden gerekse başka sebepler yüzünden vazgeçmiş adam. Bu bir şeyi kanıtlamayabilir, ihtimal dahilinde bence. Her ihtimali düşünüyoruz işte. Eğer madem bu kadar sabit fikirliysen, eminsen bu adamdan niye konu açtın canım? Senin fikre ihtiyacın yok ki o zaman.
Aman neyse sana iyi geceler diliyorum.

Hayir degistirdi benim okuduğum sehire geldi ama ben memleketime donmek zorunda kaldim bazi sebeplerden oturu. Ayrica ben adamdan suan degilim ki dedigim gibi evet 3 yil once olsa emindim ama 3 yildir gorusmuyoruz aski bittiyse bu cok normal

Zaten daha kilosu fazla olupta , ağzımı tutamadım ondan böyleyim diyeni yok, herkes hasta, herkes pko lu herkeste hormon bozuklukları..canan karatay demişti bunların hepsi kilo yüzünden zaten kilo gitsin bakın bakalım kolestrol,hormon problemleri,şeker vs kalıyor mu diye..bende pko luyum..boyum 1.70 kilom 58 falan oldu,sinir oluyorum 3 kilo aldım diye, yaz gelmeden yine 55 e inmem lazım..işte kilo takıntısı olan insan böyle oluyor..30 kilo değil 3 kilo alınca dikkat etmeye başlıyor..sevgiler çok sevilen kız

Olur mu olmaz mı belli olmaz, bilemeyiz. Sadece pişman olmamanız, keşke şöyle olsaydı/yapsaydım dememek için hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeylere yönelmenizi tavsiye edebilirim. Gerisi teferruat, nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…