Kilo aldığım için erkeğimi kaybettim

O kizla gonul bağı olmadigini soyluyo ve benle net bir seyler baslarsa zaten o is içinde onunla olmayacagini soyluyo

şimdi bu adam seni seviyor ve gönül bağı olmayan başka bir kadınla sevişiyor..
peki diyelim ki sen kilo verdin şartları oluşturdun vs çıktın adamın karşısına onun istediğini verebilecekmisin ?
zira seninle sevgiliyken de aynı şimdiki gibi seni seviyor olacak ama hani adam türk erkeği ya sen sevişmezsen yine gönül bağı olmayan kadınlarla mı sevişmeye devam edecek ?

Ama canim sen resmen "kizlar siz haklisiniz bu adam kizi sevmemis guzelce izah edin" demissin bende ne diyim yani
Evet soylediklerinin bir coguna hak veriyorum ama herkesin ifade biçimi farklı o konuda uyarmak istemiştim. Zamanla kendin daha iyi göreceksindır. Seninde dediğin gibi öyle pek masum değiller.

Siz erkekleri ne sanıyorsunuz? Malesef erkekler buldugu hicbir kadini kacirmak istemez evli de olsa bekar da olsa malesef durum bu. Coook erkek ortaminda bulundum ve o muhabbetleri buraya dokersem komple site kapanabilir. Erkekler masum degil ve evet benimki extra masum degil resmen cinsellik bagimlisi capkin bir erkek. Yani tek gecelik iliskileri oluyo diye bir kadina asik olmayacagi anlamina gelmiyor bu. Ayrica adımdan ne kadar eminsem sizin kotu yorumlarinizinda benim cok iddali cumleler kurmamdan kaynaklandigina eminim. Dedigim gibi suan açıklayamadigim seyler var ama en azindan 1 ornek verecek olursam. 2 sene once sirf benim icin isini, duzenini oldugu şehirde birakip benim sehrimde yeniden bir duzen kurmaya kalkti.

Neden düzenini sizin bulunduğunuz şehirde kurmadı peki? Siz mi istemediniz?

Illa "biz sevgiliyiz" lafı agizdan mi cikmali sadakat icin bu gibi durumlarda ? O cok asik mis sen cok asikmissin ama sevgili degiliz diye herseyi yapsin? Kusura bakma sendeki zihniyetten bende yok. Anlayamam. Sen diğer üyelere anlatmaya devam et en iyisi.
Evet benim dusuncem bu yonde cunku kendisi benle gorusmek icin cok sey yapti ama kilolar yuzunden gorusmeyi reddeden dolayisiyla belkide bir baslangici reddeden ben oldugum icin onun hayatinda malesef soz hakkim olamaz

Evet soylediklerinin bir coguna hak veriyorum ama herkesin ifade biçimi farklı o konuda uyarmak istemiştim. Zamanla kendin daha iyi göreceksindır. Seninde dediğin gibi öyle pek masum değiller.
Ben her şeyin farkindayim zaten ama bana inatla cocuk gozuyle bakiliyor. Bu adamin hayirsiz olduğunu bende cok iyi biluyorum ama belkide ablam yasinda insanlar bana burda cemkiriyo

Siz erkekleri ne sanıyorsunuz? Malesef erkekler buldugu hicbir kadini kacirmak istemez evli de olsa bekar da olsa malesef durum bu. Coook erkek ortaminda bulundum ve o muhabbetleri buraya dokersem komple site kapanabilir. Erkekler masum degil ve evet benimki extra masum degil resmen cinsellik bagimlisi capkin bir erkek. Yani tek gecelik iliskileri oluyo diye bir kadina asik olmayacagi anlamina gelmiyor bu. Ayrica adımdan ne kadar eminsem sizin kotu yorumlarinizinda benim cok iddali cumleler kurmamdan kaynaklandigina eminim. Dedigim gibi suan açıklayamadigim seyler var ama en azindan 1 ornek verecek olursam. 2 sene once sirf benim icin isini, duzenini oldugu şehirde birakip benim sehrimde yeniden bir duzen kurmaya kalkti.

Nefsine hakim olan adamlar da var bilmiyorum siz nasil ortamlarda bulusup ne bicim erkeklere tanisdiniz ama sizin bulundugunuz toplu erkekler ortamlar da sanirim sirf serefsiz kayniyor

şimdi bu adam seni seviyor ve gönül bağı olmayan başka bir kadınla sevişiyor..
peki diyelim ki sen kilo verdin şartları oluşturdun vs çıktın adamın karşısına onun istediğini verebilecekmisin ?
zira seninle sevgiliyken de aynı şimdiki gibi seni seviyor olacak ama hani adam türk erkeği ya sen sevişmezsen yine gönül bağı olmayan kadınlarla mı sevişmeye devam edecek ?
İste tam da bu yuzden ben ona olan askimdan vazgecmek istiyorum cunku boyle bir seye asla izin veremem.

Nefsine hakim olan adamlar da var bilmiyorum siz nasil ortamlarda bulusup ne bicim erkeklere tanisdiniz ama sizin bulundugunuz toplu erkekler ortamlar da sanirim sirf serefsiz kayniyor
Yani gencler sonuc olarak tabi zamane erkeklerinin neredeyse hepsi boyle. Ama buyuklerde oyle bence yani türkiyede yasiyoruz ve artik hepimiz erkekleri tanıyoruz

Ben her şeyin farkindayim zaten ama bana inatla cocuk gozuyle bakiliyor. Bu adamin hayirsiz olduğunu bende cok iyi biluyorum ama belkide ablam yasinda insanlar bana burda cemkiriyo
E ablam ufaksın senin yaşındaki hallerimi düşünüyorum toy muşum. Bu kötü bir şey degil ki.Emin ol surda kimse kötülüğüne bir laf etmedi.

Pöfff. Ben yaşayacağımı yaşarım kızlarla ama sevdiğim ayrıdır he?
İğrenç bir bakış açısı bu, diğerlerine o... gözüyle bakıp anasını bacısını kayıran tipler bunlar. Bu gibi insanlar yüzünden toplum ne hale geldi ya!
Bununla da kalmayıp çifte standart uygulamış, ben yaparım o kadın yapamaz kafasında. Çok sığ görüşlü birisi. Bu da demektir ki kilo aldığınızı öğrenirse çok acıtır canınızı demedi demeyin.
Bana kalırsa bir şeyleri saklamak maksadından çok, böyle biriyle görüşmemeniz gerektiğinden ötürü asla karşısına çıkmayın derim.
Ben derim demesine de siz çoktan diyeti girmişsinizdir zaten...

Pöfff. Ben yaşayacağımı yaşarım kızlarla ama sevdiğim ayrıdır he?
İğrenç bir bakış açısı bu, diğerlerine o... gözüyle bakıp anasını bacısını kayıran tipler bunlar. Bu gibi insanlar yüzünden toplum ne hale geldi ya!
Bununla da kalmayıp çifte standart uygulamış, ben yaparım o kadın yapamaz kafasında. Çok sığ görüşlü birisi. Bu da demektir ki kilo aldığınızı öğrenirse çok acıtır canınızı demedi demeyin.
Bana kalırsa bir şeyleri saklamak maksadından çok, böyle biriyle görüşmemeniz gerektiğinden ötürü asla karşısına çıkmayın derim.
Ben derim demesine de siz çoktan diyeti girmişsinizdir zaten...
Yok ya inanin ask bile beni zayiflatamiyo hala kiloluyum. Evet bakis acisi iğrenç bende buna goz yumacak biri olmadigim icin bunca zaman olamadik aslinda ama ask iste keske kendimi durdurup hayatima yon verebilsem bosu bosuna kendime aci cektiriyorum aslinda hicbir zaman olamayacgim biri icin.

Yani gencler sonuc olarak tabi zamane erkeklerinin neredeyse hepsi boyle. Ama buyuklerde oyle bence yani türkiyede yasiyoruz ve artik hepimiz erkekleri tanıyoruz

Yok yani öyle degil ben inanmiyorum bütün erkeklerin götü disarda olduguna.bee sende inanma sen simdidn böyle düsünüyorun bir kac sene sonra evlenirsen kocan seni aldatirsa ozaman ne yapacaksin? Bütün erkekler yapiyor diyip sineye mi cekeceksin?

Tabi aldatan cok ama her erkegin yaptifina inanmiyorum

Yok ya inanin ask bile beni zayiflatamiyo hala kiloluyum. Evet bakis acisi iğrenç bende buna goz yumacak biri olmadigim icin bunca zaman olamadik aslinda ama ask iste keske kendimi durdurup hayatima yon verebilsem bosu bosuna kendime aci cektiriyorum aslinda hicbir zaman olamayacgim biri icin.
Eh biliyorsunuz cevabı zaten.
Bir de sizle flörtümsü bir şey yaşarken bile başkalarının koynuna girip çıkan birinden ne umuyorsunuz ki?
Bu adam değişir mi sizce?
Değişse bile bu güveni tazeler mi? Bir kere yapan bir daha yapmaz mı?
Kilodan çok daha derin sorunlar var, 35 kilo değil 1 ton bence.
Kilo verilir de karakter kolay kolay düzelmez.

Yok yani öyle degil ben inanmiyorum bütün erkeklerin götü disarda olduguna.bee sende inanma sen simdidn böyle düsünüyorun bir kac sene sonra evlenirsen kocan seni aldatirsa ozaman ne yapacaksin? Bütün erkekler yapiyor diyip sineye mi cekeceksin?

Tabi aldatan cok ama her erkegin yaptifina inanmiyorum
Tabi ki hepsinin degil ama cogunun oyle yaa kac yasindasiniz bilmiyorum ama ozellikle universitedeki erkekler rezalet yani kendime soz verdim resmen uni den biriyle cikmiycam

Eh biliyorsunuz cevabı zaten.
Bir de sizle flörtümsü bir şey yaşarken bile başkalarının koynuna girip çıkan birinden ne umuyorsunuz ki?
Bu adam değişir mi sizce?
Değişse bile bu güveni tazeler mi? Bir kere yapan bir daha yapmaz mı?
Kilodan çok daha derin sorunlar var, 35 kilo değil 1 ton bence.
Kilo verilir de karakter kolay kolay düzelmez.
İnanin su dertten kurtulmak icin neler vermezdim ama ne yapacagimi bilmiyorum

Konu degistirmekte ustunuze yok valla tebrikler. Simdi acikcasi akli basinda her insan karsisindaki yetiskin birey "bu kisi onceden beni seviyodu" dese "aaa hayir o seni sevmiyo kiii" vs diyerek olayi o kisima getirmez ama siz onca anlattigim seyden sadece bunun ustunde durduysaniz ben bunda bi çekememezlik var diye dusunurum. Bu arada turk erkeklerini tanimiyomus gibi davranmayin malesef türk erkegi gozu disarda olan ama esas evdeki karilarina asik tipler keske oyle olmasalardi o ayri
Ufaklık bir dur bakalım orada. Öğrenilmiş çaresizliğin dibindesin mübarek!
Ne demek hepsi öyle? He öyle bile olsa oturup kabulleneceksin yani?
Hadi diyelim öyle, sen adamın karısı değilsin. Hiç olmadın, ayrıca adamın gözünde hangi mertebeye geldin, o bile şüpheli. İki lafa dibin düşmüş de icraat sıfır gibi, o ne olacak?
Ben ne laflar ne çılgınlıklar duydum, lapa lapa karlarda uçağa atlayıp gelmeler gördüm, sonuçları hiç anlatmayayım, hala bekarım diyeyim sen anla.
Karakteri sağlam olmayan birisi tek taşı taksa bile fark etmez. Onu bir anla sen.
Sana aşık olduğu fikrini kapılmışsın da bu da gerçekçi durmuyor, üzgünüm.

X