Kilo aldığım için erkeğimi kaybettim

Evet konu silinmiş... Ama ilk mesajlara bakarsam , konu sahıbı istişare yapmak ıcın degıl, kendı kabulune içini sindirmek için acmıs konuyu. Herkes cok guzel yorum yapmış. Ozellikle kendın ıcın vereceksın kiloyu, o bu begensın dıye deği. Zira kilonu begenmeyen, yarın zatıfladıgında baska bişeyıne takar. Kimse için şekillenmeye luzum yık.

Bir de bi mesajında, o zaten ılıskı yasamıyor, hayatına tek gecelik gırıp cıkanlar var demişsin Şaştım kaldım, bu adam için buraya bişeyler yazıp çizmenr? Nerde tanışmıstınız kı ozel olmazsa... Sanal ortam mı? Niye konusuyorsunuz da seni gormuyor, gorusmuyorsunux? Cok mu sordum

Kurdu mu peki? İşinden istifa edip ya da işyerini kapayıp geldi mi şehrine

Bence buyuyememişsin guzelim. Umarım ufak sıyrıklarla atlatırsın bu dönemini

Kizlar ask acisi cekiyorum ne yapmaliyimmmm?

Birde ilerisi açısından bak olaya..
Şİmdi bu erkeğinle evlenirsin yarın doğum sonrasında kilo alırsın senden tiksiniyorum bu ne hal der bu sefer çocuklu bir kadın olarak daha kötü bir duruma düşersin.
Kendin için zayıfla sağlığın için.
Erkekler için görsellik nekadar önemli olsada SEVEN adam BIRAKMAZ .

Muhtemelen... Evlenince pekiz? Aldatıldıgında tepkın ne olxak? Zira bu adam aldatır mı, aldatır

Baslikli bile kötü

Adam seni kilolusun diye birakiyo

Sen hala Ask acisi cekiyorum diyorsun

konu nerede arkadaşlar?
14 sayfa yorumu tek satıra nasıl yaptınız?

Aynen sayfaları dolaştım konu alıntılanmamışta.
Ama anladığım kadarıyla kız kilolu adamla buluşcak diye kilolarından yakınıyor.
Adam tek gecelik ilişkilerin adamıymış kıza çooh acayip fedakarlıklar yapmış aşkından vs vs.
Kız adamı elde etmek istiyor falan hani buna yorum yapmasakta olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…