-
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Bu arada ben mezun oldum,Ahahah hadi yaa bende baya beklemistimtabi ben hala diyete baslamadim başlayınca geleyim bari
Aa valla dediysemde hatirlamiyomBu arada ben mezun oldum,başarı oykumu yazdım göz atabilirsin, belki gorurde ertelemez hemen baslarsin
Konu silmek yasak.Kizlar ask acisi cekiyorum ne yapmaliyimmmm?
Konu em başından böyle yazılmamış mıydıKonu silmek yasak.
Yorumlara baktımda ilk sayfadaki yorumları yazanların müneccim olması gerek 1 cümleden bu kadar anlam çıkarabilmeleri içinKonu em başından böyle yazılmamış mıydı
Kurdu mu peki? İşinden istifa edip ya da işyerini kapayıp geldi mi şehrineSiz erkekleri ne sanıyorsunuz? Malesef erkekler buldugu hicbir kadini kacirmak istemez evli de olsa bekar da olsa malesef durum bu. Coook erkek ortaminda bulundum ve o muhabbetleri buraya dokersem komple site kapanabilir. Erkekler masum degil ve evet benimki extra masum degil resmen cinsellik bagimlisi capkin bir erkek. Yani tek gecelik iliskileri oluyo diye bir kadina asik olmayacagi anlamina gelmiyor bu. Ayrica adımdan ne kadar eminsem sizin kotu yorumlarinizinda benim cok iddali cumleler kurmamdan kaynaklandigina eminim. Dedigim gibi suan açıklayamadigim seyler var ama en azindan 1 ornek verecek olursam. 2 sene once sirf benim icin isini, duzenini oldugu şehirde birakip benim sehrimde yeniden bir duzen kurmaya kalkti.
Gelmeye kalkmış ama geri mi oturmuş anlamadım. Evini niye bilmiyor, madem bı kadar ozel senın ıcın, o kadarda mı guvenmedın? Sız sanalda mı tanıstınız?Yok zaten yasadigim sehire gelmeye kalkti da allahtan evimi bilmiyor
Hahaha:)))Gerçekten çok tuhafsın,inşallah adam seninle olurda görürsün anyayi konyayi ne diyelim
Bence buyuyememişsin guzelim. Umarım ufak sıyrıklarla atlatırsın bu döneminiBnm aklım yine yaş a takıldı suan 21 yaşındaysan 3 yıl görüşmedik 2 yil görüşmedik naptin senden yaşça büyük adama bundan 5 yıl önce dönem ödevini mi yaptırdın da cok buyuk seyler yaptirdin die övunüyosun ...
Kizlar ask acisi cekiyorum ne yapmaliyimmmm?
Muhtemelen... Evlenince pekiz? Aldatıldıgında tepkın ne olxak? Zira bu adam aldatır mı, aldatırşimdi bu adam seni seviyor ve gönül bağı olmayan başka bir kadınla sevişiyor..
peki diyelim ki sen kilo verdin şartları oluşturdun vs çıktın adamın karşısına onun istediğini verebilecekmisin ?
zira seninle sevgiliyken de aynı şimdiki gibi seni seviyor olacak ama hani adam türk erkeği ya sen sevişmezsen yine gönül bağı olmayan kadınlarla mı sevişmeye devam edecek ?
konu nerede arkadaşlar?
14 sayfa yorumu tek satıra nasıl yaptınız?