Kilo aldığım için erkeğimi kaybettim

Bak hele bak, ne yapmış acaba? İnsan düşünmeden edemiyor

Bir de diğer kızlara ne yaptığından nasıl bu kadar emin, sanki hep birlikte takılıyorlar...
Ben bugune kadar hovardaydim , onunla bununla yattim kalktim ama sen hayatima geldin artik degistim diyen erkek modeli deeeel mi

Kaşıkçı elması herhal adamınkiKızlar gelip ertesi güne dönüyormuş. Erkekleri tepemize böyleleri çıkarıyor işte

Bir kadının buna razı gelmesi çok acı bişey ya, adamdır yapar, her gece başkasıyla takılır ama bana döner çünkü ben başkayım, benim b.kumda boncuk var algısı.

Muhtemelen diğer kadınlar da kendini başka hissediyordur ve adamın kendilerine başka davrandığını düşünüyordur.

Bak konu sahini daha yasin kücük 21 yasindasin 18 yasinda asik olmussun daha neler neler göreceksin bu hayatda. Her erkek senin erkegin gibi degil her erkek her kizla yatip kalkip yatip kalkip yatip kalkip durmuyor ve o sürede baska kizlarla da senin gibi ilgilenmesi cok normal. Demekki sen onun ilgisini cektin belkide seviyordur ama seven adam yaninda baska kizi sirf cinsellik icin yaninda tutmaz bu resmen pezevenklik. belki seninle de yatmak istiyordur o yüzden sana ilgi gösteriyor okadar. Yasin daha 21 ama düzgün düsünemiyorsun benim kocam da beni aldatabilir her erkek ve her kadin aldatabilir ama illaki yapacak diye birsey yok. Sen bunu bu tavrinla normallestiriyorsun ve böyle erkeklere tavan yaptiriyorsun iste. Aldatmayi ve kadini ezmeyi normal görüyorlar senin gibi düsünen insanlar yüzünden. Yasin daha genc baskasina asik olabilirsin seni gercekten seven birisine bence bosver bu adami

Bak hele bak, ne yapmış acaba? İnsan düşünmeden edemiyor

Bir de diğer kızlara ne yaptığından nasıl bu kadar emin, sanki hep birlikte takılıyorlar...
Evet belki adam o kadinlara da birsey yapmistir adam yapsa da söyle rmi o kadina da bunu aldim bunu yaptim? Tabiki söylemez

Kizlar ask acisi cekiyorum ne yapmaliyimmmm?

konunu sılmıs baska bırsey yazıp gecıstırmıssın

bı kiblıyımde bakalım aslında sen silmeden once ne yazıyormus edıtorler gerı gerırır

ona gore yorum yapacagım

Ben bugune kadar hovardaydim , onunla bununla yattim kalktim ama sen hayatima geldin artik degistim diyen erkek modeli deeeel mi

Yok, hala hovardayim ama gelirsen duzelirim diyor. Bu arada herifin hayatinda hali hazirda biri var suan. Ama kiz safin tekiymis konu sahibiyle baslarsa onu birakirim demis. Biraktim demiyor yani.

ve böyle bi erkeğin k.çında koşmak.
ne ilginç hayatlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…