Kilo aldığım için erkeğimi kaybettim

Benim kilo takintim tartida 92 kiloyu gorunce basladi ki oncesinde 35 kilo almis olacağım aklima bile gelmezdi ama almışım sonrada takintim basladi. Ben kilo alimimi herhangi bir hastaliga değil de ilac kullanimi ve psikolojik sorunlarima bagliyorum. Pko, insulin direnci vs kilo aldiktan sonra olusur zaten kilo aldiran hastaliklar degil

İnsanların psikolojisini bilmeden yazmasanız keşke.Ben de kilo takıntılıyım ve evet benim de bir o kadar aldığım kilo var.İnsan kilo aldıkça depresyona giriyor depresyona girdikçe daha fazla kilo alıyor.bu bir kısır döngü ve bunun psikolojisinden çıkmanın ne kadar zor olduğunu ne yazık ki bilmiyorsunuz.(öyle farz ediyorum yazdıklarınızdan)

Bir insan bir insanı dış görünüşünden vuracak noktaya gelmişse bil ki orada seviye düşmüştür. Evet 35 kilo alana kadar yedim ve evet bu halimle beni begenmeyecek diye de korkuyorum. Ben insanim boyle kusurlarim olmasi cok dogal sizin gibi 'bayan mükemmel' degilim ne yazık ki. Eminim hayatinizda her sey harika gidiyordur benimki gibi 'cok yanlış' hayatlari gorunce sinirleniyosunuzdur tabi

Ya şu konuları cüüvaplarken alıntı yapın bayanlaaağğr siliyolar kalıyoz ortada. Acaba erkeğini nası kaybetti bu kadın. Erkeğinizi en son nerede gördünüz konu sahibi? Ahdhjsjdls

Valla şu çok büyük bir yalan zaten en çok seven erkek bile 90 kilo birini beğenmez.kimse kendini kandırmasın.o seni kilolu da sever o zaman böyle çık mantığı doğru değil.erkekler de tam bir yalancı ben seni her halinle severim bilmem ne.kendimizi kandırmayalım,evet önemli,dış görünüş önemli.çok sevse bile önemli.

Ön yargılı insan seni pko ne bilmem, hormonlarım da şükür tikirindaydi. Hep yiyerek almıştım, hele gece yemeleri
Boyumuz eşit, kendimde 55 i düşünemiyorum daha 69 da kemiklerim çıktı ki kemik ağırlığım 10.9 , yani biraz yapılı duruyorum, bunada şükür

Bu düşünce size ait iken neden genellediniz? Neden kilolu insanlar sevilemiyor-begenilemiyor? Ben erkek arkadasimla kilolu iken beraberdik, ben kilo verdikce vermememi söylüyor hâlâ daha. Ne yani aylardır kandırılıyor muyum? Seni seviyorum diyordu o da mı yalan, ne yani soz yapacaktık , sozlenmeyecek miyiz

nananais i gordugumde 69 olduguna inanamamistim ben 69 kiloyken yine tanker gibiydim

Ya şu konuları cüüvaplarken alıntı yapın bayanlaaağğr siliyolar kalıyoz ortada. Acaba erkeğini nası kaybetti bu kadın. Erkeğinizi en son nerede gördünüz konu sahibi? Ahdhjsjdls
En son 3 yil once gordum ama sonrasinda internet uzerinden tekrar konustuk benimle gorusmek istedigini yanima gelmek istedigini soyledi ama sirf kilolu oldugum icin reddettim

siz kilolu haldeyken sevilmişsiniz bunu söylemiyorum.zayıf olunup da sonradan +35-40 kilo alan bir kadını bir erkek beğenmez diyorum.ne kadar seviyorum dese de yalan söyler diyorum.

siz kilolu haldeyken sevilmişsiniz bunu söylemiyorum.zayıf olunup da sonradan +35-40 kilo alan bir kadını bir erkek beğenmez diyorum.ne kadar seviyorum dese de yalan söyler diyorum.

Kesinlikle katiliyorum. Aşkın dış gorunusle pek ilgisi yok ama erkek bir kadina zayifkeb asik oluyosa ve o kadin 5-10 kilo degil neredeyse 40 kilo alip obez oluyosa malesef isin rengi değişiyor.
Welcome to real world

Ben cumlenize bakarak demiştim zaten. Zayifken kilo ama durumunda bilemem ama bazı erkeklerde kilolu seviyor denilebilir. Var öyle ilgincler

Ama yinede not duselim, kilo almayın kendinize zarar..

Kesinlikle katiliyorum. Aşkın dış gorunusle pek ilgisi yok ama erkek bir kadina zayifkeb asik oluyosa ve o kadin 5-10 kilo degil neredeyse 40 kilo alip obez oluyosa malesef isin rengi değişiyor.
Welcome to real world
aynen öyle kendimizi kandırmaya gerek yok.işin hastalığı olur hamilelik olur tamam ama adamlar da bir yere kadar sabreder kendini toplamazsan çeker gider başka kadına.bu işler böyle

Ben cumlenize bakarak demiştim zaten. Zayifken kilo ama durumunda bilemem ama bazı erkeklerde kilolu seviyor denilebilir. Var öyle ilgincler

Ama yinede not duselim, kilo almayın kendinize zarar..
evet beni de bu şekilde beğenen oluyor,ilgi gösteren oluyor.ama o durum başka buradaki konu başka.

aynen öyle kendimizi kandırmaya gerek yok.işin hastalığı olur hamilelik olur tamam ama adamlar da bir yere kadar sabreder kendini toplamazsan çeker gider başka kadına.bu işler böyle
Malesef erkegin dogasinda var bu. Yaratilis boyle adem havva tarafindan kiskirtilmasi sonucu o gunahi isledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…