Önce bakışlarla başladı...
Arkadaslarim fark ediyodu. Bay 'çapkın' daha fazla adı çıkmasın diye kimseye goz ucuyla bile bakmazken beni resmen baştan aşağı hatta ben yolda gozden kaybolana kadar süzüyodu. Zamanla bizim biraz muhabbetimiz oluştu. Arkamdan cok kibar, cok asil kız vs diyormus tabi arkadaşlarımla o zamanlar onun bu soylemlerini pek iyi niyetli algilamadik sonuçta adı çıkmış bir kere. Bir aralar cok kalabalık aksam yemekleri yerdik, bir suru arkadaş olurdu ama o hep benim karşıma otururdu hatta bir kere ayni tabaktan yemegi teklif etti. Ben yokken surekli farkli kizlarla misafirlige geldiği eve ben oldugumdan beri tek bir kiz bile getirmedi. Sonra diger kizlara ilgiyi tamamen kesti ve bana odaklandi sadece benimle ilgileniyordu. Baska kizlarla belki bir seyler yaşıyordu ama aramizda net bir sey yoktu dolayisiyla soz soylemeyede hakkim yoktu. Bir keresinde erkek kardesiyle samimi oldugum icin bana resmen trip atti. Herkesin icinde imalı bir sekilde "ben baska kadınlarla yasayacagimi yasarim ama sevdigim bir tanedir" dedi tabi herkes beni kast ettiğini anladi hatta dedikodumuz cikti. Arkamdan "bana ask büyüsü mü yaptı acaba?" gibi soylemleride olmuş. Ve daha bir sürü sey... Simdi boyle kucuk detaylari anlatacak olsam sabaha kadar yazmam gerekir. Bu yazdiklarim daha flort asamamizda olan kucuk seyler çünkü.(Bu arada bu 'bay çapkın' benden yaşça biraz buyuk ve kendi işinde gücünde biri)
Her neyse sonuç olarak biz bu şahısla flortten oteye gidemedik. Çünkü onun ve benim is yerindeki farkli konumlarimiz bu iliskiye pek musade etmiyordu ve zaten kendisi o çapkın hayatını bırakıp ev erkeği olabilecek en son insandı, benimde onun alışık olduğu tarzda kızlardan olmadığımı, ona asla bu konuda anlayis gostermeyecegimi biliyordu.
İşler değişti, şehirler değişti...
Biz 2 yıl goremedik birbirimizi. Sonrasinda facebook uzerinden konusmaya başladık. 6 ay civari konustuk. Birbirimize aşık oldugumuzu sonunda itiraf ettik ama gelin gorun ki ben tam 35 kilo almistimmm!! Eski konumu bilenler bilir aşırı kilo takintiliyim ve bu kiloyla karsisina cikmaktansa belki olmeyi bile tercih ederim.. O da yoklugumda sevgili yapmis. Kiz fena degil hatta guzel bile sayilir ama cahil bir kiz. Daha dogrusu kiz sevgili olduklarını saniyo benimki ise onunla sadece cinsellik yasiyor isin kotusu kiz disinda bunu herkes biliyor. Tabi benimki bunu bana acikca söyledi ve ben gelirsem boyle seylerin olmayacagina beni inandirsi. Simdi diyceksiniz ne pis adam? Evet ben karaktersiz birine asigim bunu biliyorum ama ortada benim acimdan etik olmayan bir sey yok koskoca adam, sevgilimde değil ne isterse yapabilir. Neyse bu olaylardan sonra kilolu oldugum icin onunla gorusmeyi reddettim ve irtibatimiz koptu. 3 yil gecti ama ben hala onu seviyorum ve emin oldugum bir sey var ki sartlar bizi bir araya getirmedi ama o benden sonra beni sevdigi kadar sevemez kimseyi, eger olursada mucize olur cunku kimsenin yaptiramadigi sekilde buyuk seyler yaptırdım ona bunu daha once benden baska kimse yaptiramadi ona, yasina yakismayacak seyler hemde. Zayiflayip karsisina cikmak istiyorum. Sizce isler nasil gider. Lutfen yardım edin.
(21 yaşındayım)