Kilo aldığım için erkeğimi kaybettim

Bence öncelikle kendini sevmelisin ve saymalısın ki insanlarda seni saysın önce kendinden emin olmalısın.Sevse gitmezdi bunun kglan alakalı olmadığını düşünmüyorum.Diyet topiğinde kendimde üyeyim eşim için değil kendim için kg vermeye çalışıyorum.Mutlumuyum evet ama neden fazladan kendimde yük olarak taşıyayım ki kendim için vereceğim kgları mı gel diyet topiklerine hem motive ol hemde kg ver.Tabii öncelikle kendin için sağlığın için ve kendine saygın için...

Ay ne itici bir başlık kilo aldığın için erkeğini kaybetmişsin ee yarın bunun hastalığı var yaşlılığı var o zaman ne yapıcan erkeğin seni istemezse pöfffff Allah akıl versin ne diyeyim bazı kadınlar erkeğimde erkeğim dediği için sonunda kendini sevmeyen o sevsin yeter diyen değişik tipler olup çıkıyor....

Evet hepsi şıllıklar işte tek namuslu, düzgün sensin.

O adamın ç.kü de altın zati tüm kadınlar hücum ediyor.

Konuyu merak ettim niye sildin
başka zaman herkes alıntı yapar şimdi kimse alıntılamamış, çok heyecanlı bir konuydu hemen yorum yapmak istediler galiba :)

Bu kiz bir erkek sevmis adam ondan yasca büyük ona hep sen özelsin bilmem nesin ben erkegil bir cok sevgilim olur ama sevdigim olamaz falan filan demis. Kiz da bunu seviyor bunlar sadece flört adam baska kizlarlan yatip kalkiyor one night stand ama konu sahini icin bir sakincasi yok sonucta erkek
3 yildan beri görüsmüyorlarmis bu kiz ozaman icerisinde kilo almis ve adamdan cekiniyormus kendisini göstermeye ama kilolu haliyle beyemeyeceginden degil konu sahibi kendiine etik gelmiyormus kilolu olmak ve kilo vermek istiyormus adamin simdilik bir sevgilisi varmis ama sadece cinseelik yasamak icin cünkü kiz zaten cahilmis ve o kizdan haric herkes biliyormus kizi kullandigini. Konu sahbi de diyorki ben kilo versem adamin karsisina ciksam gene eskisi gibi olurmuyuz.

Off ya konu beni cok etkiledi sacma sapan seyi yazdim birde ya sordunuz diye

Bence adam ikinizide keklemis hatda hayatinda daha cogudu vardir. Madem eminsiniz sizi sevdiginden simdik karsisina cikin sizi tutan neyki? Görünce beyenmiyecek mi ondan mi korkuyorsunuz? Beyenmesse kilonuzu sorun yaparsa zaten sevmiyordur

Konu ne bacım, silmiş konuyu, sen özet geçsen yaaa. İlk yorumlarda ç.içi bi seni buldum

Hah yazmışsın

Hani neden kızın üstüne gidilmiş bu kadar dicektim ama yok yani haketmiş.

Ne kadar da medeni kadın, erkeği her gece başka kadınlarla aşna fişna ama o erkeğine kilo beğendirme derdinde Burası da Türkiye değil, New York anasını...

Konu ne bacım, silmiş konuyu, sen özet geçsen yaaa. İlk yorumlarda ç.içi bi seni buldum
Bu kiz bir erkek sevmis adam ondan yasca büyük ona hep sen özelsin bilmem nesin ben erkegil bir cok sevgilim olur ama sevdigim olamaz falan filan demis. Kiz da bunu seviyor bunlar sadece flört adam baska kizlarlan yatip kalkiyor one night stand ama konu sahini icin bir sakincasi yok sonucta erkek
3 yildan beri görüsmüyorlarmis bu kiz ozaman icerisinde kilo almis ve adamdan cekiniyormus kendisini göstermeye ama kilolu haliyle beyemeyeceginden degil konu sahibi kendiine etik gelmiyormus kilolu olmak ve kilo vermek istiyormus adamin simdilik bir sevgilisi varmis ama sadece cinseelik yasamak icin cünkü kiz zaten cahilmis ve o kizdan haric herkes biliyormus kizi kullandigini. Konu sahbi de diyorki ben kilo versem adamin karsisina ciksamgene eskisi gibi olurmuyuz.

Off ya konu beni cok etkiledi sacma sapan seyi yazdim birde ya sordunuz diye

Adam da onu seviyormus bundan eminmis cünkü konu sahibi ona baska kizlatinin yaptiramadigini yaptirmis bilmem ne bilmem ne o seylerin de ne oldugunu söylemiyor cünkü cok özelmis

Butun kizlarkullanilir, objedir ben ozelim farkliyim kafasindan kurtulmadigin surece cok seyler kaybedersin, bu sumuklu erkek nedir, kendini yuceltmek icin baskalarini assagi goren insanlara aciyorum ya

Adam da onu seviyormus bundan eminmis cünkü konu sahibi ona baska kizlatinin yaptiramadigini yaptirmis bilmem ne bilmem ne o seylerin de ne oldugunu söylemiyor cünkü cok özelmis

Bak hele bak, ne yapmış acaba? İnsan düşünmeden edemiyor

Bir de diğer kızlara ne yaptığından nasıl bu kadar emin, sanki hep birlikte takılıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…