- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 43
-
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Konuyu bende göremedim başlıktan yola çıktım.Galiba silmiş konusu gerçi konu silmek yasak baktım arkadaşlarda kopyalamamış :))Konu niye yok ?
O zaman kib yapalim konu gelsinKonuyu bende göremedim başlıktan yola çıktım.Galiba silmiş konusu gerçi konu silmek yasak baktım arkadaşlarda kopyalamamış :))
Konuda da dedigim gibi hikayenin sadece flort kismindan bahsettim. O beni seviyor mu diye sormadim. Yazdigim 3 cumleyle bundan nasil bu kadar emin oluyorsunuz?
Ayrica o hayatindaki her kadina ozel davranmiyor onun cevresindeki kadinlar zaten onunla tek gecelik yasamak icin gelip ertesi gun donuyor. Son olarak o kilo aldığımı bilmiyor ben sadece kilo takintili oldugum icin suan kendimi onun yanina yakistiramiyorum
Başlığa koptumerkeğim ne yaaa kurmayın böle cümleler..
Baslikli bile kötü
Adam seni kilolusun diye birakiyo
Sen hala Ask acisi cekiyorum diyorsun
Bence adam ikinizide keklemis hatda hayatinda daha cogudu vardir. Madem eminsiniz sizi sevdiginden simdik karsisina cikin sizi tutan neyki? Görünce beyenmiyecek mi ondan mi korkuyorsunuz? Beyenmesse kilonuzu sorun yaparsa zaten sevmiyordur
Bu kiz bir erkek sevmis adam ondan yasca büyük ona hep sen özelsin bilmem nesin ben erkegil bir cok sevgilim olur ama sevdigim olamaz falan filan demis. Kiz da bunu seviyor bunlar sadece flört adam baska kizlarlan yatip kalkiyor one night standama konu sahini icin bir sakincasi yok sonucta erkek
3 yildan beri görüsmüyorlarmis bu kiz ozaman icerisinde kilo almis ve adamdan cekiniyormus kendisini göstermeye ama kilolu haliyle beyemeyeceginden degil konu sahibi kendiine etik gelmiyormus kilolu olmak ve kilo vermek istiyormus adamin simdilik bir sevgilisi varmis ama sadece cinseelik yasamak icin cünkü kiz zaten cahilmis ve o kizdan haric herkes biliyormus kizi kullandigini. Konu sahbi de diyorki ben kilo versem adamin karsisina ciksam gene eskisi gibi olurmuyuz.
Off ya konu beni cok etkiledi sacma sapan seyi yazdim birde ya sordunuz diye
Bu kiz bir erkek sevmis adam ondan yasca büyük ona hep sen özelsin bilmem nesin ben erkegil bir cok sevgilim olur ama sevdigim olamaz falan filan demis. Kiz da bunu seviyor bunlar sadece flört adam baska kizlarlan yatip kalkiyor one night standKonu ne bacım, silmiş konuyu, sen özet geçsen yaaa. İlk yorumlarda ç.içi bi seni buldum
Konu ne bacım, silmiş konuyu, sen özet geçsen yaaa. İlk yorumlarda ç.içi bi seni buldum
Hah yazmışsın
Hani neden kızın üstüne gidilmiş bu kadar dicektim ama yok yani haketmiş.
Ne kadar da medeni kadın, erkeği her gece başka kadınlarla aşna fişna ama o erkeğine kilo beğendirme derdindeBurası da Türkiye değil, New York anasını...
Adam da onu seviyormus bundan eminmis cünkü konu sahibi ona baska kizlatinin yaptiramadigini yaptirmis bilmem ne bilmem ne o seylerin de ne oldugunu söylemiyor cünkü cok özelmis
Adam da onu seviyormus bundan eminmis cünkü konu sahibi ona baska kizlatinin yaptiramadigini yaptirmis bilmem ne bilmem ne o seylerin de ne oldugunu söylemiyor cünkü cok özelmis
Kaşıkçı elması herhal adamınkiEvet hepsi şıllıklar işte tek namuslu, düzgün sensin.
O adamın ç.kü de altın zati tüm kadınlar hücum ediyor.