- 11 Eylül 2021
- 262
- 1.005
- 33
- Konu Sahibi Sempatik109
-
Hite gittim canım ben , inşallah herkes kendisine en iyi gelecek merkezi seçerlerÇok teşekkürler canım verdiğin bilgiler için. Sen hangi merkezi tercih ettin?
Teşekkürler canım. İş oraya varırsa ben de hit, gynolife ve british arasında karar vericem. Üçü de iyi merkezler gördüğüm kadarıyla. Allah yardımcımız olsun hepimizin.Hite gittim canım ben , inşallah herkes kendisine en iyi gelecek merkezi seçerler
Teşekkürler canım. İş oraya varırsa ben de hit, gynolife ve british arasında karar vericem. Üçü de iyi merkezler gördüğüm kadarıyla. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Bu kadar ALLAH a dua edip inançlı olup başkasının yumurtası başkasının spermmi bu doğru değil bu yalnış haram yapmayınKapatılan konuşma başlığı sonrasında böyle bir başlık açıldığını tekrardan yeni keşfettim , donasyon düşünen tüm herkesin rabbim yardımcısı olsun inşallah herşey gönlünüzden geçen gibi olur
Yalnız değilsiniz sadece eskisi kadar aktif konuşulmuyor bu konu
25. Haftalık hamileyim donasyon ile gebe kaldım ve annelik duygusunu tatmak tarifsiz.. onları kucağıma alacağım zamanı iple çekiyorum ..
Korkmayın , Her kadın anne olmayı hakeder Allah yardımcınız olsun
Ben kendi yumurtamla tüp bebek tedavisindeyim İstanbul'da arkadaşım. Ama bu şekilde insanları etiketleyerek bunları yazmanız doğru değil. Burda herkes zaten türlü zorluklar yaşıyor, daha da zorlaştıracak şeyler yazmayın lütfen. Üzerinize vazife değil.L Lady Starlight
Bu kadar ALLAH a dua edip inançlı olup başkasının yumurtası başkasının spermmi bu doğru değil bu yalnış haram yapmayın
Herkes herşeyi hak eder herkes herşeyi ister ama imtihan dünyası bu dünya bu kadar parayla bir hayır yapın rabbim daha çok sevap verir esirgeme kurumundan çocuk alın başkasının şeyleriyle birbirinden habersiz kardeşler dünyaya getirmek nesi doğru bunun nesine amin diyorsunuz ALLAH aşkına ilerde bu kardeşler sevgili olsa evlense çok büyük hata dua edin bir çocuk sevindirin kimsesiz birine annelik yapın yaptığınız yanlış kizlar
Ben kendi yumurtamla tüp bebek tedavisindeyim İstanbul'da arkadaşım. Ama bu şekilde insanları etiketleyerek bunları yazmanız doğru değil. Burda herkes zaten türlü zorluklar yaşıyor, daha da zorlaştıracak şeyler yazmayın lütfen. Üzerinize vazife değil.
Siz kendi işinize bakın. Kimse sizden akıl istemedi. Bana da yazıp durmayın.Ben zorladtismadim uyardım bur dünya insan neler yaşıyor ne zorluklar yaşıyor ama allah'a yönelip sabrediyor harama değil.. yaptığınız doğru değil okudum inançlı insanların günaha harama yönelmesi doğru değil üstüme vazife edindim rabbimin tepkisi daha da ağır olucak bu tarz şeyler doğru değil ilerde bir nesil birbiriyle ilişkiye giricek kardeşler es olucak yapmayın.. anne oğluyla baba kızıyla
Herkesin kendi hayatı beni evet ilgilendirmez rabbime hesap verecek sizlersiniz ama böyle şeyler yapip bide ALLAH inşallah denmesi kusura bakmayin yazmadan edemedim hiç doğru değil
Ben size akıl değil sadece inancınıza uymuyor diyorumSiz kendi işinize bakın. Kimse sizden akıl istemedi. Bana da yazıp durmayın.
Arkadaşım devam ediyorsun hala. Yahu merak edip iki tane soru sorduk tecrübesi olanlara. Sana değil. Senden akıl istemedi kimse. Bak profiline ne güzel yazmışsın sükut et, gönlün geniş olsun. Yazma bana diyorum hala yazıyorsun. Üstelik dört gün sonra Opuya girecek birini durduk yere darliyorsun şu an. İhtiyacım olan son şey gerginlik, stres. Benden uzak dur, aklını da kendine sakla.Ben size akıl değil sadece inancınıza uymuyor diyorum
Ben bir daha yazmam ama unutmayın ki böyle şeyler yapanlar bide ALLAH diyenler inancı olupta harama kosanlari rabbimin hesabı olucak o zaman böyle tepki veremiyeceksiniz ..neyse siz bilirsiniz
Bunları arastirmak yerine yaptığınız ne derece doğru olup olmadığını araştırsaydınız keşke
Merhaba inşallah tedavin olumlu sonuçlanır.Arkadaşım devam ediyorsun hala. Yahu merak edip iki tane soru sorduk tecrübesi olanlara. Sana değil. Senden akıl istemedi kimse. Bak profiline ne güzel yazmışsın sükut et, gönlün geniş olsun. Yazma bana diyorum hala yazıyorsun. Üstelik dört gün sonra Opuya girecek birini durduk yere darliyorsun şu an. İhtiyacım olan son şey gerginlik, stres. Benden uzak dur, aklını da kendine sakla.
selam D derya891 bende o eski gruptayım arada özelden konuştuk tekrar hayırlı olsun gebeliğin bende görünce şaşırdım burayı ve okumaya başladım mutlu oldum :)Kapatılan konuşma başlığı sonrasında böyle bir başlık açıldığını tekrardan yeni keşfettim , donasyon düşünen tüm herkesin rabbim yardımcısı olsun inşallah herşey gönlünüzden geçen gibi olur
Yalnız değilsiniz sadece eskisi kadar aktif konuşulmuyor bu konu
25. Haftalık hamileyim donasyon ile gebe kaldım ve annelik duygusunu tatmak tarifsiz.. onları kucağıma alacağım zamanı iple çekiyorum ..
Korkmayın , Her kadın anne olmayı hakeder Allah yardımcınız olsun
Merhaba canım çok teşekkür ederim. Ben de konu hakkında bilgi sahibi değilim. Ben kendi yumurtalarimla İstanbul'da normal tüp bebek sürecindeyim. Dondurulmuş embriyolarim da var. İki tane beşinci gün blastı. Onları da yedekte tutuyorum. Bilgi almak istedim sadece. Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşımlar yapmışlar farklı başlıklarda. Farklı ülkelerde yapanlar da var. Ama ben süreci hiç bilmiyorum canım. Herşey gönlünce olsunMerhaba inşallah tedavin olumlu sonuçlanır.
geriye dönük okuyamadım sayfayı.
Mümkünse en başından beri neler gerekiyor Kıbrıs için.
Yumurtalarim kaliteli değil, ve yaşım 42 bende artık yumurt donasyonu düşünüyorum.
Süreç nasıl işliyor ve işin maddi kısmı ortalama ne kadar.
Amin hepimizin inşallahMerhaba canım çok teşekkür ederim. Ben de konu hakkında bilgi sahibi değilim. Ben kendi yumurtalarimla İstanbul'da normal tüp bebek sürecindeyim. Dondurulmuş embriyolarim da var. İki tane beşinci gün blastı. Onları da yedekte tutuyorum. Bilgi almak istedim sadece. Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşımlar yapmışlar farklı başlıklarda. Farklı ülkelerde yapanlar da var. Ama ben süreci hiç bilmiyorum canım. Herşey gönlünce olsun
Allah nasip etmeyince donasyonla da olmuyor kardeşim merak etmeRabbim gözünüzü kalbinizi açsın başkasının spermi başkasının yumurtaliga bu dünya da herşey olsaydı imtihan dünyası olmazdı
Inançlı birilerinin yapacağı şeyler değil bunlar duaya sarılın sarılalım
Tabiki hoşunuza gitmeyecek
Neyse...siz bilirsiniz keyfiniz nasil isterse öyle yapın
Sizin bu sayfada ne işiniz var sadece merakınızdan burda olamazsınız demek ki aklınıza düşen bişeyler var ki araştırıyosunuz, bu arada her koyun kendi bacağından asılır bizi yargılamak size düşmez yoksa şirk mi koşuyosunuz kendinizi ne sanıyorsunuz herkes kendi işine baksın sizi allaha havale ediyorum benRabbim gözünüzü kalbinizi açsın başkasının spermi başkasının yumurtaliga bu dünya da herşey olsaydı imtihan dünyası olmazdı
Inançlı birilerinin yapacağı şeyler değil bunlar duaya sarılın sarılalım
Tabiki hoşunuza gitmeyecek
Neyse...siz bilirsiniz keyfiniz nasil isterse öyle yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?