- 19 Eylül 2022
- 62
- 32
- 18
- 51
- Konu Sahibi Sempatik109
Diyorsunuz ya donör bilgilerini tam alın diye. Sizde hangi klinik doğru bilgiyi veriyordur. Hepsine sorsanız hepsinin vereceği cvp duymak istediğiniz cvp lar olacak... İlk defa ağustosta Yumurta Donasyonu yaptırdım o kadar muhteşem anlattılar ki döndüm yurda önce pozitif sonra negatifpeki o halde yalniz endometrium 8 mm biraz kalin geldi , adetli iken 3-4-5 mm iyi 8 bence kalin cunku daha estrofem kullanicaksiniz , imkaniniz varsa gidin gorun once donorlerle ilgili cok soru sorun testleri yapiliyormu ? yaslari kac ? meslegi var mi ? egitimleri ne? bunlari seffaf olarak paylasmak durumundalar ve bebek genlerini onlardan alicagi icin egitimli ve belli kulture sahip olmasi cok onemli , firsat olur mu bilmem dr ile zor gorusursunuz kibrisa giden herkes dr u transferde gordugunu soyluyor , ne kadar bilgi sahibi olursaniz klinik size karsi daha dikkatli olur, bir baska uyari donorlerden toplanan yumurtalar kac tane hepsi size mi kullanilicak , taze mi donmus mu? sonucta kardes yapmal isteseniz ayni embriyolari kullanin, ne bilim cok detay var , transferde 2 den fazla embriyo sansinizi artirir 3 embriyo derim ben
Onun için ben Allah tan sağlıklı ve hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum sadece..