Keske o yüzükler hic takilmasaydi....

Babasininda borclari coktu, bir cok kadina yedirmis parasini ailesini terkettikten sonra.
Yazik valla, aciyorum bende senin gibi. Cünkü normal davranislar degil yani, psikolojik olarak cok rahatsizdi.

Ee, böyle bir aile ortaminda yetismisler yani.. Kavgayi tartismayi normal karsiliyorlar
Biz ailecek hic alisik degiliz böyle seylere. Yani birde ailede ilk torun benim, ilk cocuk, daha önce evlenen olmadi...

Tabiki cok nadirende olsada elbet zalimden alimde dogar, ama cogu zaman essege altin kemer vursanda essek yine essektir yani.

Evet, insAllah garibin birini bulmazlar.
Ama benim salak hic evlenemez. Hep böyle yabanci kizlarla takilir, herzamanki oldugu gibi.. (Yurtdisinda yasiyorumya..)

Konusmadigi yabanci kiz kalmamis diye duydum. Neler yapmis neler...
Hamile birakmis bir yabanci kizi falan...

Offf tiksiniyorum valla ya!

vallahi gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu ne adiymiş Allah korusun babamın yanında kendimi bu durumda düşündüm de iyi ki kurtulmussun ya kendim kurtulmusum gibi sevindim

üzgünüm ama ailesi istemiyormus seni zaten bence. yoksa insan komsusuna olsa arar.

tek tek okuyarak yorum atıyordum demek gizledikleri bişey varmış. ya kızlar hayran kaldım sizin gücünüze önemli olan vazgecebilmek ben olsam ne yapardım emin değilim Allah yasatmasın

Verilmiş sadakan varmış..
Allah helal süt emmişlerle karşılaştırsın hepimizi...

vallahi gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu ne adiymiş Allah korusun babamın yanında kendimi bu durumda düşündüm de iyi ki kurtulmussun ya kendim kurtulmusum gibi sevindim

Allah hic kimseyi düsürmesin benim düstügüm duruma...
Ama bana bunlari cektirenler kendi baslarinada gelsin insAllah... Allaha havale ediyorum..

Canım Allah kurtarmış seni.Öyle diyim ben sana...
İlk yazdığında söylediği gibi anne-babanın dediği her zaman çıkıyo maalesef
Neler yaşamışsın öyle...Kendini sakın üzme.Zararın neresinden dönersen kardır.Bak daha gençsin.Yolun başındasın..Aklına getirip kendini mahvetme.İşinle uğraş.Kendine başka aktiviteler bulmaya çalış.Arkadaşlarınla eğlen..Güzel bi hayat yaşamayı çoktan haketmişsin sen.Kasma hiç kendini.

üzgünüm ama ailesi istemiyormus seni zaten bence. yoksa insan komsusuna olsa arar.

yok canim dünden razilardi, babasi ve anasi sözlüyken cok dil döktü hakkimda "kiz bicilmis kaftan" gibi sözler edildiginide biliyorum, ben istemedikleri icin olduguna inanmiyorum, cünki bir an önce dügünü yapalim diye asiri acele ediyorlardi, sakladiklari nedenlerden dolayi oldugunu düsünüyorum ve oglanin ne mal oldugunu biliyorlardi, cevremizdeki aile dostlarimizi felan hepsini teker teker arayip ne olup bittide bunlar sözü atiyorlar diye ögrenmeye calismislar, araya baristirmasi icin onu bunu soktular, bize yüzleri yok haliyle bizi aramaya cesaret edememislerdir bence

Son düzenleme:

Cok tesekkürler yorum icin... Böyle seyler duyunca icim rahatliyor :) Allah razi olsun :*

Ne psikopat insanlar var şu hayatta.
Allah yardımcın olsun, tez zamanda kurtulursun umarım bulunduğun durumdan.
Böyle şeyleri okudukça evlilik fikrinden iyice soğuyorum, iyi ki bekarım diyorum..
Allahım sen bizleri kötü insanlarla karşılaştırma

Dovmek? Siz bu insanla evlenip dayan yiyen gururu kirilan bir kadin olmadiginiz icin cok sanslisiniz. Bende söz gunu hakaretlerle terk edildim bir gunde sevmiyorum istemiyorum dedi ailesiyle birlikte... biz cok sansli insanlariz

Cnm okurken ben kötü oldum ya sen bunlari yasamissin😔 gecmis olsun. Simdi nasilsin? Nasil hissediyorsun kendini? Hemen toparlanip iyi olursun ins, eskisinden daha iyi hemde ins

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Boyle birindnenkurtuldugun icin sukur namazi kilsaydin ne bicim adam boyle

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Çirkefligin son noktası adam...Bir de erkegim diye geciniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…