- 20 Temmuz 2009
- 158
- 1
Benim bu kadar ileri gitmedi -beterin beteri var derler- ama yine de anlıyorum hissettiklerini ben de buna benzer bir adamı çektim aylarca. Paranoyaktı, kendini kaybediyordu. Hakikaten insan olayın içindeyken göremiyor, görse de unutuyor. Şimdi ailemle de aram bozuk, hayatıma girdiği güne lanet ediyorum. Ama atlatacağız, geçecek. İstediğin zaman mesaj atabilirsin beni de kimse anlamıyor, neden çektin, hak ettin falan diyorlar, evet ama katlanmışım işte ne yapayım, canım da çok yanıyor Özellikle ailem ve çevrem konusunda, o konusunda değil... Ailen seni kabul ediyor yine bunlara rağmen, ah babama bir sarılsam, ah...
Sinirine hakim olamiyordu, sinirlenince gözü hic birsey görmüyordu ki
Cok zor bir dönem... Ona okadar alismissim ki.... Nefret etmem gerekirken onu hala özlüyorum. Neden böyle?
Nefret etmem gerekiyor, onu anmamam gerekiyor, ama geceleri aglamadan uyuyamiyorum. Önceden hemen uykuya dalardim, ama artik en az 1 saat yatakta yatip uyku bekliyorum. Psikolojim cok bozuk. Anneme babama bagiriyorum, öfkeleniyorum, herseye sinirleniyorum ( Ama öfkeliyken dua ediyorum, diyorum Allahim neden bunu yapiyorumki Yanlis yaptigimin farkindayim, ama duygularim cok garip su siralar
Sende mi nisanliydin canim? Allahtan benim ailem destek oluyor. Onlarda olmasa ne yapardim...