• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keşke gitmeseydim

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
98
bugün bayram içim kıpır kıpır uyandım güne ama hala moralim çok bozuk kızlar fazla uzatmadan konuyu anlatayım okuyanlar biliyordur eşimin ailesiyle bayramdan bayrama görüşüyoruz oda mecburi eşim hiç gitmek istememesine rağmen öğleden sonra benim aileme gittik bayramlaşmaya herşey çok iyiydi babamdan arabasını alıp eşimin ailsine gittik neyse daha içeri girer girmez başladı kayınpederim sanki hamile olduğumu bilmiyormuş gibi sen nekadar kilo almışsın azcık rejim yap dedi bende neyapayım boğazımı tutamıyorum yiyorum dedim arkamızdanda kaynımla sevgilisi geldiler basetmiştim kızın hamile olduğundan kayınpederimin elini öpmek istedi oda izin vermedi kız ağlayınca hemen dönüş yaptı neyse biz kaynanam görümcelerim kaynımın sevgilisi ve arkadaşı mutfağa geçtik rabbim nasip ederse 2. kızımın olucak aralık ayının sonunda ismine karar verdinizmi dedi küçük görümcem ben cevap vermeden büyük görümcem ve kaynanam isimi belli ayşenur olucak babanız öyle istiyor dediler bende hayır deyince başladılar işte ilk kızımın isminide kayınbabama sorsaymışım o koysaymış kızım daha değerli olurmuş el üstünde tutulurmuş başladılar ikna çabalarına bende bişey demedim sustum neyse bunlar başladılar sigara içmeye 5 i birden ben kullanmıyorum camı açın dedim küçük görümcen çok soğuk geliyor sen içeri git dedi neyse bende eşimle babasının yanına gittim oturdum 5 senedir her bayram aynı dava kredi hiç değişmiyor zaten ya kredi ya araba bende sıkıldım baktım onlar misafir odasındalar sigara falan içmiyorlar konuşuyorlar yanlarına gittim tam oturucaktım kaynanam biz senden kaçıyoruz sen geliyorsun dedi sigara sana zararlı fazla dumanda kalma dedi bende içmiyorsunuz ki dedim baktım küçük görümcem hemen sigaraya sarıldı neyse yüzsüzlük yaptım bana zararlıysa leylayada zararlı oda hamile değilmi dedim he gizli saklı konuşacaksanız söyleyin gidim dedim ne alakası var o zaten kendi içiyo ona bişey olmaz dedi görümcem sonrada kaynanam leylayı yanına çağırdı gel karnına bakım daha cinsiyeti belli olmamış 7 aylık hamile eliyle yokladı karnını bu kesin erkek doğuracak kesin dedi küçük görümcemde zaten doğrursa leyla doğurur bu karıdan bize hayır yok dedi bu karı ben oluyorum bende çocuğun cinsiyetini biz belirlemiyoruz erkek olsun diye çocukta yapmıyoruz hayırlı olsun yeter dedim sen bunu doğurunca 3. yapmaya kalma dedi bende çocuk yaparken sanamı sorcam senmi bakıyosun ekmek aşmı veriyorsun benim doğurduğum çocukların derdine düşmüşsün dedim baktı ben sinirlendim hemen dönüş yaptı yok şaka yapmışta ben çok alıngan olmuşumda falan yılışmaya başladı bende siz nekadar tuhaf insansınız ya dedim aldım çantamı odadan çıkınca kaynanam niye böyle yapıyorsun neolduki şimdi dedi hiç bişey yok ben size ayak uyduramam aslında bendeki hata buraya geliyorum dedim ama merak etmeyin bundan sobra bayramlardada gelmem dedim görümcem ağlamaya başladı yenge sen beni yanlış anladın ben öyle demek istemedim falan dedi baktım leylada gülüyo arkadaşıyla arkadaşı aynen şunu dedi ay niye tartışıyorsunuz erkek kız ne farkeder ikiside aynı sonuçta torun canım sen niye kıskanıyorsunki ha leyla doğurmuş erkek ha sen ikiside aynı ailenin torunu leyla kahkayı basınca çok şey farkeder 5 aydır nikah bile yapamayan insanlar çocuk yapıyorlar çocuğu doğurmak ömenli değil sonrasında bakmak ömenli aramızda çok fark var dedim ama size laf söylemeye bile gerek yok deyip çıktım eşimin yanına gidip hadi gidelim dedim yanımıza geldiler görümce kızın adı ayşenur olsun abi deyince bu ne yüzsüzlük dedim içimden aklınca eşime söylüyorlar o kabul edicek diye eşime hadi dedim o konuşurken kızımın montunu giydirdim çıkarkende yine aynı söyleyince git sana hayrı olan yengene söyle o koysun istediğiniz ismi ama pardon o erkek doğuracaktı dimi dedim neyse kendin koca bul evlen benim gibi beceriksizsen kız bebek yap adınıda ayşenur koy dedim benim kızımın adı belli elif olcak dedim çıktık arabaya bindik eşim sordu ne oldu diye hiç birşey anlatmadım zaten anladı boşver dedi takma şunları kafana ordan annemlere gittik kaynanam aradı açmadım teli kapadım saatler sonra açtım bana mesaj yollamış babam leylanın hamile olduğunu bilmiyordu neden çıkarkene böyle yaptın ortalığı karıştırdın aldın kocanıda gittin hiçmi hatrım yoktu sende demiş hiç birşey yazmadım 7 aylık erkek doğuracak erkek diye laflanıyorlar sonrada babanın haberi yok niye karıştırmışım ortağı offff kızlar yanlışmı yaptım doğrumu ama bilmiyorum yazmayla bukadar anlata bildim olayı aslında ne laflar söylediler ama kale bile almadım ama hamileliktenmi bilmiyorum çıkarken görümcem öyle yapınca tutamadım kendimi belki çoğunuz bana kızacak ama ne yapayım çocuklarıma laf söylemeleri üstüne üstelik istedikleri ismini diretmelerine çok kızdım biraz uzun oldu kusura bakmayın okadar kızgımınki hala uyuyamadım

favorimsin iii yapmissin haketmisler...valla masallah esin sana destek vermisya senden iyisi yok...ayrica ne icinde sakliyorsun bizim ulkemizde s... iyi olur derler bosver...bebegin var hemde onun icin uzulmeye degmez laf soylerlerse esinede dersin bebegin sagligi daha onemli icime atsaydim cocugumuza bisey olurdu onlarmi bakacak dersin..kocan ailesini tanimis zaten ondan emin ol sana hak verecektir...

ben kizmadim insanin basina gelmeden anlayamaz bu durumu...kalmamissin laflarin altinda hem buyuk saygi duyacakki kucuk sevgisini gostersin..sen nezaketen gitmissin bitmis...

Bayramdan bayrama görüştüğünüz kişilerle bu tarz yüzgöz muhabbetler bence hç hoş olmamış,bu kdr lafa gerek var mıydı ?Gidip oturur onlar bişey dediğinde işinize gelmeyene cevap vrmez iyi bayramlar deyip kalkardınız doğru olan budur.Senede 2 kere gördüğünüz insanlarla hergün görüşüo gibi böyle davranırsanız onlar da size bu şekilde davranır.Siz haksızsınız demiyorum kesinlikle ama kırk yılda birr gidiomuşsunuz ne gerek var ki bu tarz muhabbetlere oturun iyi bayramlar diyin ayşenur desinler fatma desinler ne derse desinler kendi kendilerine konuşsunlar cevap alamayınca susarlar .Ben gereksiz buldum yaşananların hepsini.Merhaba ,iyi bayramlar,nasılsınız bikaç havadan sudan sohbet normali budur.

çok sağol canım normalde okadar cevap vermem ama okadar doldumki sanki gidicemizi biliyorlar ya çalışmışlar derslerine ama kusura bakmasınlar insan kendi ailesini çekemiyor yeri geldiğinde yok çok kilo aldın yok senin boyun çekmiş kızım ne kadar yaramazmış hiç terbiye edememişiz sanki bahsettikleri çocuk değilde evcil hayvan 2 yaşındaymış niye halen poposunda bez varmış 2. geliyormuş çok masraf olurmuş bende siz hergün sigaraya en az 7 lira veriyorsunuz acımıyorsunuzda ben beze verdiğim paraya niye acım dedim ay sanki abilerini çok seviyorlar ya tabi nasıl olsa hazır para ben zamanında çalıştım çocuğum olmasa yine çalışırım eşime destek olurum sen ekmek elden su gölden yaşadığımı sanıyorsun heralde bende evde okadar iş yapıyorum bugün abine bişey olsa benim mesleğim var işe girer çalışırım senin gibi evde oturmak korkma dedim olay zaten burda patlat verdi valla ksura bakmasınlar ben kimseyi çekemem artık hep zararlar yararlarını hiç görmedik birde hiç birşey olmamış gibi davrana biliyorlar leylanın arkasından neler söylüyorlar yanında olunca görsen sanki onca lafı söyleyen onlar değil anlamadım bu aileyi anlayamamda kim bilir benim arkamdanda neler söylüyorlardır

Bayramdan bayrama görüştüğünüz kişilerle bu tarz yüzgöz muhabbetler bence hç hoş olmamış,bu kdr lafa gerek var mıydı ?Gidip oturur onlar bişey dediğinde işinize gelmeyene cevap vrmez iyi bayramlar deyip kalkardınız doğru olan budur.Senede 2 kere gördüğünüz insanlarla hergün görüşüo gibi böyle davranırsanız onlar da size bu şekilde davranır.Siz haksızsınız demiyorum kesinlikle ama kırk yılda birr gidiomuşsunuz ne gerek var ki bu tarz muhabbetlere oturun iyi bayramlar diyin ayşenur desinler fatma desinler ne derse desinler kendi kendilerine konuşsunlar cevap alamayınca susarlar .Ben gereksiz buldum yaşananların hepsini.Merhaba ,iyi bayramlar,nasılsınız bikaç havadan sudan sohbet normali budur.

aslında doğru söylüyorsun canım ben okadar zamandır hep kulak ardı ettim söylediklerine ama hamileliktenmidir bilmiyorum okadar laf saymalarına dayanamadım keşke senin dediğin gibi fazla oturmadan çıksak ama dediğim gibi babası her seferinde aynı konuları açıyo ve çok bağırarak konuşuyor dışardan duyan evde kanlı bıçaklı kavga var sanar o derecede evleri okadar büyük olmasina rağmen her odadan seni duyuluyor en az 2 saatten önce kalkamıyoruz ne yazıkkı hata geçen bayramda babamın arabasıyla gitmiştik vay önce onlara sonra bize geliniyor diye tartışmışlardı tek kelime bile etmedim ama artık dayanamyorum zaten bayramdan bayrama görüşüyorduk artık onada gitmem havadan sudan konuşmaya luzüm kalmıyorki devamlı laf sokma yarışındalar kayınpederim ve küçük görümcem

İyi bayramlar canım. Bence çok güzel yapmışsın ağzına sağlık. Hem hamilesin, hem bayramdan bayrama gidiyorsun gene de demedikleri laf kalmıyor, ne büyüğü ne küçüğünün çenesi durmuyor, bu ne ya. Kaynın yüzsüzce hamile olan sevgilisini getiriyor bayramda sözümona babasının haberi yokmuş, bir de o kadının önünde sana bunları yapıyorlar. Kimse kusura bakmasın da, itin yoksa da sahibinin de mi hatırı yok diye bir söz vardır. Diyelim ki sen çok kötüsün peki eşinin de mi hatırı yok. İyi yapmışsın, en azından içini boşaltmışsın altta kalmamışsın, ağzına sağlık. Hiç üzme kendini, ne kadar ekmek o kadar köfte. Sana gösterilen saygının karşılığını vermişsin. Ama artık üzülme, değmez o insanlar için üzülmene, sana da bebeğine de yazık, kıyamam sana.

İyi bayramlar canım. Bence çok güzel yapmışsın ağzına sağlık. Hem hamilesin, hem bayramdan bayrama gidiyorsun gene de demedikleri laf kalmıyor, ne büyüğü ne küçüğünün çenesi durmuyor, bu ne ya. Kaynın yüzsüzce hamile olan sevgilisini getiriyor bayramda sözümona babasının haberi yokmuş, bir de o kadının önünde sana bunları yapıyorlar. Kimse kusura bakmasın da, itin yoksa da sahibinin de mi hatırı yok diye bir söz vardır. Diyelim ki sen çok kötüsün peki eşinin de mi hatırı yok. İyi yapmışsın, en azından içini boşaltmışsın altta kalmamışsın, ağzına sağlık. Hiç üzme kendini, ne kadar ekmek o kadar köfte. Sana gösterilen saygının karşılığını vermişsin. Ama artık üzülme, değmez o insanlar için üzülmene, sana da bebeğine de yazık, kıyamam sana.

sanada iyibayramlar canım ben konuştuklarıma üzülmüyorumki zaten yapılan hareketlere tavırlara kızıyorum eşimde bende davranışlarının nedenini biliyoruz para söyledikleri sözler bunu bunu belli ediyorlar zaten kayınpederimin dediği laf kızımın bezine denilen laf onların gözünde oğlunun parasını ben yiyorum ben olmasam onlara vericek hesap buen kızdığımda küçük görümcemin o lafına ne kaynanam nede büyük görümcem ne biçim konuşuyorsun demediler hele kızın arkadaşı öyle söyleyince dedip doğru bir insan var aralarında ama oda sözün devamında neden kıskanıyorsun demesi ve gülmeleri allahım ne diyeyim bilmiyorumki annemlere gittik zaten dönüşte eşimle saatlerce orda oturduk yemek yedik çay içtik zamanında kendi ailemlede sorun oldu ablamın kızıma laf söylemesi yüzünden ama annemle ablamla konuşarak anlaştık ve daha sonra öyle bir sorun yaşamadık ama bunlar öyle değiller hep dert yanıyorlar para yok yok diye kardeşi çalışmıyor kız hamile corse giyerek saklıyor ama yinede küçümsemiyorum yarın kimin ne olacağı belli değil çünkü ama o ortamda bana devamlı laf sokmaları beni üzüyor ama artık takmıyorum kimse umrumda değil bide kaynanam bana soruyo yapılcak işin temizliğin varmı görümcen gelsin yardım etsin ilk kızımda küçük görümcem 2 3 sefer gelmişti doğumdan sonra sonradan öğrendimki eşim her gelmesinde para veriyormuştemizlik yaptı diye annem yanımda yoktu ozaman dediğim gibi rabbim öyle insanlara kimseyi muhtaç etmesin ellim ayağım tuttğu sürece kendi işimi kendim yapıyorum dedim bayram temizliğinede annemler geldiler zaten yaptılar büyük işleri onlarla yaşantıları yüzünden zaten eşimde bende görüşmüyoruz

Haklısın ama bak bayramı atlattınız artık üzme kendini. Onların yaşadıklarından yaşayacakları belli. Hİç utanmaları yok hamile kıza bir nikah yapamıyorlar baksana. ÇAğırma evine bir daha yardıma madem parası ile birini bulursun. Ve benc sakinleşince eşinede anlat bu olanları. Herkes haddini bilecek, daha ailede kabul görmemiş, kabul görmek için hamile kalmamış kızın arkadaşı ki kendisi dış kapının dış mandalı bile olmaz sana laf söyleyecek diğerleri de gülecek. Eşin bunları bilsin, istiyorsa da bayramlarda yalnız gitsin annesine babasına

iyi bayramlar cnm hiçç takma kafana iyi yapmışsın haddini bilmeyene haddini bildirmek lazım sus sus nereye kadar.Eşinde senin yanında ne güzel.

Bunlar onceden planlamıslar galıba bu ne ya bayram bayram yok kılo aldın yok yanımızdan gıttın sacmalıga bak bence ıyı olmus canım

ayrıca laf soylemekle ıyı yapmıssın nerden ıncelıyorsa oradan kopsun zaten sıze yararı olmayan ınsanlarmıs

esınde aılesının yaptıklarının farkındaysa hıc uzme kendını hem bıdaha gorusmemek ıcın bahanen olur

bugün bayram içim kıpır kıpır uyandım güne ama hala moralim çok bozuk kızlar fazla uzatmadan konuyu anlatayım okuyanlar biliyordur eşimin ailesiyle bayramdan bayrama görüşüyoruz oda mecburi eşim hiç gitmek istememesine rağmen öğleden sonra benim aileme gittik bayramlaşmaya herşey çok iyiydi babamdan arabasını alıp eşimin ailsine gittik neyse daha içeri girer girmez başladı kayınpederim sanki hamile olduğumu bilmiyormuş gibi sen nekadar kilo almışsın azcık rejim yap dedi bende neyapayım boğazımı tutamıyorum yiyorum dedim arkamızdanda kaynımla sevgilisi geldiler basetmiştim kızın hamile olduğundan kayınpederimin elini öpmek istedi oda izin vermedi kız ağlayınca hemen dönüş yaptı neyse biz kaynanam görümcelerim kaynımın sevgilisi ve arkadaşı mutfağa geçtik rabbim nasip ederse 2. kızımın olucak aralık ayının sonunda ismine karar verdinizmi dedi küçük görümcem ben cevap vermeden büyük görümcem ve kaynanam isimi belli ayşenur olucak babanız öyle istiyor dediler bende hayır deyince başladılar işte ilk kızımın isminide kayınbabama sorsaymışım o koysaymış kızım daha değerli olurmuş el üstünde tutulurmuş başladılar ikna çabalarına bende bişey demedim sustum neyse bunlar başladılar sigara içmeye 5 i birden ben kullanmıyorum camı açın dedim küçük görümcen çok soğuk geliyor sen içeri git dedi neyse bende eşimle babasının yanına gittim oturdum 5 senedir her bayram aynı dava kredi hiç değişmiyor zaten ya kredi ya araba bende sıkıldım baktım onlar misafir odasındalar sigara falan içmiyorlar konuşuyorlar yanlarına gittim tam oturucaktım kaynanam biz senden kaçıyoruz sen geliyorsun dedi sigara sana zararlı fazla dumanda kalma dedi bende içmiyorsunuz ki dedim baktım küçük görümcem hemen sigaraya sarıldı neyse yüzsüzlük yaptım bana zararlıysa leylayada zararlı oda hamile değilmi dedim he gizli saklı konuşacaksanız söyleyin gidim dedim ne alakası var o zaten kendi içiyo ona bişey olmaz dedi görümcem sonrada kaynanam leylayı yanına çağırdı gel karnına bakım daha cinsiyeti belli olmamış 7 aylık hamile eliyle yokladı karnını bu kesin erkek doğuracak kesin dedi küçük görümcemde zaten doğrursa leyla doğurur bu karıdan bize hayır yok dedi bu karı ben oluyorum bende çocuğun cinsiyetini biz belirlemiyoruz erkek olsun diye çocukta yapmıyoruz hayırlı olsun yeter dedim sen bunu doğurunca 3. yapmaya kalma dedi bende çocuk yaparken sanamı sorcam senmi bakıyosun ekmek aşmı veriyorsun benim doğurduğum çocukların derdine düşmüşsün dedim baktı ben sinirlendim hemen dönüş yaptı yok şaka yapmışta ben çok alıngan olmuşumda falan yılışmaya başladı bende siz nekadar tuhaf insansınız ya dedim aldım çantamı odadan çıkınca kaynanam niye böyle yapıyorsun neolduki şimdi dedi hiç bişey yok ben size ayak uyduramam aslında bendeki hata buraya geliyorum dedim ama merak etmeyin bundan sobra bayramlardada gelmem dedim görümcem ağlamaya başladı yenge sen beni yanlış anladın ben öyle demek istemedim falan dedi baktım leylada gülüyo arkadaşıyla arkadaşı aynen şunu dedi ay niye tartışıyorsunuz erkek kız ne farkeder ikiside aynı sonuçta torun canım sen niye kıskanıyorsunki ha leyla doğurmuş erkek ha sen ikiside aynı ailenin torunu leyla kahkayı basınca çok şey farkeder 5 aydır nikah bile yapamayan insanlar çocuk yapıyorlar çocuğu doğurmak ömenli değil sonrasında bakmak ömenli aramızda çok fark var dedim ama size laf söylemeye bile gerek yok deyip çıktım eşimin yanına gidip hadi gidelim dedim yanımıza geldiler görümce kızın adı ayşenur olsun abi deyince bu ne yüzsüzlük dedim içimden aklınca eşime söylüyorlar o kabul edicek diye eşime hadi dedim o konuşurken kızımın montunu giydirdim çıkarkende yine aynı söyleyince git sana hayrı olan yengene söyle o koysun istediğiniz ismi ama pardon o erkek doğuracaktı dimi dedim neyse kendin koca bul evlen benim gibi beceriksizsen kız bebek yap adınıda ayşenur koy dedim benim kızımın adı belli elif olcak dedim çıktık arabaya bindik eşim sordu ne oldu diye hiç birşey anlatmadım zaten anladı boşver dedi takma şunları kafana ordan annemlere gittik kaynanam aradı açmadım teli kapadım saatler sonra açtım bana mesaj yollamış babam leylanın hamile olduğunu bilmiyordu neden çıkarkene böyle yaptın ortalığı karıştırdın aldın kocanıda gittin hiçmi hatrım yoktu sende demiş hiç birşey yazmadım 7 aylık erkek doğuracak erkek diye laflanıyorlar sonrada babanın haberi yok niye karıştırmışım ortağı offff kızlar yanlışmı yaptım doğrumu ama bilmiyorum yazmayla bukadar anlata bildim olayı aslında ne laflar söylediler ama kale bile almadım ama hamileliktenmi bilmiyorum çıkarken görümcem öyle yapınca tutamadım kendimi belki çoğunuz bana kızacak ama ne yapayım çocuklarıma laf söylemeleri üstüne üstelik istedikleri ismini diretmelerine çok kızdım biraz uzun oldu kusura bakmayın okadar kızgımınki hala uyuyamadım

ooohhhhhhh ne güzel demişsiin annemi hatırladım bi anda kaç kere dedm yüzünden sofradan ağlayarak kalktı konuşmazdı kimseye bişey demezdi garibim ağlardı bi kalkıp giderdi neysee benim iiyice aklım ermeye başladı 11-12 yaşında falanım düşün amcamın küçük çocuğunu bize vermeyi düşünüyolarmış nedeni bizde erkek çocuk yokmuş biidddee amcam benim yanımda aynen şunu dedi''işte büyükler evlendi küçüğüde şuna(babam) vericem ister okutur bakar ister kızının birini verir''beynimden vurulmuşa döndüm gelinler o zaman eve almıyodu bunları dedim kendi oğlundan sen ne fayda gördün babam senin oğlundan fayda görücek dedim ağlaya ağlaya eve gittim anneme anlattım annem sakın babana deme kavaga çıkar bayram günü die beni sakinleştirdi yyaa daha neler varda bu onlardan biri ama şimdi bize gıpta ediyolar oğlu yok belki annemin babamın ama hep yanlarındayız saygımız sonsuz şimdi o oğlanlar saymıyo bile onları allahın sopası yok diyorum ben.....

sağolun kızlar eşim zaten benden daha iyi tanıyor ailsini o hep yanımda allahtan babası biz evlenmeyelim diye çok uğraştı ama ne ben nede eşim vazgeçmedik eşimle evlendiğimizde eşim bütün masrafları karşılamıştı biz düğün günü alışveriş yaparız siz o telaşın içinde uğraşmayın demişlerdi düşünde damatın halini az çok hepiniz bilirsiniz bahşiş dağıtmaktan eşimin cebinde kuruş kalmamıştı düğünde takılan parayada kayınpederim el koymuştu masraflara gidicek diye neyse eve gelirken çerek falan aldılar evden yemek getirdiler düğün günü 2 mizde kahvaltı bile yapmamışız gecenin saat 1 herkez gittik getirdikleri yemekleri yiyemedik son anda alınan çerezden yemiştik gece ertesi gün kaynım gelmişti kapıya ihtiyacınız varmı diye bende saydım bunlar alıncak diye tamamda para verinde alı dedi düğünün bitmesine yakın arkadaşım gelmişti 20 takmıştı onu vermiştik öğlen oldu kaynım yok annem aramıştı nasılsın diye anneme aclıktan ölcez demizdim annem sağolsun bigün önce misafirler için yaptıkları börek dolma ne yaptıysa peynir zeytin kadın ne bulduysa yollamış çaya varana kadar biz yedik içtik saatler sonra kaynım gelmişti akşama doğru askerden izinli gelmiştide görenle sohbete dalmış anca gelmiş eşim çok kızmıştı ozaman bana söylemişti ben ailemle fazla görüşmem seninde tek gitmene izin vermem diye

Bence çok iyi yapmışsın...
Doğuracak karnı burnunda ve babası bilmiyor, üstelik nikah da hak getire :S
Hiç takma kafana, senin de dediğin gibi aranızda baya fark varmış...

Eşinin bunları görüp sana hak ermesi çok güzel. Bundan sonra bayramda da gitme, eşin arzu ederse gider onun annesi babasıdır. Madem seni istemiyorlar sen de onları hiç isteme

canım
anladığım kadarıyla önceki olayların da etkisiyle patlama yaşamışsın.. aslına bakarsan en doğrusunu yapmışsın .. insanlara neyi hak ediyorsa o şekilde davranmak gerekir.. en büyük şansın eşinin senin yanında oluşu :nazar: artık düşünme bile olanları karnındaki meleğin de etkilenmesin..

ooohhhhhhh ne güzel demişsiin annemi hatırladım bi anda kaç kere dedm yüzünden sofradan ağlayarak kalktı konuşmazdı kimseye bişey demezdi garibim ağlardı bi kalkıp giderdi neysee benim iiyice aklım ermeye başladı 11-12 yaşında falanım düşün amcamın küçük çocuğunu bize vermeyi düşünüyolarmış nedeni bizde erkek çocuk yokmuş biidddee amcam benim yanımda aynen şunu dedi''işte büyükler evlendi küçüğüde şuna(babam) vericem ister okutur bakar ister kızının birini verir''beynimden vurulmuşa döndüm gelinler o zaman eve almıyodu bunları dedim kendi oğlundan sen ne fayda gördün babam senin oğlundan fayda görücek dedim ağlaya ağlaya eve gittim anneme anlattım annem sakın babana deme kavaga çıkar bayram günü die beni sakinleştirdi yyaa daha neler varda bu onlardan biri ama şimdi bize gıpta ediyolar oğlu yok belki annemin babamın ama hep yanlarındayız saygımız sonsuz şimdi o oğlanlar saymıyo bile onları allahın sopası yok diyorum ben.....

annene çok üzüldüm inanki benimde annem ablamı beni doğurmuş babanem demişki 50 küsür yaşında annem daha 20 sinde kavga çıkmış evde bir oturuyorlarmış babama demişki ben doğurursam senin karında erkek doğurur babam o lafına kızıp annemide bizide almış evden çıkmışlar benden 5 sene sonra erkek kardeşim oldu babanem utancından hediyesini halamla göndermişti kardeşim 1 yaşındayken gelmişti görmeye annemdende özürdilemiş insanı kıranda bu lafı söyleyeninde bir kadın olması acaba ne zihniyetle söylüyorlar anlamıyorum sende çok güzel konuşmuşsun amcana

Eşinin bunları görüp sana hak ermesi çok güzel. Bundan sonra bayramda da gitme, eşin arzu ederse gider onun annesi babasıdır. Madem seni istemiyorlar sen de onları hiç isteme

yok canım daha bitmiştir zaten gitmem eşiminde gideceğini sanmıyorum eşime dedim zaten doğumda falan istemiyorum gelmesinler ayrıca bahsettiğim kaynanam kapınpederimin 3. eşi eşimin öz annesi değil

canım
anladığım kadarıyla önceki olayların da etkisiyle patlama yaşamışsın.. aslına bakarsan en doğrusunu yapmışsın .. insanlara neyi hak ediyorsa o şekilde davranmak gerekir.. en büyük şansın eşinin senin yanında oluşu :nazar: artık düşünme bile olanları karnındaki meleğin de etkilenmesin..

evet canım artık tak dedi çok şey var aslında yapılan söylenen diyorum ya tek tek anlatsam 5 senenin birikimini sayfalar dolar okadar düşün nişanlıyken başladı sorunlar 2 kez yüzük attım kayınpederimin yüzünden ama eşimi okadar çok seviyordumki o neyaparsa yapsın engel olamadı düğün günü bile yapmıştı yapacağını okadar varlklıydıki ticari taksileri kendine ait 5 katlı binası 3 dükkanı vardı hepsi elinden biranda gitti benim aileme laf söylüyordu baban neden hiç bişey yapamamış yarın ölüp gitse size ne kalıcak bak benim herşeyim var bugün ölsem çocuklarımın evleri işleri herşeyi var demişti bende ozaman demiştim baba büyük konuşma bugünün yarını belli olmaz bir zamanlar şöförleri vardı teslimata geç kalınca ağına geleni sayıyordu şimdi kendi aynı durumda başkasının taksisinde şöför olarak çalışıyor boşona dememişler ne oldum değil ne olucam diyeceksin

Son düzenleme:
Bebeto konuşmalar anlattığınız gibiyse çok şaşırdım.Ne kadar çirkin yaklaşımları-konuşmaları varmış.

İyi mi yaptınız bilmiyorum ama bari kapıdan çıkarken sussaymış görümceniz..

Bebeto konuşmalar anlattığınız gibiyse çok şaşırdım.Ne kadar çirkin yaklaşımları-konuşmaları varmış.

İyi mi yaptınız bilmiyorum ama bari kapıdan çıkarken sussaymış görümceniz..

zaten bende onun yüzünden çenemi tutamadım onca lafı söyleyip eşime 2 3 kez ismi söylemesi kızdırdı beni sanki o laflar onun ağzından çıkmadı kaynanamda mesaj yazmış burayı karıştırdın gittin okadar laf söyleyip bir arada oturuyorlarsa biz çıktıktan sonra eminimki oturup çay içmişlerdir hep beraber

Back