- 4 Aralık 2008
- 482
- 63
- 98
bugün bayram içim kıpır kıpır uyandım güne ama hala moralim çok bozuk kızlar fazla uzatmadan konuyu anlatayım okuyanlar biliyordur eşimin ailesiyle bayramdan bayrama görüşüyoruz oda mecburi eşim hiç gitmek istememesine rağmen öğleden sonra benim aileme gittik bayramlaşmaya herşey çok iyiydi babamdan arabasını alıp eşimin ailsine gittik neyse daha içeri girer girmez başladı kayınpederim sanki hamile olduğumu bilmiyormuş gibi sen nekadar kilo almışsın azcık rejim yap dedi bende neyapayım boğazımı tutamıyorum yiyorum dedim arkamızdanda kaynımla sevgilisi geldiler basetmiştim kızın hamile olduğundan kayınpederimin elini öpmek istedi oda izin vermedi kız ağlayınca hemen dönüş yaptı neyse biz kaynanam görümcelerim kaynımın sevgilisi ve arkadaşı mutfağa geçtik rabbim nasip ederse 2. kızımın olucak aralık ayının sonunda ismine karar verdinizmi dedi küçük görümcem ben cevap vermeden büyük görümcem ve kaynanam isimi belli ayşenur olucak babanız öyle istiyor dediler bende hayır deyince başladılar işte ilk kızımın isminide kayınbabama sorsaymışım o koysaymış kızım daha değerli olurmuş el üstünde tutulurmuş başladılar ikna çabalarına bende bişey demedim sustum neyse bunlar başladılar sigara içmeye 5 i birden ben kullanmıyorum camı açın dedim küçük görümcen çok soğuk geliyor sen içeri git dedi neyse bende eşimle babasının yanına gittim oturdum 5 senedir her bayram aynı dava kredi hiç değişmiyor zaten ya kredi ya araba bende sıkıldım baktım onlar misafir odasındalar sigara falan içmiyorlar konuşuyorlar yanlarına gittim tam oturucaktım kaynanam biz senden kaçıyoruz sen geliyorsun dedi sigara sana zararlı fazla dumanda kalma dedi bende içmiyorsunuz ki dedim baktım küçük görümcem hemen sigaraya sarıldı neyse yüzsüzlük yaptım bana zararlıysa leylayada zararlı oda hamile değilmi dedim he gizli saklı konuşacaksanız söyleyin gidim dedim ne alakası var o zaten kendi içiyo ona bişey olmaz dedi görümcem sonrada kaynanam leylayı yanına çağırdı gel karnına bakım daha cinsiyeti belli olmamış 7 aylık hamile eliyle yokladı karnını bu kesin erkek doğuracak kesin dedi küçük görümcemde zaten doğrursa leyla doğurur bu karıdan bize hayır yok dedi bu karı ben oluyorum bende çocuğun cinsiyetini biz belirlemiyoruz erkek olsun diye çocukta yapmıyoruz hayırlı olsun yeter dedim sen bunu doğurunca 3. yapmaya kalma dedi bende çocuk yaparken sanamı sorcam senmi bakıyosun ekmek aşmı veriyorsun benim doğurduğum çocukların derdine düşmüşsün dedim baktı ben sinirlendim hemen dönüş yaptı yok şaka yapmışta ben çok alıngan olmuşumda falan yılışmaya başladı bende siz nekadar tuhaf insansınız ya dedim aldım çantamı odadan çıkınca kaynanam niye böyle yapıyorsun neolduki şimdi dedi hiç bişey yok ben size ayak uyduramam aslında bendeki hata buraya geliyorum dedim ama merak etmeyin bundan sobra bayramlardada gelmem dedim görümcem ağlamaya başladı yenge sen beni yanlış anladın ben öyle demek istemedim falan dedi baktım leylada gülüyo arkadaşıyla arkadaşı aynen şunu dedi ay niye tartışıyorsunuz erkek kız ne farkeder ikiside aynı sonuçta torun canım sen niye kıskanıyorsunki ha leyla doğurmuş erkek ha sen ikiside aynı ailenin torunu leyla kahkayı basınca çok şey farkeder 5 aydır nikah bile yapamayan insanlar çocuk yapıyorlar çocuğu doğurmak ömenli değil sonrasında bakmak ömenli aramızda çok fark var dedim ama size laf söylemeye bile gerek yok deyip çıktım eşimin yanına gidip hadi gidelim dedim yanımıza geldiler görümce kızın adı ayşenur olsun abi deyince bu ne yüzsüzlük dedim içimden aklınca eşime söylüyorlar o kabul edicek diye eşime hadi dedim o konuşurken kızımın montunu giydirdim çıkarkende yine aynı söyleyince git sana hayrı olan yengene söyle o koysun istediğiniz ismi ama pardon o erkek doğuracaktı dimi dedim neyse kendin koca bul evlen benim gibi beceriksizsen kız bebek yap adınıda ayşenur koy dedim benim kızımın adı belli elif olcak dedim çıktık arabaya bindik eşim sordu ne oldu diye hiç birşey anlatmadım zaten anladı boşver dedi takma şunları kafana ordan annemlere gittik kaynanam aradı açmadım teli kapadım saatler sonra açtım bana mesaj yollamış babam leylanın hamile olduğunu bilmiyordu neden çıkarkene böyle yaptın ortalığı karıştırdın aldın kocanıda gittin hiçmi hatrım yoktu sende demiş hiç birşey yazmadım 7 aylık erkek doğuracak erkek diye laflanıyorlar sonrada babanın haberi yok niye karıştırmışım ortağı offff kızlar yanlışmı yaptım doğrumu ama bilmiyorum yazmayla bukadar anlata bildim olayı aslında ne laflar söylediler ama kale bile almadım ama hamileliktenmi bilmiyorum çıkarken görümcem öyle yapınca tutamadım kendimi belki çoğunuz bana kızacak ama ne yapayım çocuklarıma laf söylemeleri üstüne üstelik istedikleri ismini diretmelerine çok kızdım biraz uzun oldu kusura bakmayın okadar kızgımınki hala uyuyamadım