• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keşke gitmeseydim

annene çok üzüldüm inanki benimde annem ablamı beni doğurmuş babanem demişki 50 küsür yaşında annem daha 20 sinde kavga çıkmış evde bir oturuyorlarmış babama demişki ben doğurursam senin karında erkek doğurur babam o lafına kızıp annemide bizide almış evden çıkmışlar benden 5 sene sonra erkek kardeşim oldu babanem utancından hediyesini halamla göndermişti kardeşim 1 yaşındayken gelmişti görmeye annemdende özürdilemiş insanı kıranda bu lafı söyleyeninde bir kadın olması acaba ne zihniyetle söylüyorlar anlamıyorum sende çok güzel konuşmuşsun amcana

ya canım daha neler neler var dedem babamın yanında severdi bizi daha sonra hiç yüzümüze bakmazdı ne bilim ezerlerdi tabi hiç bişeyden babamın haberi olmazdıki yoksa olaylar büyürdü işte ama bu amcamın dediğini bütün köy öğrenip anneannemin küplere binip babamı aramasıyla son buldu:9::9: sizin yaşınız kaçta elin çocuğunu alıyosunuz yapın bi tane daha die anneannem çok sinirlenmişti yine annem olaylar büyümesin abin o senin boşver die ağlaya ağlaya önüne geçmişti.....

zaten bende onun yüzünden çenemi tutamadım onca lafı söyleyip eşime 2 3 kez ismi söylemesi kızdırdı beni sanki o laflar onun ağzından çıkmadı kaynanamda mesaj yazmış burayı karıştırdın gittin okadar laf söyleyip bir arada oturuyorlarsa biz çıktıktan sonra eminimki oturup çay içmişlerdir hep beraber

Eşiniz, onun desteği ve çocuklarınız, maşaallah kocaman bir denge kurmuşsunuz, gerisi ne kadar etkili olabilir ki..

Mutluluğunuz ve huzurunuz artarak daim olsun..

Eşiniz, onun desteği ve çocuklarınız, maşaallah kocaman bir denge kurmuşsunuz, gerisi ne kadar etkili olabilir ki..

Mutluluğunuz ve huzurunuz artarak daim olsun..

sağol canım allah eşim benden yana eşinden muzdarip olan arkadaşlarımızda var rabbim onların yardımcısı olsun 2. prenssesimin aramıza katılmasısa çok az kaldı hayırlısıyla daha mutlu günlerimiz olur inşallah biricik eşim ve kızlarımla

canım valla ben de hiç muhatap olma derdm ama maşallah görümcende ayrı çene yeni gelinde ayrı kaynananda ayrı yani. allah kolaylık versin ne diyeyim bence de çok muhatap olma onlarla ya bu ne böyle hiç doğru değil söylenenler hem de çok ayıp yani :(

oohhh iyi yapmışsın kız aferin
ben de şuan eşimin ailesi yüzünden ilaçlarla ayakta duruyorum
en iyisi böyle laflarını ağızlarına tıkamak

canım süpersin çok hoşuma gitti. hakedene hakettiği gibi davranacaksın. sen canını hiç sıkma madem hamilesin bunları hiç düşünme, ailene yuvana bak. onlarda yüz olsa daha ardından o mesajı atmazlardı utanıp da. allahım bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

cesarteinize hayran kaldim.Cümleler cok dogru.Aslinda haketmisler ama su da varki gözümde söyle bir canlandirdim, Bayram günü iki saatlik bir muhabbet ayda yilda bir görüsme.Belki sabretmeliydiniz.ben kayinvalidemlerle éltimlerle,gürümcelerimle kac iki saatler yasiyorum.Her zaman gülllük gülistanlik degil her sey maalesef.ama sonucta icinizden geldigi gibi davranmissin ve esin yaninda.O yüzden böyle seylere kafani takma canim..

çok güzel yapmışsın canım ya içine atmamışsın ne kadar ayıp evladın gelmiş bayramdan bayrama görüyon hayır patavatsız görümcen erkek kız ne fark eder bide sana yaptıramayınca abisine söylüyo ona yaptırcek aklınca eşinide taktir ettim seni ezdirmemiş bırak onlarıda ne yaparlarsa yapsınlar :47::47::47:

:46::46::46:pc yi bıraktım kucağımdan ayakta alkışlıyorum seni....çok iyi yapmışsın sen susup içine atsan kim anlıycak senin üzüntünü en azından içinde kalmamış içinde kalıp eşinin başının etini yiyip ewde huzursuz olcağına bırakta nikahsız gelini kabullenip o bebeğe sahip çıkan senin bebelerine dil uzatan insanlar düşünsünler ayıp ayıpğ hamilesin o görümceyi ben ne yapardım bana öle abuk sabuk konuşcak...kadın 7 aylık hamile babaya sölememişler öylemi?? 2 ay sonra ne diyceklerdi babaya piyangodan yada kazı kazandanmı çıktı diyceklerde iyi bile yapmışsın yollarını açmışsın işte....

Kesinlikle en doğrusunu yapmışsın ağzına sağlık kim olsa aynını yapardı haketmişler.Eşin sana destek çıkıyor ya sen gerisini boşver görüşmezsin olur biter.Hadlerini fazlasıyla aşmışlar :20:

esin gitmek istemiyorsa ailesini ziyaret etmeye bayramda bile madem sen ikna ediyorsun gitmek icin niye adami goturuyorsun ailesinin evine ve sonradan anasiyla ...
olay cikiyor aranda fazla yuz goz olmasan onlarla onlarda sana o tarz sekilde konusamaz ya git havadan sudan konus yada hic gitme cunku sonra esine diyecen laf su bana bunu bunu dediler bende kizdim .... yani gayet normal gitmek istememesi

Back