Senin bildiğinden fazlasini biliyorum insanliga dair merak etme
Şehitler için ağlarken hala onların kanını akıtan, ocaklarına kor düşüren yaratıkların nasıl destekçisi olursunuz anlamıyorum.
Kültürlü ve akıllı biri olduğunuzu ancak sadece aile yönlendirmesiyle böyle davrandığınızı düşünüyorum.
bence konu kapanmalı zira çocuk ve insan katillerini şu anda bize savunan bir şahısla konuşuyoruz. keşke kökleri kurusa ama maalesef it sürüsü gibi çoğalıyolar...
O partiye PKK demek bana çok mantikli gelmiyor çünkü. Hangi parti de hepsi vocdanli diyebilirsiniz elbette içlerinde vardırr onaylamadigimiz insanlar ama sadece kavganin bitmesi ve herkesin hakki neyse ona gore hak görmesi adina calisan insanlar da var burasi demokratik bi ulkeyse siyahtan olur beyaz da ve buna bagli olarak zit olana kalkip insan değilsin vicdansizsin diyemezsiniz derseniz o zaman kendi seviyenizi de aklinizi da ortaya koayrsiniz ( sözüm size değil )
Rahat ol srvgilimizlr çok çok iyiyizBildiğin için gencecik askerlerimize kıyan bir partiyi destekliyorsun öylemi??? çok inandırıcısın gerçekten. Sevgilinizin annesinin ellerinden öpmek isterim helal olsun kadına. Sevgilinizde er geç gerçekleri görücektir zaten.
Rahat ol srvgilimizlr çok çok iyiyiz
Bence de vak bu konu kapasin ve banlanayim diye yapiyorum bunu zira senin gibi insanlıktan nasibini alamais insanlarla muhatap olmak istemiyorum sen it sürüsü derken lafi bana atiyorsun bilmiyorum o küçük beynin bunu algiliyormu ama beyninin algilayacagi seviyede konusayim seninle zira senin Seviyrn bu hayordir kizim sana bdpliler napti da bu kadar batiyor gizli de tenha da sana ne yaptılar da sen bu kadar acilisin
bence konu kapanmalı zira çocuk ve insan katillerini şu anda bize savunan bir şahısla konuşuyoruz. keşke kökleri kurusa ama maalesef it sürüsü gibi çoğalıyolar...
Eminimki öylesindir. Burda yalandan annesi yumuşadı falan diye hikaye anlatma. Mhp nin ne partisi olduğundan haberin yok anlaşılan. Ülkücü olan bir partiyi destekleyen insanlar Vatan hainini asla kabul etmezler kendini kandırma.
O partiye PKK demek bana çok mantikli gelmiyor çünkü. Hangi parti de hepsi vocdanli diyebilirsiniz elbette içlerinde vardırr onaylamadigimiz insanlar ama sadece kavganin bitmesi ve herkesin hakki neyse ona gore hak görmesi adina calisan insanlar da var burasi demokratik bi ulkeyse siyahtan olur beyaz da ve buna bagli olarak zit olana kalkip insan değilsin vicdansizsin diyemezsiniz derseniz o zaman kendi seviyenizi de aklinizi da ortaya koayrsiniz ( sözüm size değil )
Sabahtan beri ben sustukca terbiye sözleşmeye kim dedikce sakinligimi korugukca hayvan dendi it dendi yaratik dendi benim de sabrim var yani bunları kendime yakistirmiyorum ama bu kadarina kimse dayanmaz dizinde dediğimiz gibi top ucuna koydular resmen yakimseye siyasi görüşü yüzünden küfretmeyin derken maşllah siz de ağza alınmayacak bir kadına yakışmayan çirkinlikte yazmışsınız..
hepiniz banlanın da rahatlayalım lütfen...
mune nerdesin seviye yerlerde....
Ben tartışmaya girmek istemedim ama okumussunuzdur burdakilerin konusmasi beni de sinir etti (bazilarinin) ben başka konuya çözüm ariyordum asla tartismak değildi niyetim ben tarafimi söylerken bu tepkiyi beklemedik acikcasi neden cekineyim demokrasi varsa saygi duyulur yoksa hic konuşmaya girmeme gerek yok belki sözle bilmiyorum oturup konuşulur en azından kirici olmadiginiz belli ben Türkiye de eksiksiz düpedüz oy vercegin içindeki vekillerin nur nimet olduğu bi parti bilmiyorum elbette bdp içinde kotu niyetli vardır ama hangi partide yokki sözüm size değil lafa gelince kardeş kardeş yasayalim ama kistirabilsen parçalayak şekilde davranirsan sonuç farklı olur ben tabiki herkesin kardeşçe yasamasi yanliyim dediğim gibi ölenlere sevinmem asla oturup şehitler için agladigimi bile bilirim lise de dergiye şehitler için siir yazmisligim var ben duyarli davranabilirim hakaret etmeden insanca konusabilirim ama insanlık sifatini insana yakistirmayan insanlar var ki onlar önce kendilerine batirsinlar iğneyi .
İster inan ister inanma ben gayette mutluyum çünkü beni taniyan bilen bilir ve bu benim o partiye oy verdiğim için beni vazgecilecek insan haline donusturmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?