kesinlikle olmaz !! :(

ne düşüneceğine bile karışan bi adam offff....
bi de anne lafından öteye gidemiyo...

sizinki siyasi görüş anlaşmalığı falan değil tamamen hayata bakışınız farklı..bdp ye oy vermeniz ve siyasi görüşünüz sizi bağlar,ben savunmam ama burdaki arkadşlar gibi topun ağzına da koymam sizi..
sadece ilişkiniz açısında söylemek isterim ki,bu iş gerçekten olmaz...bi haber izlerken bile ,bi şehit haberi bi kürt sorunu haberi,çözüm süreci vss..mutlaka tartışma oalcaktır aranızda..aileler arasında oalcağı kesin de zaten...
sizin evliliğinizde de bu kadar farklı uçlar mutlaka eninde sonunda çaıtışır...sağ sol meselesi değil bu...parti meselesi de değil,bambaşka uçlar ve görüşer düşünceler...bu düşünecele farklılığı hayatın her yerinde karşınıza çıkar..
ve ailesini ikna edemez inanmıyorum ben..zira bu ülkede bdp ye bakış aynen burdaki yorumlar gibidir...

Senin bildiğinden fazlasini biliyorum insanliga dair merak etme

Bildiğin için gencecik askerlerimize kıyan bir partiyi destekliyorsun öylemi??? çok inandırıcısın gerçekten. Sevgilinizin annesinin ellerinden öpmek isterim helal olsun kadına. Sevgilinizde er geç gerçekleri görücektir zaten.

O partiye PKK demek bana çok mantikli gelmiyor çünkü. Hangi parti de hepsi vocdanli diyebilirsiniz elbette içlerinde vardırr onaylamadigimiz insanlar ama sadece kavganin bitmesi ve herkesin hakki neyse ona gore hak görmesi adina calisan insanlar da var burasi demokratik bi ulkeyse siyahtan olur beyaz da ve buna bagli olarak zit olana kalkip insan değilsin vicdansizsin diyemezsiniz derseniz o zaman kendi seviyenizi de aklinizi da ortaya koayrsiniz ( sözüm size değil )

bence konu kapanmalı zira çocuk ve insan katillerini şu anda bize savunan bir şahısla konuşuyoruz. keşke kökleri kurusa ama maalesef it sürüsü gibi çoğalıyolar...

Bence de vak bu konu kapasin ve banlanayim diye yapiyorum bunu zira senin gibi insanlıktan nasibini alamais insanlarla muhatap olmak istemiyorum sen it sürüsü derken lafi bana atiyorsun bilmiyorum o küçük beynin bunu algiliyormu ama beyninin algilayacagi seviyede konusayim seninle zira senin Seviyrn bu hayordir kizim sana bdpliler napti da bu kadar batiyor gizli de tenha da sana ne yaptılar da sen bu kadar acilisin

Konuyu okudum gercekten cok uzuldum belki ailenin gorusu diye bu partiye oy veriyorsunuzdur ama lutfen ailenize gerekirse karsi gelin bask partiye oy veri o oylar hep teroristleri gidiyor icimiz yaniyo cogu insan kocasini oglunu evladini gonderyor sehit haberini aliyorlar sizden ricam bence ailene bakma sevgilin hakli bi dusun seni kimse zorlayamaz dedigim gibi ailenden bunu gordugun icin o partiye oy veriyorsundur ama yapmayin yaziktir gunahtir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Rahat ol srvgilimizlr çok çok iyiyiz

Rahat ol srvgilimizlr çok çok iyiyiz

Eminimki öylesindir. Burda yalandan annesi yumuşadı falan diye hikaye anlatma. Mhp nin ne partisi olduğundan haberin yok anlaşılan. Ülkücü olan bir partiyi destekleyen insanlar Vatan hainini asla kabul etmezler kendini kandırma.

kimseye siyasi görüşü yüzünden küfretmeyin derken maşllah siz de ağza alınmayacak bir kadına yakışmayan çirkinlikte yazmışsınız..
hepiniz banlanın da rahatlayalım lütfen...
mune nerdesin seviye yerlerde....

bence konu kapanmalı zira çocuk ve insan katillerini şu anda bize savunan bir şahısla konuşuyoruz. keşke kökleri kurusa ama maalesef it sürüsü gibi çoğalıyolar...

Kesinlikle katiliyorum...
Ama nafile onlar tarafindan anlasilmak imkansiz beyinleri orumcek baglamis..

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Kızımı pkk sempatizanı olan bir adamla evlendirmek istemez ailesi olarak karşı çıkardım..

O aile de şahsen aynı şeyi sizler için düşünmüş...Farklısınız evet ve mhp ile bdp kadar iki zıt kutup nasıl ortak bir paydada birleşebilir ki ?

Ayrılmanız yerinde bir karar..

İster inan ister inanma ben gayette mutluyum çünkü beni taniyan bilen bilir ve bu benim o partiye oy verdiğim için beni vazgecilecek insan haline donusturmez

Kusura bakmayın kesinlikle size hak veremeyeceğim.
Asla ve katta başka hiç bir parti ile kıyaslanamaz.
Gayet açık net terörist başından onay almadan kıpırdamıyorlar.
Ama hata sizde değil şerefsizlik bunlara meclisin kapısını açan soysuzlarda.

Son düzenleme:
Açıkçası ilk okuduğumda aklıma iki taraf olarak AKP-CHP gelmişti ve ne olmuş yani siyaset konuşmazlarsa tartışmazlarsa olur biter demiştim.
Ama sonra okuduklarımdan görüyorum ki sizinki siyasi görüş farkı değil arkadaşım. Hayata farklı bakıyorsunuz siz resmen. Ve her ne kadar karşı çıksan da üzgünüm, oluru yok bu işin. Ben senin ailenin yerinde olsam da karşı çıkardım. Nereye kadar saygı duyulabilir ki?

Bir de konu dışı yorum yapmak yasak ama siz zaten başlatmışsınız bu konuşmayı. bdp'ye oy vermek pkk'yı savunmak değildir falan demişsin. Açıklamanı cidden merak ediyorum. Nedir bu partiye oy verme, bu insanları destekleme sebebin? Polemik olsun diye değil, gerçekten merak ediyorum görüşünü.

ya iyi de gerçekten humanizm felan diyorsunda bdpli vekillerin bas bas öcalana özgürlük diyor..

ee biz de sevmiyoruz o pis insan müsvettesini.

Ay kocam bilsem ki pkk yı destekliyor aşkımdan ölsem ardıma bakmam ya

Sabahtan beri ben sustukca terbiye sözleşmeye kim dedikce sakinligimi korugukca hayvan dendi it dendi yaratik dendi benim de sabrim var yani bunları kendime yakistirmiyorum ama bu kadarina kimse dayanmaz dizinde dediğimiz gibi top ucuna koydular resmen ya

Kusura bakmayın ama demokrasi var dıye vatan hainlerini böyle konuşturacak değiliz. Bu iş vekillerin nur nimet olmasıyla ilgili değil. Siz ülkeyi bölmeye niyetli, kendi ülkeniz kendi bayrağınız adına gözünüzü kırpmadan terör estiren, askerlerimizi şehit eden, deyim yerindeyse yediği kaba pisleyen taraftasınız. O şehitler için gönülden ağlasaydınız onları şehit edenleri destelemezdiniz. Bu işler şiir yazmakla olmuyor. Gerçi onlar çok şükür şehitlik mertebesine erdi ama diğerleri leş olarak can verdi. Siz istediğiniz kadar ilişkinizin oluru olduğunu düşünün. Alacağınız tepkiler bunlar. Yarın öbürgün evlensenizde ( ki buna hiç ama hiç ihtimal vermiyorum ) o ailenin içine girdiğinizde bunlar konuşulacak. Bence ilk yorumunuza görüşünüzü yazın. Çünkü o görüşü okuyan kişilerin ılımlı yorum yapacağını düşünmüyorum ya da konuyu kapattırın.

İster inan ister inanma ben gayette mutluyum çünkü beni taniyan bilen bilir ve bu benim o partiye oy verdiğim için beni vazgecilecek insan haline donusturmez

Seninle daha fazla muhattap olmiycam.. Çünkü herhangi bir şeyleri görme yada anlama kapasiten yeterli olsaydı bdpye oy vermezdin. O yüzden inşallah bir gün oğlunu yada bi yakınını askere gönderdiğinde yüreğin yanar başına birşey gelicekmi diye o zaman neyin ne olduğunu anlarsın tamam. Hadi Allah akıl fikir versin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…