kesinlikle olmaz !! :(

Kökünüz kurusun
Sen meydan okuduğunu mu sanıyosun vatan haini
Bi avuçsunuz iyi ki
Yediği kaba pisleyenleri toprak bile kabul etmez
Biz niye edelim ki
Git ötede oyna, hayali toprak arzunuz size mezar olana dek :55:

Aklımdan geçen ne varsa soylemissin canım. .

SEVGİLİ MUNE; ARKADAŞLAR SOYLEDIKLERI SONUNA KADAR DOĞRU OLAN SÖZCÜKLER ICIN BANLAYACAKSANIZ LLÜTFEN BENi DE BANLAYIN. ..

Bu ne ya bu haysiyetsiz varlıklar ne zamandır bu kadar curatkar olmuşlar! Yazık sizin gibi cahilleri nasıl da kandiriyorlar. ..siz pkk için bir hicsiniz onların elinin masasisiniz sadece...o yüzden buradakilerden saygı bekleme...anladın mi sadece bizim için değil sen ve senin gibiler desteklediğiniz kişiler için bile kocaman bir Hiç siniz. ..işleri bittiğinde cehennemin en dibine gideceksiniz. ..ve inan bana kimse bunu umursamayacak. ..

SEVGİLİ MUNE; ARKADAŞLAR SOYLEDIKLERI SONUNA KADAR DOĞRU OLAN SÖZCÜKLER ICIN BANLAYACAKSANIZ LLÜTFEN BENi DE BANLAYIN. ..

Bu ne ya bu haysiyetsiz varlıklar ne zamandır bu kadar curatkar olmuşlar! Yazık sizin gibi cahilleri nasıl da kandiriyorlar. ..siz pkk için bir hicsiniz onların elinin masasisiniz sadece...o yüzden buradakilerden saygı bekleme...anladın mi sadece bizim için değil sen ve senin gibiler desteklediğiniz kişiler için bile kocaman bir Hiç siniz. ..işleri bittiğinde cehennemin en dibine gideceksiniz. ..ve inan bana kimse bunu umursamayacak. ..

Senmi karar veriyosun cehenneme gidip gitmeyecegime

Bunlar tek olunca bisey etmezler it surusu gibiler anca toplasinca adam oluyorlar kendilerini adam saniyorlar..
Sukredecekleri yerde hala hayal kuruyorlar muhattap alinacak durumda degiller.
Yem bunlar pekaka icin ama beyinleri orumcek bagladigi icin anlamak ne mumkun yazik ki ne yazik!!!
Allah sizi islah etsin cehennem olun...
Sehitlerimizin ve annelerinin gozyaslari ahlari hepinizin ustunde olsun!!!!

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

bencede şükretmelisin benim elimde olsaydı vayy senin haline :21:
:))

Hiiiii :))) tabi tabi

Guzelim sen ergenlige girdin cikamiyorsun herhalde ergence cevaplar..

Haa pardon sizde zeka vs gibi ileri seviye seyler bulunmadigi icin bosver.

Hii tabi tabii oldu evet ya ya :))

sırf yazayım dıye usenmedım gırıs yaptım.konu sahıbı kın dolu dusuncelerın kelımerının ıcınden zehır gıbı akıyor,aslına bakarsan sen ve senın gıbı kınle ve nefretle bakanların yuzunden bu ulkede guney dogu ananadoludakı her ınsana bakıs acısını degıstırdınız,sızlerın bu tavırları yuzunden o bolgedekı ınsanlarada uzaklastık.o kadar nefretle dolu kı yuregınız bırakın sızden olmayanları kendı ınsanınızı(KENDI TABIRINIZ BANA GORE HEPIMIZ BU ULKENIN AYRI RENGIYIZ AMA BIRIZ)sevıp kollayayamıyorsunuz. sızın ıcınızde merhamet ,ınsana daır duygular kalmıs olsaydı bu ulkedekı sehıtlerı gormezden gelmezdınızz.bu kın ve nefret olmasaydı o sehıtlerde olmayacaktı.babasını gormeyen cocukların ahını hangınız verır.o cok sevdıgınız erkek arkakasınıza Allah korusun esınız olsaydıda sehıt olsaydı ne hıssederdınız.evlat kolaymı buyutuluyor sanıyorsun bır gun cocugun olunca; 20 yasına kadar gozunden sakındıgın yavrunun insan müsvetteleri yuzunden topraga verılısının yuregı nasıl kavurdugunu anlarsın.annene sor evladının yoklugunun ona ne hıssettırdıgını.
Allah sana ve senın gıbı dusununlere dılerım fırsat vermez.imralıdakı o yaratık ta her solugunda olumune sebep oldugu canların ve yakınlarının acısını hısseder dılerım.

ayrıca Rabbimde herşeyi görüyo rahat ol :51: herşeyinn bedelini ödeyeceksiniz bu dünyada olmasada ahirette :ssz:

:))

Guzelim sen ergenlige girdin cikamiyorsun herhalde ergence cevaplar..

Haa pardon sizde zeka vs gibi ileri seviye seyler bulunmadigi icin bosver.

Hii tabi tabii oldu evet ya ya :))

Senin zekanla yarismam çok gerilerdesin cnku

Senmi karar veriyosun cehenneme gidip gitmeyecegime

Sadece ben değil Türk milleti olarak karar veriyoruz.ve teker teker gidiyorsunuz zaten...aç gözünü de ellerinde oyuncak olmadan vazgeç. ..istediklerini alana kadar maddi manevi destek verirler merak etme ve alincada ..............Ayrıca dediğim gibi sen onların yolunda olduğun müddetçe onlar tarafınca da hiç olacaksın. ..karincayi bile incitmeye korkan ben onlarin basini elime verseler var ya...o sehitler icin analari, esleri, ortada kalan yavrulari icin daglanan yurekleri icin yanip kavrulan icleri icin ve senin gibi genclerin kanina girdigi icin, evlerin icine o atesi dusurdukleri icin kendi ateslerinde YANACAKLAR...

Cidden de iki farkli kutupmus. Siyasi gorusten cok iki birbirine zitliktan beslenen ideoloji. Bence kendinizi daha fazla uzmeden ayrilin. Hani baska iki parti olsa anlarim ama Bdp ve Mhp birlikte.igini dusunemiyorum ben. Illa ama illa ki sorun cikar sizin aranizda ve aileler arasinda. Su an asiksiniz ve mantikli dusunmuyorsunuz ama bakin burda kac kisi aynisini soylemis.

Kendinize iyi bakin işlerim size vakit ayiramayacagim zamanim değerli hoscakalin

Kendinize iyi bakin işlerim var size vakit ayiramayacagim zamanim değerli hoscakalin :)

Back