bdp yi mi destekliyorsunuz erkek arkadaşınıza hak verdim şimdi daha çok yazardım ama yeni ceza aldım konuşmayım daha fazla.. uzun lafın kısası bence de ayrılmanız hayırlıolmuş
Aynen bende öyle dedim onlarun yaninda bu konuşmalara bende hic girmem tabiki . ayrıca buradaki bazi arkdaslar ayrildgmzi sanmis ayrilmadik erkek arkadasim anlayisli çok şükür buradaki bazi SIG zihniyetteki arkadaşlar gibi değil allahtan o zaman çekilmez olurdu ama en azından sevgilimle bu konuyu konusabiliyorum hangi çağda yasiyoruz da asaraiz keseriz diyebiliuorsunuz ya asip kesebiliosaniz siz önce kendi vicdaninizi sorgulayan sonra baskasina bakin hayatta kotu olmasa iyinin kiymeti anlasilmazdi iyice kotu de göreceli ona kimse karisamaz ben buraya uzuntumu paylaşmak için yazdim burdasi meclis değil kimseyle tartismayacam ben ayrilip devam edeyim mi diye de yazmadum Nasil yol almalaiyim Nasil yapici olabilirim bu is Nasil olur diye konuşmaya geldim bu site de çok şükür hic bi zaman ceza da almadim ne dedigimi tartip ölçüp öyle söyledim hala da öyle söylüyorum k.bakmayin arkdaslarda ben dert yaniyorum nazi arkadaşlar ne dediğini bilmeden beni çileden cikartti siyaset yapmaya gelmesin uzuntumu paylastim bazi arkadaşlara çok tesekkur ederim ortak oldular uzuntume ,destek verdiler sağ olsunlar ben neyin doğru neyin yanlis olduğunu sormadim herkesin doğrusu farklı ben çözüm aradim sadeceÖrnek olarak ben ve nişanlımı gösterebilirim. Bizde siyasi olarak tamamen farklıyız. Ailelerimizde. Aslına bakılırsa benim benimsediğim beğendiğim tarafında olduğum bir parti yok. Aileminde öyle. Ama onların var. Ve bizim lanetler yağdırdığımız bir parti. Siz düşünün artık:)
Bir araya geldiğimizde bu konular açılıyor bazen gündemden dolayı vs. Ama hiç birimiz birbirimize bişey söylemiyoruz bu konularda. Herkesin görüşü kendine havasındayız.
Gerçi bu konu hakkında nişanlanmafan önce falan baya tartışıyorduk. Çünkü benim gerçekten tahammülüm yok o partiye. Ama şimdilerde ona saygı duyuyorum. Çünkü kimsenin siyasi düşüncesi beni ilgilendirmiyor. Nişanlımın bile.
Çünkü bu bir vicdan meselesi. Hatta bazen çıkar meselesi. Kimsenin tercihlerine karışmayı sevmem. O yüzden saygı duydum. Ki o da duyuyor. Sen yanlışsın demiyor. Ha ama tabi ailemin yanında bu konulardan bahsetme diyede tembihlemeyi unutmuyor :)
Ki ben hayatım boyunca nişanlım ve kendi ailem dışında kimseyle memleket meselesi konuşmadım. Karakterim bu diyelim.
Yani biraz uzun oldu ama bence sen haklısın. Ona söylediğin şey çok doğru bir dille anlatılmış.
Tamamiyle annesinden etkilenip böyle davranıyor.
"Benim için siyasi düşüncen mühim değil ben seni seviyorum partin umrumda değil seninde olmasın ailenin yanında asla bu toplara girmem dışardada rahatsızlık duyuyorsan konuşmamaya özen gösteririm ama benimde senle aynı partiden olmamı bekleme bu benim fikrim sende bana saygı duy" de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi