kesinlikle olmaz !! :(

Bence de vak bu konu kapasin ve banlanayim diye yapiyorum bunu zira senin gibi insanlıktan nasibini alamais insanlarla muhatap olmak istemiyorum sen it sürüsü derken lafi bana atiyorsun bilmiyorum o küçük beynin bunu algiliyormu ama beyninin algilayacagi seviyede konusayim seninle zira senin Seviyrn bu hayordir kizim sana bdpliler napti da bu kadar batiyor gizli de tenha da sana ne yaptılar da sen bu kadar acilisin

Şu son yazdığınız varyaaa ...... Benim arkadaşım şehit oldu be densizzzzzz...... Senin o oy verdiğin insanlar varya o pkk' yı savunan, Apo' yu lideri kabul eden teröristler varya benim nişanlı arkadaşımı şehit etti. Allah hepsinin hesabını sorsun. O çocuğun arkasında gözü yaşlı bıratığı ailesi, nişanlısının hepsinin ahı tutsun. Ellerim titriyor yazarken. Utanmadan arlanmadan konuşuyorsunuz. Benim şehit olan arkadaşım geri gelecek mi ? Ver hadi hesabını. Ver hadi giden canları geri. Varya diyecek öyle çok şey var ki. :72: :72: :72: :72:

Sürsün valla
Susarsam içimde kalır
Kendime saygı duyamam
Bi de meydan okuyo haspam hep içimizde olacaklarmış
İçlerine tüküreyim

Sen bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar.
Bizim senin yorumlarına ihtiyaç duyduğumuz başka konular var.
Bu konu için değmez.

Kökünüz kurusun
Sen meydan okuduğunu mu sanıyosun vatan haini
Bi avuçsunuz iyi ki
Yediği kaba pisleyenleri toprak bile kabul etmez
Biz niye edelim ki
Git ötede oyna, hayali toprak arzunuz size mezar olana dek :55:

Himmm ben bunu amacliyorum demiyorum ama yollar önce TV de yoktu radyo da eğitimde ama simdi hepsi var dimi canim :)

Himmm ben bunu amacliyorum demiyorum ama yollar önce TV de yoktu radyo da eğitimde ama simdi hepsi var dimi canim :)

niye hep yıllar öcneden bahsediyorsunuz daha yaşınız kaç? demek ki aileniden duyduklarınızın ötesine geçip birşey öğrenememişsiniz..

yazmıycam yazmıycam diyorum yine dayanamıyorum. Eskiden sevgili aponuz ortalarda dolaşırdı şimdi nerde acaba :72: istediğin kadar yırt sen bi taraflarını bugünde bu vatan var yarında sonrada her zaman birlik ve beraberlik içinde yaşıycaz. Beğenmiyosan defolur gidersin. Mümkünse cehennemin en dibine :ssz:

Senin ne amaçladığını ben gayet iyi biliyorum merak etme
Tv yi de radyoyu da sizin gibiler icat etmedi çok şükür
Teknoloji zaten zekaya yönelik bişey hainlikle alakasını yok
Sizdeki bölücülük ancak hayalinizde ve kağıda çizdiğiniz üç beş şehir renklendirmesiyle hayali kürdistanla olur
Başka da bi cacık yapamazsınız
Sevgilinde neci anlamadım, normal bir insan değil sizin düşüncelerinizi sorgulamak yüzünüze bakmaz

niye hep yıllar öcneden bahsediyorsunuz daha yaşınız kaç? demek ki aileniden duyduklarınızın ötesine geçip birşey öğrenememişsiniz..

Yani hayal diye bişey yokmuş Q cum
Tv çıkmış radyo çıkmış ya sözde bunların hayalleri de zuhur edebilirmiş
Züğürt tesellisi diye ben buna derim

Senin ne amaçladığını ben gayet iyi biliyorum merak etme
Tv yi de radyoyu da sizin gibiler icat etmedi çok şükür
Teknoloji zaten zekaya yönelik bişey hainlikle alakasını yok
Sizdeki bölücülük ancak hayalinizde ve kağıda çizdiğiniz üç beş şehir renklendirmesiyle hayali kürdistanla olur
Başka da bi cacık yapamazsınız
Sevgilinde neci anlamadım, normal bir insan değil sizin düşüncelerinizi sorgulamak yüzünüze bakmaz

Ben şahsen sevgilisininde kendisiyle ciddi birşeyler yaşadığını düşünmüyorum muhtemelen eğleniyodur. Aklı varsa bu mantıkta bu ahlakta, terbiyede biriyle zaten işi olmaz :ssz:

Bana gore bi insan bi insan it de demez insan değilsin de demez burda sadece dedigimi diğer insanların görmesi üzer çünkü hoş değil

sen üzülüyosun da o it oğlu itlerin vurduğu şehitlerin anaları üzülmüyor değil mi?

midem bulandı, bence de kapansın konu...

Ben şahsen sevgilisininde kendisiyle ciddi birşeyler yaşadığını düşünmüyorum muhtemelen eğleniyodur. Aklı varsa bu mantıkta bu ahlakta, terbiyede biriyle zaten işi olmaz :ssz:

Bilmiyorum da bunlarla eğlenilmez bile bence :120:

meğersem bu teröristlerin alayı insan severmişya la aslında hepsi üzülüyormuş bu nasıl acı bir gerçek rabbim.:37:

meğersem bu teröristlerin alayı insan severmişya la aslında hepsi üzülüyormuş bu nasıl acı bir gerçek rabbim.:37:

Gerillalar görevi gereği asker öldürür bilmiyor musun Kontes
Yoksa bunlar it bile demeyecek kadar terbiyeli insanlarmış
Yok devenin bale pabucu diyerekten mesaimi sonlandırmak durumundayım

Neden kesinlikle olmadığını anlamışsındır sanırım konu sahibi :51:Kesinlikle olmaz:ssz:

Konu başlığı tam yerinde olmuş "KESİNLİKLE OLMAZ" ...Terörist başı yaratığı o imralı da ki mahluğu serbest bırakmak için hükümetle pazarlık yapan, daha 2 gün önce elinde silah pkk kamplarında asker öldürme eğitimi alan kişileri milletvekili olarak bünyesinde bulunduran bir partiden bahsediyorsunuz, sonradan burada ki arkadaşlardan saygı bekliyorsun.

Ben hakkari yüksekova'da 21 yaşında kuzenimi karakol baskınına kurban verdim. Sana saygı mı göstereyim şimdi.... Feryat etmiyorum, sadece Allah'ınızdan bulun.

Enişten nişanlıyken ablanı terkedip paçayı kurtarmış
Darısı sevgilinin başına

Neden kimse bugune kadar kurtler icin kim ne yapti diye sorgulamak yerine bu kiza yuklendiniz anlamadim. Aralari okumadim ama sirf bdpli diye oglanin anasiyla ayni davranisi sergilemek normal mi? Yerde hayat vardi da zevkten mi daga ciktilar allah askina. Alevilere kurtlere bu ulkede hayat mi var? Kurt olsam bdpye verirdim oyumu. Ben de varim demek icin. Pkkyi desteklemesini bir kenara birakiyorum. O konumuz degil. Sadece seslerini duyurmaya calisan bir topluluk var..

Back