- 10 Mart 2010
- 2.219
- 2.801
- 398
Bence de vak bu konu kapasin ve banlanayim diye yapiyorum bunu zira senin gibi insanlıktan nasibini alamais insanlarla muhatap olmak istemiyorum sen it sürüsü derken lafi bana atiyorsun bilmiyorum o küçük beynin bunu algiliyormu ama beyninin algilayacagi seviyede konusayim seninle zira senin Seviyrn bu hayordir kizim sana bdpliler napti da bu kadar batiyor gizli de tenha da sana ne yaptılar da sen bu kadar acilisin
Şu son yazdığınız varyaaa ...... Benim arkadaşım şehit oldu be densizzzzzz...... Senin o oy verdiğin insanlar varya o pkk' yı savunan, Apo' yu lideri kabul eden teröristler varya benim nişanlı arkadaşımı şehit etti. Allah hepsinin hesabını sorsun. O çocuğun arkasında gözü yaşlı bıratığı ailesi, nişanlısının hepsinin ahı tutsun. Ellerim titriyor yazarken. Utanmadan arlanmadan konuşuyorsunuz. Benim şehit olan arkadaşım geri gelecek mi ? Ver hadi hesabını. Ver hadi giden canları geri. Varya diyecek öyle çok şey var ki.
![Türk Bayrağı :72: :72:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk-tr.gif)
![Türk Bayrağı :72: :72:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk-tr.gif)