kesinlikle olmaz !! :(

Bence de vak bu konu kapasin ve banlanayim diye yapiyorum bunu zira senin gibi insanlıktan nasibini alamais insanlarla muhatap olmak istemiyorum sen it sürüsü derken lafi bana atiyorsun bilmiyorum o küçük beynin bunu algiliyormu ama beyninin algilayacagi seviyede konusayim seninle zira senin Seviyrn bu hayordir kizim sana bdpliler napti da bu kadar batiyor gizli de tenha da sana ne yaptılar da sen bu kadar acilisin

Vazgeçtim açıklamanı falan duymak istemiyorum. Az önce mümkün olduğu kadar naif bir üslupla yazmaya çalıştığım mesajımı da lütfen görmezden gel. Nedir şu son cümle Allah aşkına ya? İnsanın damarına basmak, ırkçı şeyler söyletmek için çabalamaya yazılmış gibi adeta. Bir de seviyeden bahsediyorsun pes.
Sana tavsiyemdir, son cümleni bir de erkek arkadaşına söyle. :34: Gör bakalım o zaman annesi ve kendisi yumuşuyor mu...

Sabahtan beri ben sustukca terbiye sözleşmeye kim dedikce sakinligimi korugukca hayvan dendi it dendi yaratik dendi benim de sabrim var yani bunları kendime yakistirmiyorum ama bu kadarina kimse dayanmaz dizinde dediğimiz gibi top ucuna koydular resmen ya

insanın ne kadar damarına basılsa da (ki tepkileri az çok kestirmeliydiniz bdp yi yazarken),bir kadın diğerine sana tenhada naptılar da bu kdar acılısın diyemez....

Açıkçası ilk okuduğumda aklıma iki taraf olarak AKP-CHP gelmişti ve ne olmuş yani siyaset konuşmazlarsa tartışmazlarsa olur biter demiştim.
Ama sonra okuduklarımdan görüyorum ki sizinki siyasi görüş farkı değil arkadaşım. Hayata farklı bakıyorsunuz siz resmen. Ve her ne kadar karşı çıksan da üzgünüm, oluru yok bu işin. Ben senin ailenin yerinde olsam da karşı çıkardım. Nereye kadar saygı duyulabilir ki?

Bir de konu dışı yorum yapmak yasak ama siz zaten başlatmışsınız bu konuşmayı. bdp'ye oy vermek pkk'yı savunmak değildir falan demişsin. Açıklamanı cidden merak ediyorum. Nedir bu partiye oy verme, bu insanları destekleme sebebin? Polemik olsun diye değil, gerçekten merak ediyorum görüşünü.

Konuşmaları gördünüz DMİ eskiden kürt olana FA böle yaratik gözüyle baklioudu bugün bu konuma her hakka Nasil sahip olundu bu parti sayesinde eğer başka bi parti olsa ve bazi vekiller olsa içinde inanki bende bu partiyi desteklemem ben tümden bi partiye gözü kapali bagli değilim içindeki belli basli isimler var bu her partide var CHP MHP AKP hepsinde benim çok sevdiğim gerçekten çok önemli sevdiğim isimler var ben ayrimcilik yapmafim ve bastan itibaren tutuyrm kendimi ama bende insanin sabrimi sunuyor bazilari saydirdikca saydiriyor

Şu var olan demokrasi anaları evlatsız,evlatları öksüz yetim bırakıyor he!
Siz de hala vicdanen rahatsınız di mi?
Ailemin geneli kadındır,bir kaç erkek kuzenim de çok şükür sağ salim askerliğini yaptı geldi.
Bir tek şehit tanımasam da içim yanıyor benim!
Bir çok Kürt,Alevi hatta ateist arkadaşım var.
Ama ilk defa bir teorist yandaşı ile konuştum bugün ben.
Yok daha yazamıcam ben...

Son düzenleme:
Konuşmaları gördünüz DMİ eskiden kürt olana FA böle yaratik gözüyle baklioudu bugün bu konuma her hakka Nasil sahip olundu bu parti sayesinde eğer başka bi parti olsa ve bazi vekiller olsa içinde inanki bende bu partiyi desteklemem ben tümden bi partiye gözü kapali bagli değilim içindeki belli basli isimler var bu her partide var CHP MHP AKP hepsinde benim çok sevdiğim gerçekten çok önemli sevdiğim isimler var ben ayrimcilik yapmafim ve bastan itibaren tutuyrm kendimi ama bende insanin sabrimi sunuyor bazilari saydirdikca saydiriyor

haaa bdp sayesinde hak aldınız öyle mi :DD

Eski yorumlarımı geri alıyorum
Ben bırak sizin gibilerin fikrini sorgulamayı senin yüzüne bakmazdım

bende saf saf ilk başlarda yorum yazmıştım.
Aynı sen gibi yorumlarımı geri alıyorum.
Irkçılık, dil, din, renk ayrımı yapılmasına karşıyım. Ama bu tip bir konuşma tarzına sahip kişiyle aynı fikirde bile olsam uzaklaşır karşı çıkarım.

insanın ne kadar damarına basılsa da (ki tepkileri az çok kestirmeliydiniz bdp yi yazarken),bir kadın diğerine sana tenhada naptılar da bu kdar acılısın diyemez....

Bana gore bi insan bi insan it de demez insan değilsin de demez burda sadece dedigimi diğer insanların görmesi üzer çünkü hoş değil

siz o zaman neyi savunduğunzu bilmiyosun ki..ben de sırrı süreyya yı beğeniyorum diye bdp liyim mi demem lazım..çok saçma ...bdp nin parti mantığından bihabersiniz üzüldüm en aından neyi savunduğunuzu araştırın önce bence...

Vazgeçtim açıklamanı falan duymak istemiyorum. Az önce mümkün olduğu kadar naif bir üslupla yazmaya çalıştığım mesajımı da lütfen görmezden gel. Nedir şu son cümle Allah aşkına ya? İnsanın damarına basmak, ırkçı şeyler söyletmek için çabalamaya yazılmış gibi adeta. Bir de seviyeden bahsediyorsun pes.
Sana tavsiyemdir, son cümleni bir de erkek arkadaşına söyle. :34: Gör bakalım o zaman annesi ve kendisi yumuşuyor mu...

Kimse seviyesini dusurmeseydi bende dusurmezdim bence kapatilsin bu konu banlaniyosakta banlanalim ya

bende saf saf ilk başlarda yorum yazmıştım.
Aynı sen gibi yorumlarımı geri alıyorum.
Irkçılık, dil, din, renk ayrımı yapılmasına karşıyım. Ama bu tip bir konuşma tarzına sahip kişiyle aynı fikirde bile olsam uzaklaşır karşı çıkarım.

Ben uzun uzun saygıdan bahsediyordum da ohooo saygının s si asıl konu sahibinde yokmuş
Çocuğun da gözünü aşk kör etmiş olmalı yoksa dünyadaki son kadın olsa yüzüne bakılmaz
İlk defa bu kadar kötü şeyler yazıyorum ama bam telime denk gelen bir konu bu

kimseye siyasi görüşü yüzünden küfretmeyin derken maşllah siz de ağza alınmayacak bir kadına yakışmayan çirkinlikte yazmışsınız..
hepiniz banlanın da rahatlayalım lütfen...
mune nerdesin seviye yerlerde....:52::52:

Bence de seviye yerlerde bnmki de öyle oldu ama dayanamadım artik gercrkteen

Ben uzun uzun saygıdan bahsediyordum da ohooo saygının s si asıl konu sahibinde yokmuş
Çocuğun da gözünü aşk kör etmiş olmalı yoksa dünyadaki son kadın olsa yüzüne bakılmaz
İlk defa bu kadar kötü şeyler yazıyorum ama bam telime denk gelen bir konu bu

Sen uzaklaş buralardan bu kadar gereksiz bir konuda ban yeme. Malum senin mapusluk uzun sürüyor

Ben milliyetciyim benim milletime bayragima askerime karsi cikan kendilerini ancak haince saldirilar yapipta bi yerlere getirmeye calisan insanciklar!!!
Sen ve senin gibiler sozde devlet ve bayraginiz hic bi zaman olmayacak bu hayalle daha fazla yasamayin.
Bence uyanin...
Gunaydin..
Burasi TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Ben bdp ye oy veriyorum diyeyse tüm bu konusmalar evet hep aranizdayiz hep olcaz siz farklı goruyorsaniz bende burada normal dille kibarlikla anlatmayacam ben terbiyesizde olmam katil yandasi da olmam merak etmeyin

Kökünüz kurusun
Sen meydan okuduğunu mu sanıyosun vatan haini
Bi avuçsunuz iyi ki
Yediği kaba pisleyenleri toprak bile kabul etmez
Biz niye edelim ki
Git ötede oyna, hayali toprak arzunuz size mezar olana dek :55:

Kibledim zaten Mune bakar birazdan.

Bende 1 saat önce o insan değilsin yaratik vs yorumunu görünce yaptim ama kimse bakmadi ben bunları yaşamadan kapansin istedim uslubumda kotu oldu fatkindayim ama karsidakinin üslubu bunu gerektirdi

Sen uzaklaş buralardan bu kadar gereksiz bir konuda ban yeme. Malum senin mapusluk uzun sürüyor

Sürsün valla
Susarsam içimde kalır
Kendime saygı duyamam
Bi de meydan okuyo haspam hep içimizde olacaklarmış
İçlerine tüküreyim

Back