--kesinlikle okunmalı-- dedikleriniz ???

Arkadaşlar lütfen kendi yazdığım kitabıma bir göz atıp yorum ve beğeni bırakırmısınız ? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İhsan Oktay; Yedinci Gün ve Kitabı Hüyel. İhsan Oktay'ın bu iki kitabı harikadır. İkisini de bir solukta okudum, tavsiye ederim arkadaşlar :)

Türk yazarlardan Emrah Serbes'i, özellikle Erken Kaybedenler kitabını öneririm. Yabancı yazarlardan da benim en sevdiklerim George Orwell 1984, Marquez'den Yüzyıllık Yalnızlık.

Eğer daha romantik-komedi dersen yabancı yazarlardan Sophie Kinsella'nın bütün kitapları gerçekten çok sürükleyici ve cana yakındır :)

Son olarak yine romantik komedi seviyorsan benim yazarlık kariyerine ilk adımım olan Maskeli Kedi isimli romanımı tavsiye edebilirim, ben yazarken inanılmaz keyif aldım, Eylül adlı bir oyuncunun macerasını anlatıyorum :) Henüz üniversite ikinci sınıftayım ve yazarlığa devam etmek istiyorum, destekten çok eleştiriye ihtiyacım var. Eğer okursan fikirlerini beklerim, hem de dört gözle !

Bence melekler zamani suanda kimin hatirlamiyorum ama bide zulfi livanelinin kardesimin defterimi kitabimi ole bi kitap vardi onu oku bence super

vadideki zambak_balzac
ezilenler_dostoyevski
efsane_iskender pala
çalıkuşu_reşat nuri güntekin
fatih harbiye_peyami safa
kürk mantolu madonna_sabahattin ali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…