- 1 Haziran 2022
- 3.832
- 11.497
- 33
-
- Konu Sahibi nightwish_black
Evet duygusal ve kadınlarla sosyal ilişki bakımında zayıf bence zatenAdam odun, gönül almayı bile bilmiyor. Sosyal olarak böyle bir durumu yönetme becerisi yok. O yüzden yazmıyor.
Böyle bir şeye Feriha gibi bayılması falan oralara girmiyorum, diğer arkadaşlar yeterince açıklamış o kısımları zaten.
Odundan koca olmaz.
Yani hala yüzde 80 şampiyon olma ihtimali olan bir takım bir maç kaybetti diye bu kadar üzülmek futboldan dolayı üzülmek ve bunu abartıp yansıtmak bu kadar hiç sağlıklı gelmedi bana. Onu da dedim zaten demek şampiyon olamasak 1 ay ulaşamayacağız sana dedim.İki hafta sonrayı bekleyin Gs şampiyonluğu kaçırırsa gelip hüngür hüngür falan ağlarsa o zaman bir aksiyon alırsınız. Saçmalık ya tamam bizde fanatiğiz ama bu denli değiliz.
Böyle bir adamla ne işiniz var? Üstüne düşünmeye bile değmez. İki haftada şu olayı yaşamışsınız. İlerisini siz hayal edin.Evet duygusal ve kadınlarla sosyal ilişki bakımında zayıf bence zaten
Kesinlikle kırmızı bayrak. O yüzden ben de kalkıp yanından ayrılmak istedim ve yazmadım bu saate kadar.39 yaşında hala annesi ile yaşayan ve hoşuna gitmeyen bir durum oluştuğu zaman ( maç yani ciddiye alınacak bir yanı yok) zihinsel stabilitesini koruyamayan, yanındaki kadına yansıtan birisi . Bunlar birer kırmızı bayrak bana göre. Ne münasebet o sizi egleyecegine bir maç için siz mi onu neselendirmeye çalışıyorsunuz.
Kesinlikle ilerde bir sorun olsa demek direkt kaçacak. Dediğiniz gibi duygusal sosyal sorun çözme becerisi yok.Böyle bir adamla ne işiniz var? Üstüne düşünmeye bile değmez. İki haftada şu olayı yaşamışsınız. İlerisini siz hayal edin.
Haha, evet sıradaki maçlara bakacağız haftaya olur da gs şampiyon olamazsa büyük ihtimal hiç haber alamayız zaten.Başta herkes birbirine karşı iyi olur, azıcık medeniyet koklamış biri sokakta tanımadığı birine de iyi olur. Mesele zaten can sıkıntısı içindeyken, muhabbet ilerlediğinde iyi olmak.
İyi ki böyle olmuş da muhabbeti ilerletmemişsiniz. Sıradaki maçlara bakınız bırakın gitsin ağlasın üğüğğüü
Sıradaki maçlar derken siz başkalarıyla date çıkın demek istemiştimHaha, evet sıradaki maçlara bakacağız haftaya olur da gs şampiyon olamazsa büyük ihtimal hiç haber alamayız zaten.
Evet ben de takip ediyorum ama ben dün son düdük çaldıktan sonra her şeyi bitirdim güzel vakit geçirmeye odaklandım. Karşımdaki insanın enerjisinin düşmesini anlıyorum ama böyle sessizleşmesi, bana bile bakmaması çok tuhaftı. Yani cafede karşılıklı konuşmadan sessizce oturduk. İnanılmaz gerdi bu durum beni. Ve daha bu saat oldu hiçbir şey yazmadı. Dün ona biraz kendi derdimden bahsettim 1-2 geçiştirmelik şey söyledi sadece. Beni asıl kıran bunlar.Bence şoku atlatınca yazarÇünkü dün hiçbir GS'li bu sonucu beklemiyordu Bazı insanlar böyle. Futbola çok yakın olmayanlar bunu anlamıyor. Ben de takip ediyorum ama maç bitti mi biter benim için. Bunu sonraki günlere taşımayı yersiz buluyorum. Burada önemli olan siz bu kişinin bu halini idare edebilir misiniz veya idare etmek ister misiniz? Aynı takımı desteklediğinizi ve futbolu takip ettiğinizi yazmışsınız. Hiç ilginiz olmasa kesinlikle çekilir bir durum olmaz. Ama ortak paydanızın olması sizin birlikte keyifli vakit geçirmenizi de sağlayabilir. Bence buna karar verecek olan sizsiniz.
Yok onu anladım zaten, diğer durumu haftaya olabilecek bir ihtimale karşı yazmıştımSıradaki maçlar derken siz başkalarıyla date çıkın demek istemiştimkazanacağınız bi date
Eski sevgilisi falan varsa o da başkalarıyla maç izliyorsa ondan bozulmuştur bence ya.Yok onu anladım zaten, diğer durumu haftaya olabilecek bir ihtimale karşı yazmıştım
Bir şey diyeyim mi uzun yıllardır sevgilisi olduğunu zannetmiyorumEski sevgilisi falan varsa o da başkalarıyla maç izliyorsa ondan bozulmuştur bence ya.
özellikle tanıma aşamasında yapılan en büyük hatalardan biri bu benceBen de liseden beri dinliyorum dediğimde çok ayıp olacak ama öyle
bence hiç arkana bakmadan yoluna devam et bugün. şu saçmalık için bir saniye dahi kaygılanmış olman kendine büyük bir haksızlık
Geçenki konuda karısının kafasını yaran ayı da dışarda herkese iyi mesela, hötleye zötleye yürümüyordur sokakta. Dört duvarın arasında sana iyi olacak mı sorun o.Başta herkes birbirine karşı iyi olur, azıcık medeniyet koklamış biri sokakta tanımadığı birine de iyi olur. Mesele zaten can sıkıntısı içindeyken, muhabbet ilerlediğinde iyi olmak.
İyi ki böyle olmuş da muhabbeti ilerletmemişsiniz. Sıradaki maçlara bakınız bırakın gitsin ağlasın üğüğğüü
2 hafta yoğun bir iletişimde ve görüşmede olduğun kişi böyle davranınca insan biraz düşünüyor ister istemez ama çok da uzatmamak lazım haklısınızözellikle tanıma aşamasında yapılan en büyük hatalardan biri bu bence
çok kişiselleştiriyoruz, fazla bi paylaşımımız, duygusal bağımız olmayan insanların hareketini
konu sahibi 1-2 sayfa önce demiş ki, empati yapmaya çalışıyorum
yani buna kafa yoruyor, anlamaya çalışıyor, niye böye yaptı diye düşünüyor kendi hakkına giriyor aslında
kendinden çalıyor
halbuki adam dümdüz sorunlu aslında
insan böyle konularda, artık insanları tanıdıkça garip hareketler karşısında kendinde suç bulmamaya başladığında
sanırım bi eşikten geçmiş oluyor. aşmış oluyor
eğer yanlış bişi yapmadığımıza eminsek (en azından bi düşününce) insanların arızalı çıkabileceğini de kabullenmek lazım
"Neden yazmiyorsun,Galatasaray'ın yediği gölü ben mi attim ki bu şekilde trip yapıyorsun" deseydiniz keşkeYok instagrama girdiğini gördüm. Ama genelde sabah günaydın günün nasıl geçiyor diye sorardı ama şu saate kadar yazmadı.