- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.876
- 30
- Konu Sahibi nightwish_black
Denk değilsiniz derken iş, eğitim anlamında mı?Adamla denk değilsiniz ki zaten yazma tabiki de ne işin var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denk değilsiniz derken iş, eğitim anlamında mı?Adamla denk değilsiniz ki zaten yazma tabiki de ne işin var
Futbolu takip etmekte harp bir şey yok. Herkes takip edebilir. Ben Avrupa maçlarını, Dünya Kupasını da takip ederim. Sağlıklı bir şekilde spor müsabakası izlemek kötü bir şey değil. Ayrıca övündüğüme dair bir ifade de kullanmadım.
Hayır ben sadece galatasaraylıyım ve bir kadına göre maçları daha sık takip ederim dedim. Bundan bu sonuçları çıkarmak için bayağı uğraşmışsınız zahmet olmuş Ama geriye kalan yorumlarınızda haklısınız teşekkürler.tavrınızdan belli oluyordu bununla övündüğünüz. bu gibi fanatizmler, herhangi bir tarikatın parçası olmak ve ya da siyasi bir partinin ateşli savunucusu olmak arasında bir fark yok. bunlar hep kütürel ve sosyal sermaye eksikliğinden kaynaklanır.
bence siz, şapkanızı önünüze koyup düşünün. siz böyle bir insan mısınız? ve aradığınız partner de kültürel ve sosyal sermaye açısından vasat altı gruptan gelen birisi mi?
Hayır ben sadece galatasaraylıyım ve bir kadına göre maçları daha sık takip ederim dedim. Bundan bu sonuçları çıkarmak için bayağı uğraşmışsınız zahmet olmuş Ama geriye kalan yorumlarınızda haklısınız teşekkürler.
Çok koyu Galatasaraylı fanatik derecesinde ben de Galatasaraylıyım çoğu kadından da daha çok maç takip ederim hatta günler öncesinden dün akşamki derbiyi birlikte izleyelim diye konuştuk.
Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için. Nightwish benim liseden beri dinlediğim çok özel bir grup burada dinleyen insanlar olduğunu görmek çok güzelgerçekten şuradan çıkarmak hiç zahmet olmadı
nightwish konusunda ortak beğeniyi paylaştığım bir kadının 39 yaşında, duygusal olarak olgunlaşmamış ve mantal gelişimi de yaşına göre birkaç nesil arkadan seyreden bir tomruk ile hayatının mümkününü düşünmesine hiç gönlüm razı gelmedi. biraz sert olmuş olabilir ama buradaki -dışarıdan gözlerin- yorumuna kulak verin.
bir de bir sonraki flört denemeleri için nacizane tavsiye: arkadaşlarınızın size uygun gördüğü adaylardan uzak durun çünkü nerede çürük aday varsa karşınıza koyarlar. ayrıca futbol gibi erkek çocuğu eğlenceleri olan erkeklerden uzak durun. hatta her konuda fanatizmi olan insandan uzak durun. size verebileceği bir şey yok bu insanların.
of resmen 40 yaşıma yaklaşırken geçmişe not gibi oldu bu.
Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için. Nightwish benim liseden beri dinlediğim çok özel bir grup burada dinleyen insanlar olduğunu görmek çok güzel
Hanımlar merhaba. Belki çoğunuza göre dert gelmeyecek ama ufak fikirler edinmek adına konu açmak istedim. 2 hafta önce bir arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Adam 39 yaşında, evlilik istiyormuş. İşi, maddi gücü yerinde. Babası vefat etmiş, annesiyle kalıyor. Sanayide otomobil yedek parça satıyor. Biraz kadınlarla duygusal ilişki anlamında zayıf biri ama tanıdığım kadarıyla iyi bir insan. Yani ilgili, kibar, günaydın mesajları atıyor, arar eder ilgilenir vs ama düz adam Sami anlayacağınız. Çok böyle romantik ve kadın ruhundan anlayan bir tip gibi değil. 2 hafta içerisinde 3 kere buluştuk güzel ve keyifli de geçti/ Çok koyu Galatasaraylı fanatik derecesinde ben de Galatasaraylıyım çoğu kadından da daha çok maç takip ederim hatta günler öncesinden dün akşamki derbiyi birlikte izleyelim diye konuştuk. Öyle de oldu ama malumunuz Galatasaray yenildi. İşte olay burada başlıyor. Maçtan sonra bir yerde yemek yedik, üstüne kafeye gittik bunun ağzını bıçak açmıyor benden taraf bile bakmıyor. Morali inanılmaz bozuldu. Ben de moralini düzeltmek için uğraştım bayağı, şirinlikler yaptım. Teselli etmeye çalıştım, hiçbir şey bitmedi dedim. Baktım bir sonuç yok. Ağzını bıçak açmıyor konuşsak da 2 laf ediyor 1i maç. Gözleri uzaklara dalıyor sessizleştik. Kafede kaç dakika karşılıklı öyle sessizce oturduk. Ben de cumartesi günü bir sınava girmiştim. Benim için önemli bir sınavdı ama kötü geçti yani benim de moralim çok bozuktu anlayacağınız. İşte kendimden örnek verdim bak benim de derdim sıkıntım var o kadar çalıştım olmadı ama bugün güzel bir vakit geçirmek, sohbet etmek için geldim önemli olan bu dedim. Ona bile haklısın dedi sadece beni teselli edecek pek bir şey söyledi. Ben böyleyim dedi benim üzüntüm böyle 1 gün sürer dedi. Ben de artık sinirlendim. Daha haftaya maçlar var, hiçbir şey bitmemiş ama sen şu an boş yere kendini üzüp şu anki anı mahvediyorsun dedim o da haklısın falan dedi. Ben de hesabı istedim ödeyip kalkacaktım neyse zorla o ödedi. Eve bıraktı beni, bırakırken de gideyim biraz kafamı toplayım arkadaşlarla konuşayım ben sana yazarım dedi ben de tamam dedim. Şimdi dün geceden bu saate kadar ses yok. Normalde her gün yazıp günaydın napıyorsun nasıl geçiyor günün diye mesaj atardı. Ortadan kayboldu. Ben de yazmadım açıkçası. Çünkü kendi haline bırakmak istedim. Ama bu şekilde havada biterse de çok komik olur gerçekten. Sizler bu konuda neler düşünürsünüz? Ne yapayım ya da yapmayayım fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim…
gerçekten şuradan çıkarmak hiç zahmet olmadı
nightwish konusunda ortak beğeniyi paylaştığım bir kadının 39 yaşında, duygusal olarak olgunlaşmamış ve mantal gelişimi de yaşına göre birkaç nesil arkadan seyreden bir tomruk ile hayatının mümkününü düşünmesine hiç gönlüm razı gelmedi. biraz sert olmuş olabilir ama buradaki -dışarıdan gözlerin- yorumuna kulak verin.
bir de bir sonraki flört denemeleri için nacizane tavsiye: arkadaşlarınızın size uygun gördüğü adaylardan uzak durun çünkü nerede çürük aday varsa karşınıza koyarlar. ayrıca futbol gibi erkek çocuğu eğlenceleri olan erkeklerden uzak durun. hatta her konuda fanatizmi olan insandan uzak durun. size verebileceği bir şey yok bu insanların.
of resmen 40 yaşıma yaklaşırken geçmişe not gibi oldu bu.
Öyle yapmaya çalışıyorum. Ama insan anlam veremiyor şaşıyor tabii böyle bir sebep ötürü konuşma sonlanınca. Bir de ben böyle belirsiz havada kalan şeylerden nefret ediyorum.Ben de liseden beri dinliyorum dediğimde çok ayıp olacak ama öyle
bence hiç arkana bakmadan yoluna devam et bugün. şu saçmalık için bir saniye dahi kaygılanmış olman kendine büyük bir haksızlık
Evet öyle olacak gibi tanımama yardımcı oldu bu olay ben açıkçası bu kadar olduğunu tahmin edemedim :)Ay bu kadar üzüldüğü şeye bak. Tam enerjini dibe çekecek insan modeli.
Hayat böyle biriyle geçmez...
Hem düz diyorsun hem de böyle bir ergenlik yapmış. Yol yakınken kaç derim...
Evet ne kadar anlam veremesem de çeşit çeşit insan var. Benim canımı sıkan şey böyle saçma bir sebepten ötürü konuşmanın kesilmesi. Böyle belirsiz havada kalan şeylerden nefret ediyorum.Sorunlu bir adam olduğu çok ortada.
40 yaşına dayanmış biri böyle sebepten bu tepkiyi veriyorsa büyüyememiş demektir.
Ben olsam birdaha yazmam, yazdığındada tepkisinin nekadar saçma olduğunu yazıp mesafemi koyarım.
Öyle yapmaya çalışıyorum. Ama insan anlam veremiyor şaşıyor tabii böyle bir sebep ötürü konuşma sonlanınca. Bir de ben böyle belirsiz havada kalan şeylerden nefret ediyorum.
Teşekkür ederim evet bunları görmem adına güzel bir araç oldu bu olay.bırak kalsın yahu. yani ucu, her nereye bağlanırsa bağlansın zaten hiçbir açıdan tatlı olmayacak. bırak havada kalsın. ghostla adamı gitsin. tanıştıran arkadaşına da seni bu adama layık gördüğü için teşekkür edersin.
Teşekkür ederim evet bunları görmem adına güzel bir araç oldu bu olay.
Babasız büyüdüm diyebilirim ama annem sevgi saygı ortamı içerisinde büyüttü sağ olsun.çok özel olmayacaksa bir şey sormak istiyorum. bana yanıt vermek zorunda da değilsiniz. kendinizi sorgulamanız ve gerek duyuyorsanız insan ilişkilerinizde kendinizi biraz hizalamanız açısından soruyorum: aileniz, özellikle de babanız tarafından çok onaylanmayarak mı büyüdünüz?
Evet ne kadar anlam veremesem de çeşit çeşit insan var. Benim canımı sıkan şey böyle saçma bir sebepten ötürü konuşmanın kesilmesi. Böyle belirsiz havada kalan şeylerden nefret ediyorum.
Bunun manitası GalatasarayOturduğunuz yerlerde eski unutamadığı manitasını görmüş de maçı bahane etmis gbi bir hali var bu nedir.
Kac kurtar ozaman kendini takıntılı , obsesif parçacı osmandanBunun manitası Galatasaray