Kesilen Konuşma

Valla flört mü arkadaşlık mı ne diyim bilemediğim için öyle yazılmış bulundum zaten sinirime giden böyle havada birden kesilmesi

Koşarak uzaklaşın

Canım bırak yeni tanıdığın adamı benim 7 yıllık kocam hayatında ilk defa bana mesaj atmadan uyudu hıc ayrı kalmazdık ama işi gereği başka bir ildeyiz dün gece okulda gece nöbeti tutuyordu okulun yurdunda ve Galatasaray yenildi ne bir mesaj ne bir arama İyi geceler bile demeden yattı sabah eve gelene dek iletişim olmadı. Yazınca veya arayınca da neredesin tarzında konuşma sakın yazamadım kusura bakma falan derse ben de çok yoğundum gün nasıl geçti fark etmedim sorun değil falan yazarsın beklediğini belli etme

Valla bana çok tuhaf geliyor. Empati yapmaya çalışıyorum ama yok yani bu saate kadar yazmamasını anlayamıyorum herhalde buluşmada biraz sert tepki verdiğim için biraz da ama olması gereken oydu.

Valla bana çok tuhaf geliyor. Empati yapmaya çalışıyorum ama yok yani bu saate kadar yazmamasını anlayamıyorum herhalde buluşmada biraz sert tepki verdiğim için biraz da ama olması gereken oydu.
O yüzdendir Ben de Galatasaray aleyhine paylaşımlar yapmıştım çok bozulmuş mesela eşim. belki yapısı gereği biraz alıngandır yani erkekler böyle olmaması gerek erkek trip atmaz kadının işidir bu fakat bazıları malesf Boyle fakat bence ona ondan adım beklediği izlenimini vermemelisin

Haydi sizin öyle ama ben gsliyim zaten maçı birlikte izledik ben de üzüldüm hatta teselli etmeye çalıştım ama yok gerçekten zoraki tepkiler verdi. Ayrılınca da bu saate kadar iletişim kurmadı bana bu hiç normal gelmiyor.

Koyu galatasaraylı biri olarak tebessüm ettim okurken kusura bakmayın :) demek hayaller ve hayatlar ayrı oluyormuş, kulağa hoş gelirdi bana gs lı bir sevgili çünkü. Fanatik dedikleri bu olsa gerek, bizim sevgiliden ayrılınca girdiğimiz triplere adamlar maç kaybedince giriyor (ne diyim empati olur umarım en azından ). Muhtemelen hala üzgün ama duygularını paylaşamayan erkekle ilişki çok güç. Yazacaktır bence daha ya

Amaan, sallayın gitsin. Güzel bir yaşta, kafa dengi, zeki, kültürlü bir hanımsınız, belli. Maç kaybedildi diye karalar bağlayan, sizinle geçireceği zamanı trip atmakla/ah vah etmekle mahveden bir adamı sallayın yahu. Bizim oralarda güzel bir laf vardır: tohumuna para mı saydın?

Bugün maç olur içine kapanır sizi yok sayar, yarın ilişki içinde sorun çıkar sizi sessizlikle cezalandırır. Hiç değmez.

Ben de galatasaraylıyım ama bu saate kadar iletişime geçmemesini anlayamadım belki dün biraz sert tepki verdim, ondan çekindi yazmayabilir.

Yaaa çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için gülümsetti gerçekten

Fanatik bir fenerli olarak sadece maç yüzünden böyle olduğunu düşünmüyorum . Fanatik biriyimdir ama hayatıma bu kadar yansıtmam günler boyu yasını tutmam bunu yapan biri varsa açıkçası ben uğraşamam dersimi aldım. Çoğu kişide zaten olumsuz bakmış karar sizin

büyüyememiş bir erkek vakası daha. sanki maçı siz oynadınız da siz kaybettiniz bu ne saçma sapan bir şey ya? zaten 39unda hala annesiyle yaşayan biri hiçbir zaman büyüyemez yuh yani kazık kadar herifin triplere gel!

içine atanların patlaması inanılmaz kötü oluyor kendini kapatmak iletişimi kesmek göz kontağı bile kurmamak bana göre aşırı anormal, olgunluğun esamesi bile yok. bir keresinde beni de sevgilim maça davet etmişti ben de hiç anlamam takım bile tutmam. dedim sen benimle sıkılırsın hiç anlamıyorum bağırıp çağıramam falan o da hayır senle gitmek istiyorum dedi gittik. gs 0-2 kaybetti benimkinin morali bozuldu ama stadyumdan çıkana kadar geçti sonrasında çokça gülüp eğlendik oysaki o da "fanatik" dediklerindendi ama çok takmadı yani sizinkinin durumu epey farklı. yarın bir gün tartışsanız sürekli pohpohlayacak mısınız hadi barışalım diye çok saçma!

Zaten ben de öyle düşünüyorum ama böyle birden havada bitmesi sinirlerime dokunuyor.

Zaten bence duygusal ve sosyal konularda ilişkisinin pek olmadığını düşünüyorum. Yani bu anlamda kadınlarla diyaloğu çok zayıf. Hep erkek çevresinde(meslek lisesinde, otomotiv yüksekokulunda, sanayi ortamında) ömrü geçmiş. O yüzden belki bu zamana kadar evliliği olmamış. Doğru dürüst bir ilişkisi geçmişi olduğunu da düşünmüyorum.

Benim eşim de fanatik Galatasaraylı. Her maç yenmesi veya yenilmesine göre mod değişir. Yenilirse o gün hiç konuşmaz aynı erkek arkadaşınız gibi ertesi gün de akşama doğru açılır Herkes çocuk falan yazmışta bu fanatiklik sevgiden başka ben anlayabiliyorum. Bence hiç problem etmeyin bi kaç güne düzelir gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…