Kesilen Konuşma

tavrınızdan belli oluyordu bununla övündüğünüz. bu gibi fanatizmler, herhangi bir tarikatın parçası olmak ve ya da siyasi bir partinin ateşli savunucusu olmak arasında bir fark yok. bunlar hep kütürel ve sosyal sermaye eksikliğinden kaynaklanır.
bence siz, şapkanızı önünüze koyup düşünün. siz böyle bir insan mısınız? ve aradığınız partner de kültürel ve sosyal sermaye açısından vasat altı gruptan gelen birisi mi?

Hayır ben sadece galatasaraylıyım ve bir kadına göre maçları daha sık takip ederim dedim. Bundan bu sonuçları çıkarmak için bayağı uğraşmışsınız zahmet olmuş Ama geriye kalan yorumlarınızda haklısınız teşekkürler.

gerçekten şuradan çıkarmak hiç zahmet olmadı
Çok koyu Galatasaraylı fanatik derecesinde ben de Galatasaraylıyım çoğu kadından da daha çok maç takip ederim hatta günler öncesinden dün akşamki derbiyi birlikte izleyelim diye konuştuk.

nightwish konusunda ortak beğeniyi paylaştığım bir kadının 39 yaşında, duygusal olarak olgunlaşmamış ve mantal gelişimi de yaşına göre birkaç nesil arkadan seyreden bir tomruk ile hayatının mümkününü düşünmesine hiç gönlüm razı gelmedi. biraz sert olmuş olabilir ama buradaki -dışarıdan gözlerin- yorumuna kulak verin.
bir de bir sonraki flört denemeleri için nacizane tavsiye: arkadaşlarınızın size uygun gördüğü adaylardan uzak durun çünkü nerede çürük aday varsa karşınıza koyarlar. ayrıca futbol gibi erkek çocuğu eğlenceleri olan erkeklerden uzak durun. hatta her konuda fanatizmi olan insandan uzak durun. size verebileceği bir şey yok bu insanların.
of resmen 40 yaşıma yaklaşırken geçmişe not gibi oldu bu.

Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için. Nightwish benim liseden beri dinlediğim çok özel bir grup burada dinleyen insanlar olduğunu görmek çok güzel

Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için. Nightwish benim liseden beri dinlediğim çok özel bir grup burada dinleyen insanlar olduğunu görmek çok güzel

Ben de liseden beri dinliyorum dediğimde çok ayıp olacak ama öyle
bence hiç arkana bakmadan yoluna devam et bugün. şu saçmalık için bir saniye dahi kaygılanmış olman kendine büyük bir haksızlık

Ay bu kadar üzüldüğü şeye bak. Tam enerjini dibe çekecek insan modeli.
Hayat böyle biriyle geçmez...
Hem düz diyorsun hem de böyle bir ergenlik yapmış. Yol yakınken kaç derim...

Sorunlu bir adam olduğu çok ortada.
40 yaşına dayanmış biri böyle sebepten bu tepkiyi veriyorsa büyüyememiş demektir.
Ben olsam birdaha yazmam, yazdığındada tepkisinin nekadar saçma olduğunu yazıp mesafemi koyarım.

Ben de liseden beri dinliyorum dediğimde çok ayıp olacak ama öyle
bence hiç arkana bakmadan yoluna devam et bugün. şu saçmalık için bir saniye dahi kaygılanmış olman kendine büyük bir haksızlık
Öyle yapmaya çalışıyorum. Ama insan anlam veremiyor şaşıyor tabii böyle bir sebep ötürü konuşma sonlanınca. Bir de ben böyle belirsiz havada kalan şeylerden nefret ediyorum.

Ay bu kadar üzüldüğü şeye bak. Tam enerjini dibe çekecek insan modeli.
Hayat böyle biriyle geçmez...
Hem düz diyorsun hem de böyle bir ergenlik yapmış. Yol yakınken kaç derim...
Evet öyle olacak gibi tanımama yardımcı oldu bu olay ben açıkçası bu kadar olduğunu tahmin edemedim :)

Evet ne kadar anlam veremesem de çeşit çeşit insan var. Benim canımı sıkan şey böyle saçma bir sebepten ötürü konuşmanın kesilmesi. Böyle belirsiz havada kalan şeylerden nefret ediyorum.

Öyle yapmaya çalışıyorum. Ama insan anlam veremiyor şaşıyor tabii böyle bir sebep ötürü konuşma sonlanınca. Bir de ben böyle belirsiz havada kalan şeylerden nefret ediyorum.

bırak kalsın yahu. yani ucu, her nereye bağlanırsa bağlansın zaten hiçbir açıdan tatlı olmayacak. bırak havada kalsın. ghostla adamı gitsin. tanıştıran arkadaşına da seni bu adama layık gördüğü için teşekkür edersin.

Teşekkür ederim evet bunları görmem adına güzel bir araç oldu bu olay.

Teşekkür ederim evet bunları görmem adına güzel bir araç oldu bu olay.

çok özel olmayacaksa bir şey sormak istiyorum. bana yanıt vermek zorunda da değilsiniz. kendinizi sorgulamanız ve gerek duyuyorsanız insan ilişkilerinizde kendinizi biraz hizalamanız açısından soruyorum: aileniz, özellikle de babanız tarafından çok onaylanmayarak mı büyüdünüz?

Babasız büyüdüm diyebilirim ama annem sevgi saygı ortamı içerisinde büyüttü sağ olsun.

Evet ne kadar anlam veremesem de çeşit çeşit insan var. Benim canımı sıkan şey böyle saçma bir sebepten ötürü konuşmanın kesilmesi. Böyle belirsiz havada kalan şeylerden nefret ediyorum.

İşte dengesiz insanlar böyle her şeyi havada bırakır sizde çözmeye çalışırsınız.
Bir üyenin yazdığı gibi, herhangi konuda fanatik insanların çoğu saplantılı ruh hastası oluyor. Genelde içine kapanık oldukları için insanlarla sağlıklı ilişkiler kuramazlar. Bu nedenle de, bir konu yada ideoloji veya bir insana saplantı gösteriyorlar. Bunlardan uzak durmakta fayda var.

İki hafta sonrayı bekleyin Gs şampiyonluğu kaçırırsa gelip hüngür hüngür falan ağlarsa o zaman bir aksiyon alırsınız. Saçmalık ya tamam bizde fanatiğiz ama bu denli değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…