Kesilen Konuşma

Hanımlar merhaba. Belki çoğunuza göre dert gelmeyecek ama ufak fikirler edinmek adına konu açmak istedim. 2 hafta önce bir arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Adam 39 yaşında, evlilik istiyormuş. İşi, maddi gücü yerinde. Babası vefat etmiş, annesiyle kalıyor. Sanayide otomobil yedek parça satıyor. Biraz kadınlarla duygusal ilişki anlamında zayıf biri ama tanıdığım kadarıyla iyi bir insan. Yani ilgili, kibar, günaydın mesajları atıyor, arar eder ilgilenir vs ama düz adam Sami anlayacağınız. Çok böyle romantik ve kadın ruhundan anlayan bir tip gibi değil. 2 hafta içerisinde 3 kere buluştuk güzel ve keyifli de geçti/ Çok koyu Galatasaraylı fanatik derecesinde ben de Galatasaraylıyım çoğu kadından da daha çok maç takip ederim hatta günler öncesinden dün akşamki derbiyi birlikte izleyelim diye konuştuk. Öyle de oldu ama malumunuz Galatasaray yenildi. İşte olay burada başlıyor. Maçtan sonra bir yerde yemek yedik, üstüne kafeye gittik bunun ağzını bıçak açmıyor benden taraf bile bakmıyor. Morali inanılmaz bozuldu. Ben de moralini düzeltmek için uğraştım bayağı, şirinlikler yaptım. Teselli etmeye çalıştım, hiçbir şey bitmedi dedim. Baktım bir sonuç yok. Ağzını bıçak açmıyor konuşsak da 2 laf ediyor 1i maç. Gözleri uzaklara dalıyor sessizleştik. Kafede kaç dakika karşılıklı öyle sessizce oturduk. Ben de cumartesi günü bir sınava girmiştim. Benim için önemli bir sınavdı ama kötü geçti yani benim de moralim çok bozuktu anlayacağınız. İşte kendimden örnek verdim bak benim de derdim sıkıntım var o kadar çalıştım olmadı ama bugün güzel bir vakit geçirmek, sohbet etmek için geldim önemli olan bu dedim. Ona bile haklısın dedi sadece beni teselli edecek pek bir şey söyledi. Ben böyleyim dedi benim üzüntüm böyle 1 gün sürer dedi. Ben de artık sinirlendim. Daha haftaya maçlar var, hiçbir şey bitmemiş ama sen şu an boş yere kendini üzüp şu anki anı mahvediyorsun dedim o da haklısın falan dedi. Ben de hesabı istedim ödeyip kalkacaktım neyse zorla o ödedi. Eve bıraktı beni, bırakırken de gideyim biraz kafamı toplayım arkadaşlarla konuşayım ben sana yazarım dedi ben de tamam dedim. Şimdi dün geceden bu saate kadar ses yok. Normalde her gün yazıp günaydın napıyorsun nasıl geçiyor günün diye mesaj atardı. Ortadan kayboldu. Ben de yazmadım açıkçası. Çünkü kendi haline bırakmak istedim. Ama bu şekilde havada biterse de çok komik olur gerçekten. Sizler bu konuda neler düşünürsünüz? Ne yapayım ya da yapmayayım fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim…
Engin tecrübelerimle size şunu söyleyebilirim ki bir holigan gerçekten Etkileniyor nereden biliyorsun demeyin adı lazım değil “sevgili eşim” 😊benimki Fenerbahçeli malumumuz kazandılar ayakları yere basmıyor, kaybettiği zamanda gerçekten dünyadan soğuyor. bir gün derbiyse iki gün falan :) burda gülüyorum bakmayın Fenerbahçe’nin maçı olduğunda asla ses çıkarmam Sinirleniyor beyim 🤣 yani sadece maçtan dolayı modu düşer mi diyorsanız evet düşebilir.

Engin tecrübelerimle size şunu söyleyebilirim ki bir holigan gerçekten Etkileniyor nereden biliyorsun demeyin adı lazım değil “sevgili eşim” 😊benimki Fenerbahçeli malumumuz kazandılar ayakları yere basmıyor, kaybettiği zamanda gerçekten dünyadan soğuyor. bir gün derbiyse iki gün falan :) burda gülüyorum bakmayın Fenerbahçe’nin maçı olduğunda asla ses çıkarmam Sinirleniyor beyim 🤣 yani sadece maçtan dolayı modu düşer mi diyorsanız evet düşebilir.
Ya morali bozulabilir ama dünden bu yana bu saate kadar yapmaması ve buluşmayı bu kadar etkilemesi normal mi?

Ya morali bozulabilir ama dünden bu yana bu saate kadar yapmaması ve buluşmayı bu kadar etkilemesi normal mi?
Valla ben kocamA alıştığım için normal geldi. İki gün sessizliğe gömüldüğünü bilirim, bebeğimiz olacak Allah nasip ederse Fenerbahçeli kızım falan diyordu takıldım annesi Beşiktaşlı tabiki Beşiktaşlı olacak diye bana neyle gelirsen gel ama takımla gelme birbirimizi incitmeyelim dedi🤣 yani normalde binada en sessiz aileyiz gerçekten iki kişiyiz varlığımızı bile bilmez bir çok insan... ama Fenerbahçeden dolayı kazansalarda kaybetselerde herkes biliyor ki 5. Katta maç var 🤦‍♀️

aşkım, sen en iyisi dikkatini başka yöne doğru yönelt. tarja'lı nightwish mi, yoksa floor'lu nightwish mi? :110:

İkisini de severim ama Nightwish’i nightwish yapan tarja bence onun dönemi albümleri ve şarkıları muazzamdı 🥹🫠

işte budur!
bunu konuşamayacağın adamı daha fazla düşünce piremsesim. git bi kahve ısmarla kendine. iki satır kitap oku. şu üstüne ölü toprağı serpilmiş havasını bi sıyır gitsin.

işte budur!
bunu konuşamayacağın adamı daha fazla düşünce piremsesim. git bi kahve ısmarla kendine. iki satır kitap oku. şu üstüne ölü toprağı serpilmiş havasını bi sıyır gitsin.
Teşekkür ederim canım sadece o değil ki şu ara birçok sıkıntı, yorgunluk üst üste geldi 😌

2 hafta yoğun bir iletişimde ve görüşmede olduğun kişi böyle davranınca insan biraz düşünüyor ister istemez ama çok da uzatmamak lazım haklısınız
2 hafta uzun bi süre değil ki, 3 kere görüşmüşsünüz
2 haftada her gün görüşmek lazım yoğun demek için ki yine de 2 hafta kısa bi süre
her gün görüşülse bile çok kısa
erkenden göstermiş bu yüzünü boşver iyi oldu aslında

Israrla 2 saat önce buluştuk gayet iyiydi demişsiniz ama bana göre görüşmeme işinin bahanesini buradan tutturmuş gibi geldi.

2 hafta uzun bi süre değil ki, 3 kere görüşmüşsünüz
2 haftada her gün görüşmek lazım yoğun demek için ki yine de 2 hafta kısa bi süre
her gün görüşülse bile çok kısa
erkenden göstermiş bu yüzünü boşver iyi oldu aslında
Görüşmeden kastım telefonla konuşma mesajlaşma dahil. Bir de buluştuğumuzda da uzun süre saatlerce birlikteydik ama tabii ki birini tanımak için yetmez çok kısa.

Israrla 2 saat önce buluştuk gayet iyiydi demişsiniz ama bana göre görüşmeme işinin bahanesini buradan tutturmuş gibi geldi.
İç dünyasını bilemem ama bana sürekli yazıp mesaj atıyordu, arıyordu. Buluştuğumuzda da anormal soğuk bir tavrı yoktu hatta elimi tuttu kendiliğinden uzun süre

Görüşmeden kastım telefonla konuşma mesajlaşma dahil. Bir de buluştuğumuzda da uzun süre saatlerce birlikteydik ama tabii ki birini tanımak için yetmez çok kısa.
her gün dip dibe olsan bile birinin hayatında yer edebilmek için kısa bi süre bana kalırsa
kişisel algılama, üstünde durma hiç
ha bu arada o yazmaz o etmez çekinir veya gururludur falan deme
ben ne gururlu ne çekinen insanların yazdığını gördüm. o sana tekrar yazacak ama sağlam bi tavrı hak ediyor devam etmek istersen
devam etmeyi düşünmezsen cevap bile verme boşver

her gün dip dibe olsan bile birinin hayatında yer edebilmek için kısa bi süre bana kalırsa
kişisel algılama, üstünde durma hiç
ha bu arada o yazmaz o etmez çekinir veya gururludur falan deme
ben ne gururlu ne çekinen insanların yazdığını gördüm. o sana tekrar yazacak ama sağlam bi tavrı hak ediyor devam etmek istersen
devam etmeyi düşünmezsen cevap bile verme boşver
Genelde yazıyorlar, ben de sağlam bir tavır koyuyorum ama bunun yazacağını nedense sanmıyorum dün gece ben sana yazacağım dedi ama bilmiyorum açıkçası. Böyle havada saçma bitmesi zaten beni sinir eden şey.

Genelde yazıyorlar, ben de sağlam bir tavır koyuyorum ama bunun yazacağını nedense sanmıyorum dün gece ben sana yazacağım dedi ama bilmiyorum açıkçası. Böyle havada saçma bitmesi zaten beni sinir eden şey.
yazar yazar sen engelleme, silme hiçbir şey yapma. hayatına normal devam et paylaşımlarına falan
sakın yazma

yazar yazar sen engelleme, silme hiçbir şey yapma. hayatına normal devam et paylaşımlarına falan
sakın yazma
Ya tabii ki öyle zaten paylaşım yapan biri değil pek, ben de arayan ilk mesajı atan biri değilim ilişki boyunca hep genelde o yazıp mesaj atıyordu. Zaten hayatımıza devam etmekten başka çaremiz yok :)

X