KENDİMİ SEVİYORUM

Ben bugün 6.40 gibi kalktım. Yalnız akşam uykum kaçtı, bire doğru anca uyudum. Telefon konuşma sürelerinide azaltsam iyi olucak. Bütün işim kalıyor bu yüzden. Şimdizamanı. Arada bol su

Ben bugün 6.40 gibi kalktım. Yalnız akşam uykum kaçtı, bire doğru anca uyudum. Telefon konuşma sürelerinide azaltsam iyi olucak. Bütün işim kalıyor bu yüzden. Şimdizamanı. Arada bol su
Ben de tlf muhabbetlerini kısa tutacağım bundan sonra .
Yeni bir taktik he hı tamam taktiği .
Yoksa sen konuş o konuş bitmiyor konuşmalar

7.30 da uyandim cocuklari okula giturdukten sonra yarim saat yuruyus yaptim hala lahvaltiya firsat gelmedi
Saat 12 de yazmışsın o saate kadar aç nasıl durdun kuzu ben olsam yere yapışmistim tansiyon düşer bayilirdim.
Kalkar kalmaz bir şeyler atistir yine de sağlık önemli

Saat 12 de yazmışsın o saate kadar aç nasıl durdun kuzu ben olsam yere yapışmistim tansiyon düşer bayilirdim.
Kalkar kalmaz bir şeyler atistir yine de sağlık önemli
Biraz geç de olsa yedim ..su içince ayakta durabiliyorim ..aslında bende açlığa dayanamam ama bugün sofra hazırlamaya dermanım kalmamıştı yorgunluktan :/

Evet canim ya bi ara baya biseyler yasadim sonra abimin beni aydinlatmasiyla biraktim
Anlıyorum fazla doz yuklediysen vücuda yan etki yapmıştır. Kalp göz açılması diyoruz biz buna.
Her bünye kaldıramiyor işte bunları.
Az az yapman huzur verir çok yapınca her şeye açık olman gerekir

Biraz geç de olsa yedim ..su içince ayakta durabiliyorim ..aslında bende açlığa dayanamam ama bugün sofra hazırlamaya dermanım kalmamıştı yorgunluktan :/
Tabi bu sonuç kaçınılmaz oluyor
Günde kaç litre su içiyorsun?
Kaç kilosun bu arada ?

Tabi bu sonuç kaçınılmaz oluyor
Günde kaç litre su içiyorsun?
Kaç kilosun bu arada ?
Şuan 88 tam olarak bilmiyorum ama ..normalde 1.5 dan fazla iciyorumdur garanti biraz önce mesela 1litre suyu 5 dk içinde içtim bendeki mide değil işkembe resmen

Şuan 88 tam olarak bilmiyorum ama ..normalde 1.5 dan fazla iciyorumdur garanti biraz önce mesela 1litre suyu 5 dk içinde içtim bendeki mide değil işkembe resmen
Bugün nasıl beslendin?
Genelde hamur işi mi yoksa sebze yemekleri mi tercih edersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…