HarikaBu gece iş yaptım o yüzden 12 de uyudum canım normdalde en geç 11 olur
Sen nurcumHarika
Ben bugün 6.40 gibi kalktım. Yalnız akşam uykum kaçtı, bire doğru anca uyudum. Telefon konuşma sürelerinide azaltsam iyi olucak. Bütün işim kalıyor bu yüzden. ŞimdiGünaydın Az ye ,Az uyu, Az konus
Kampının güzellikleri .
Bugün saat kaçta uyandık bakalım.
Ilk güne kimler 1-0 önde başladı merak ediyorum.
@Lna16
Wilma11
@Bonus
@cevizli tarcinli kek
Minnosprenses
Meybuz
@ASSOSyal
Tenceresiz kaldim anne
M MaviMabellee
@Jou
@Otrera
@SekerliYogurtt
Şimariyorum sonra yapmaSen nurcum
Ben de tlf muhabbetlerini kısa tutacağım bundan sonra .Ben bugün 6.40 gibi kalktım. Yalnız akşam uykum kaçtı, bire doğru anca uyudum. Telefon konuşma sürelerinide azaltsam iyi olucak. Bütün işim kalıyor bu yüzden. Şimdizamanı. Arada bol su
Var kuzum dualarim var esma cekmiyorum agir geliyo bana ama dualarim varGünlük çektiğin zikirin duan var mı canım.
Ben dualar sayesinde biraz rahatladım.
bende son zamanlarda zikir de çekmiyorumGünlük çektiğin zikirin duan var mı canım.
Ben dualar sayesinde biraz rahatladım.
7.30 da uyandim cocuklari okula giturdukten sonra yarim saat yuruyus yaptim hala lahvaltiya firsat gelmediGünaydın Az ye ,Az uyu, Az konus
Kampının güzellikleri .
Bugün saat kaçta uyandık bakalım.
Ilk güne kimler 1-0 önde başladı merak ediyorum.
@Lna16
Wilma11
@Bonus
@cevizli tarcinli kek
Minnosprenses
Meybuz
@ASSOSyal
Tenceresiz kaldim anne
M MaviMabellee
@Jou
@Otrera
@SekerliYogurtt
Bunu ben de duyuyorum zamanında cok mu çektin?Var kuzum dualarim var esma cekmiyorum agir geliyo bana ama dualarim var
Istersen olur canım. Yeter ki gerçekten gönülden iste.bende son zamanlarda zikir de çekmiyorumnamazlarda az az .. bunu düzene girmek istiyorum
Evet canim ya bi ara baya biseyler yasadim sonra abimin beni aydinlatmasiyla biraktimBunu ben de duyuyorum zamanında cok mu çektin?
Saat 12 de yazmışsın o saate kadar aç nasıl durdun kuzu ben olsam yere yapışmistim tansiyon düşer bayilirdim.7.30 da uyandim cocuklari okula giturdukten sonra yarim saat yuruyus yaptim hala lahvaltiya firsat gelmedi
Biraz geç de olsa yedim ..su içince ayakta durabiliyorim ..aslında bende açlığa dayanamam ama bugün sofra hazırlamaya dermanım kalmamıştı yorgunluktan :/Saat 12 de yazmışsın o saate kadar aç nasıl durdun kuzu ben olsam yere yapışmistim tansiyon düşer bayilirdim.
Kalkar kalmaz bir şeyler atistir yine de sağlık önemli
Anlıyorum fazla doz yuklediysen vücuda yan etki yapmıştır. Kalp göz açılması diyoruz biz buna.Evet canim ya bi ara baya biseyler yasadim sonra abimin beni aydinlatmasiyla biraktim
Aynen kuzumAnlıyorum fazla doz yuklediysen vücuda yan etki yapmıştır. Kalp göz açılması diyoruz biz buna.
Her bünye kaldıramiyor işte bunları.
Az az yapman huzur verir çok yapınca her şeye açık olman gerekir
Tabi bu sonuç kaçınılmaz oluyorBiraz geç de olsa yedim ..su içince ayakta durabiliyorim ..aslında bende açlığa dayanamam ama bugün sofra hazırlamaya dermanım kalmamıştı yorgunluktan :/
Şuan 88 tam olarak bilmiyorum ama ..normalde 1.5 dan fazla iciyorumdur garanti biraz önce mesela 1litre suyu 5 dk içinde içtim bendeki mide değil işkembe resmenTabi bu sonuç kaçınılmaz oluyor
Günde kaç litre su içiyorsun?
Kaç kilosun bu arada ?
Bugün nasıl beslendin?Şuan 88 tam olarak bilmiyorum ama ..normalde 1.5 dan fazla iciyorumdur garanti biraz önce mesela 1litre suyu 5 dk içinde içtim bendeki mide değil işkembe resmen
Nasıl besleniyorsun canim kg problemin var mı?Aynen kuzum