- 2 Mart 2021
- 6.814
- 34.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ekmeği çok yiyorum malesef yemekten çok ekmek yerim sebze de olsa et de olsa banar yerim ...ekmegi banarak yemek yaşam felsefesi gibi falanBugün nasıl beslendin?
Genelde hamur işi mi yoksa sebze yemekleri mi tercih edersin?
Bende çok yemedim erken kalkma rağmen yürüyüş bile yaptım iki öğün beslenmeyi düşünüyorum :))Doymadan kalktım bugün sabah kahvaltısından ve öğle yemeğinden.
Meyve de yedik o bile yeteri kadar iyi gidiyorum bugün bakalım.
Sadece bir ağırlık bastırdı.
Uyuyacağım diye çok korkuyorum.
Aranıza giren bir kara kedi mi olsam ne etsemBen ekmeği çok yiyorum malesef yemekten çok ekmek yerim sebze de olsa et de olsa banar yerim ...ekmegi banarak yemek yaşam felsefesi gibi falan
minik nasılsın :)Şuan 88 tam olarak bilmiyorum ama ..normalde 1.5 dan fazla iciyorumdur garanti biraz önce mesela 1litre suyu 5 dk içinde içtim bendeki mide değil işkembe resmen
ben tatlı canavariyim...
Su an 85 kiloyum kuzum 4 haftalik hamileyim genelde 2 ogun besleniyorum suyu da gebeligi ogrendigimden beri cok iciyorum hasimato var bende cok zor kilo veriyorum kuzum metabolizmam cok yavasNasıl besleniyorsun canim kg problemin var mı?
Hamur işi?
Sebze yemekleri?
İyiyim canım sen nasılsinminik nasılsın :)
çok şükür bende iyiym bayadir görüşemedik :) nasıl gidiyoİyiyim canım sen nasılsin
Dun gece bir falandı uyudugumda. 8:40 da uyandımGünaydın Az ye ,Az uyu, Az konus
Kampının güzellikleri .
Bugün saat kaçta uyandık bakalım.
Ilk güne kimler 1-0 önde başladı merak ediyorum.
Lna16
Wilma11
@Bonus
cevizli tarcinli kek
@Minnosprenses
@Assos32
@ASSOSyal
Tenceresiz kaldim anne
M MaviMabellee
@Jou
@Otrera
S SekerliYogurt
Şükür iyiyim canım kilolu devam ediyorum hala 88oldumçok şükür bende iyiym bayadir görüşemedik :) nasıl gidiyo
bende 3 hafta önce 69,9 a düştüm.. toipge ara verdim.. 72,6 oldum3 haftada 2,7 aldim... cabuk aliyom kilolari bu işi az yemeyle çözüm bulmak istiyorum resmen bogazimizi tutamiyoruz minik.Şükür iyiyim canım kilolu devam ediyorum hala 88oldum
Sensin o güzellikGünaydın Az ye ,Az uyu, Az konus
Kampının güzellikleri .
Bugün saat kaçta uyandık bakalım.
Ilk güne kimler 1-0 önde başladı merak ediyorum.
Lna16
Wilma11
@Bonus
cevizli tarcinli kek
@Minnosprenses
@Assos32
@ASSOSyal
Tenceresiz kaldim anne
M MaviMabellee
@Jou
@Otrera
S SekerliYogurt