KENDİMİ SEVİYORUM

Çok teşekkürler arkadaşım topiğin hayırlı olsunnnnn ince düşüncen içinde as ayrıca çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun topiğin ve niyetin nur inş dilediğin gibi olur

Ne güzel sayfa, ne güzel bi şey önemsenmek, canım nur Konu mesajını okumadım, direkt bildirime geldim. Mesajları okuyup geleyim bakalım burada neler yapıyorsunuz

Ben katılıyorum tabii ki

tam benlik..
konunuzu hayırlı olsun..
bende katılayım Nurum

i p e k bende bunları hiç yapamıyorum. Çok güzel düşünmüşsün. İnşallah bende varım.

ya şapsik ya canim benim hayirli olsin

Katılıyorum. Çok güzel düşünmüşsünüz. Başlarken etiket yapar mısınız?

Topigin hayırlı uğurlu olsun canım nur. İnşallah çok faydalı olacak bize başlarken etiket yaparsın dimi

Çok teşekkürler arkadaşım topiğin hayırlı olsunnnnn ince düşüncen içinde as ayrıca çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun topiğin ve niyetin nur inş dilediğin gibi olur

Ne güzel sayfa, ne güzel bi şey önemsenmek, canım nur Konu mesajını okumadım, direkt bildirime geldim. Mesajları okuyup geleyim bakalım burada neler yapıyorsunuz

❤Öncelikle herkese günaydın

A airy-fairy
Wilma11
M MaviMabellee
Meybuz
Tenceresiz kaldim anne
S SekerliYogurt
cevizli tarcinli kek
Minnosprenses
Lna16
Bonus
Otrera

Şimdi önce eski alışkanlıklarınızı konuşalım istiyorum.

Pazartesi olduğunda yeni bir ben olarak yeni düzen hayatımıza alarak ilerleyeceğimiz için
Önce eskiler konusunda tam kendimizi tanıyalım ki ona göre yol katedelim.

Şimdi bu sorulari cevaplayalim yazalım buraya.

.Gece saat kaçta uyuyup sabah kaçta kalkiyorsunuz ?

.Yeme konusunda nasılsıniz karnınızı iyice doyurup mu kalkıyorsunuz sofradan?

.Konuşma olarak kendinizi nasıl tanimlarsiniz?

(Çok konuşan az konuşan orta konuşan olarak cevap verebilirsiniz.)

En geç 11 de uyyrum sabah 6.30da uyanırım, karnımı tam doyurmam, az konuşan biriyim

Günaydın
1- hafta içi genelde 10-11 de uyuyup 4-4:40 ta kalkiyorum
Bugün de dün 12:30 ta uyuyup 4:30 ta kalktim 6 da yeniden uyudum 8 de kalktım
2- aralıklı oruç yapıyordum ama şimdilerde yapmıyorum üç öğün yapıyorum en geç 20:30 ta bitiyo bu aralar çok yiyorum
3- dırdır değilim normal konuşurum gerektiğinde
Sorularınızı cevapladım canım

Gece değişiyor saat 12 1 i buluyor bazen de daha geç yatıyorum sabah fix 07.30 da kalkıyorum
Sonra işlerimi halledip yine 1 2 saat uyuyorum en geç 11 de ayaktayım
Aşırı derece doyurmam karnımı gece de çayın yanına bişiler yerim çünkü
Orta konuşan iyi bir dinleyicimdir..

Çok zorlanmayacagina inanıyorum. Tecruben varmış En azından canım.
Sadece uyku sorunumuz var.
Bereketli zamanımız olacak eğer bu konuda kendimizi azıcık ayarlarlarsak.
Ömrümüz bereketlensin istiyorsak önce uykumuzu azaltmamiz gerek

Bir suredir 11 bucukta uyuyup 7 gibi uyaniyorum
Sadece 2 ogun yapiyorum aksam esimi bekledigim jcin bazen 9 a kalabiliyo yemek oyle olunca da fazla kacirabiliyorum
Sevdigim insanlarla bir aradaysam severim muhabbeti onun haricinde bi ortamda daha cok dinleyiciyimdir ozellikle yeni tanistiysak onceligim heo bi sure sessiz kalip gozlemlemek olur ona gore kendimi acmaya karar veririm

Sadece yemek sorunu çözmek istiyorum az yeme bide saatleri düzenlensen on nurmara olacak çalışan bir kadın oldugum için saatleri belirleyeniyorum
Hayalim yemek saati su 6:30_12:00_17:00
Gerçeğim 7:00_12:00_20:30

1.Ortalama 12 gibi yatar,6 buçuk gibi kalkarım.Ama benim gün içinde de uykum geliyor bir şekerleme faslımda var.
2.Bu aralar hiç doymuyorum desem, yeridir.Sofradan en son ben kalkarım
3.Çok konuşan biri değilim, kocama ve çocuklara yaptığım dır dırı saymazsak.

cvp 1:
hic bir zaman duzenim yiktur uyku saati konusjnda yemek icin de oyle..esime 3 vardiya calostigi icin
..
mesela dun gece 2 de yattim sabah 9.30 da kalktim

2 cvp:
evet doyana kadar yerim hatta bazen cok lezzetli ise doyduktan sonra yedigim de olur

3 cvp :

asiri konusan bir insan degilim ama hakli oldugum durumlarda asla susturulamam !

genelde dinelyiciyimdir ama konusurumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…