- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.990
- 35
genelde 22 de uyuyorum. bazen de geç.. çocuk 12 de uyuyor babasiyla kaliyor ben 5. rüya görürkenakşam geç uyuyorsanız malesef imkansız ancak 21-22 gibi uyursanız kalkabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genelde 22 de uyuyorum. bazen de geç.. çocuk 12 de uyuyor babasiyla kaliyor ben 5. rüya görürkenakşam geç uyuyorsanız malesef imkansız ancak 21-22 gibi uyursanız kalkabilirsiniz
amin inşallah bende çok istiyorum acaba ben kalktığımda seni arasam uyanir misin:)Ben de teheccud namazına kalkmak çok istiyorum. Herkes uykudayken sen en kıymetli olanla AŞK"la başbaşasın.
Allah'ım kalbimizden istediğimiz bu duayı yaşamayı da nasip etsin
Denerimamin inşallah bende çok istiyorum acaba ben kalktığımda seni arasam uyanir misin:)
İnş canım Rabbim dileğini muradını versinnnmerhaba gece namaza kalkamadim.. 6 da kalktım duşumu aldım.. ekmek arasi peynir domates koydum. işyerinde yemek için..
dolmuşa bindim.. zikir cektim.. dua ettim... inşallah gercek olur.
bizlerde iyiyiz şükürmerhaba...
bende yavaş yavaş düzene sokmaya calışıyorum..
kilo vermeye basladim..
85 kiloyum... acikça yazmak istedim.. saklama durumum yok
sabahlari namaz kılıp 30 dk spor yapsam ne olur spor sonrasi duş.. ve hazirlaniş
bu şekilde ben çok düşünüyorum...
bide telefona çok takılmamaya calışıyorum. alışmışım o derece..
az zaten konuşuyorum..
siz nasılsınız.
dene bence bak etkisini göreceksin bende bi ara yaptım çok iyi hissettim bunun devamini getirememişim... devamini istiyorum alışma sürecimi yaşayacagim inş:)bizlerde iyiyiz şükür
ama bende pek değişme yok bugünden itibaren bende başlıyorum
bugün bir güzellik yaparak başlamak istedim devamı gelsin diye
önce anneme saksıda zeytin ağacı hediye göndererek
güzel gelişmelerin başlamasına vesile olmak istedim
bugün 1. günüm inş
evet çok ve gereksiz konuşmadım
ama erken kalkamadım malesef ona ve az yemeye yarın
başlayacağım inş