KENDİMİ SEVİYORUM

Arkadaşlar
Uymaya devam ediyor musunuz :)
i p e k arkadaşımızın çocuğu hastalandı
Dualarınıza ihtiyacımız var inşallah iyileşir topigine devam eder çok geçmiş olsun canım
Bugün ucuncu gününe verimli yaşamına devam ediyorum siz ?
Bak neyi farkettim biliyor musun
Zihin tazelemis enerji bol içten ve işleri aksatmamayi ne bilim çok şey.. ama bu harika
Az uyu az konuş az ye:)
Uydunuz mu uymadiniz mi
M MaviMabellee
Meybuz
Tenceresiz kaldim anne
Minnosprenses
S SekerliYogurt
cevizli tarcinli kek
Lna16
Bonus
Otrera

Gecmis olsun. rabbim sifa versin insaAllah uyuyoruz kurallara bakalim

Günaydın canım 6.35de uyandım i p e k geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah

Kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun
2 öğün nasıl yapiyodsun yemek işi kaçta bitiyor
Az konuşmak harika o zaman iyi dinleyicisin
12 12 bucuk gibi yatiyorum genelde 7 olmadan uyaniyorum sabah namazina kalkinca bazen uyumuyorum ama gebelikten dolayi bazen gun icinde sekerleme yapiyorum. İlk ogunumu genelde 11 12 arasi yapiyorum bunun daha faydali oldugunu okumustum. Aksam yemegi de 7 bucuk 8 arasi oluyo esimin iş durumuna gore. Şu an bi aclik yeme istegi falan başlamadi ilerde belki duruma gore 3. Ogune cikabilirim. Evet baya iyi bir dinleyici oldugumu soylerler, konusmayi da severim aslinda ama bi suredir daha cok kendi ic dunyamdayim, fazla sosyal bi insan degilim zaten bu da isimi kolaylastiriyor

Merhabalar herkese tekrardan. Kusura bakmayın siteye birkaç gündür giremiyorum, ancak şimdi topiğe tam anlamıyla bakabildim. Anladığım kadarıyla 40 gün boyunca en azından bir davranışımızı değiştirip/ yeni bir davranış edineceğiz, öyle mi? Doğru mu anladım?

Eğer öyleyse evet , kesinlikle değiştirmek istediğim 1 durum mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…