Gecmis olsun. rabbim sifa versin insaAllahArkadaşlar
Uymaya devam ediyor musunuz :)
i p e k arkadaşımızın çocuğu hastalandı
Dualarınıza ihtiyacımız var inşallah iyileşir topigine devam eder çok geçmiş olsun canım
Bugün ucuncu gününe verimli yaşamına devam ediyorum siz ?
Bak neyi farkettim biliyor musun
Zihin tazelemis enerji bol içten ve işleri aksatmamayi ne bilim çok şey.. ama bu harika
Az uyu az konuş az ye:)
Uydunuz mu uymadiniz mi
M MaviMabellee
Meybuz
Tenceresiz kaldim anne
Minnosprenses
S SekerliYogurt
cevizli tarcinli kek
Lna16
Bonus
Otrera
Günaydın canım 6.35de uyandımArkadaşlar
Uymaya devam ediyor musunuz :)
i p e k arkadaşımızın çocuğu hastalandı
Dualarınıza ihtiyacımız var inşallah iyileşir topigine devam eder çok geçmiş olsun canım
Bugün ucuncu gününe verimli yaşamına devam ediyorum siz ?
Bak neyi farkettim biliyor musun
Zihin tazelemis enerji bol içten ve işleri aksatmamayi ne bilim çok şey.. ama bu harika
Az uyu az konuş az ye:)
Uydunuz mu uymadiniz mi
M MaviMabellee
Meybuz
Tenceresiz kaldim anne
Minnosprenses
S SekerliYogurt
cevizli tarcinli kek
Lna16
Bonus
Otrera
işten kaçta çıkıyorsun kaçta eve geliyorsun :)Günaydın canım 6.35de uyandımi p e k geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
öğlen yemegi hazirliyormusunuz? çocuklar öğlen yemegine geliyor mu?Wilma11 7 ye bes kala kendiligimden uyandim cocuklari okula goturdukten sonra yuruyus
gün içinde neler yapıyorsun nasıl kurallara uyuyorsunuz :)Gecmis olsun. rabbim sifa versin insaAllahuyuyoruz kurallara bakalim
18.00 de çıkıyorum 18.10da evdeyimişten kaçta çıkıyorsun kaçta eve geliyorsun :)
Az uyuyoruz, 2 ogun besleniyoruz, az konusuyoruzgün içinde neler yapıyorsun nasıl kurallara uyuyorsunuz :)
Harikasınız gerçekten.Az uyuyoruz, 2 ogun besleniyoruz, az konusuyoruz
İşyeri evinize yakınmış yürüyerek mi gidiyorsun18.00 de çıkıyorum 18.10da evdeyim
Kaçta yatıp kaçta kalkıyorsunAz uyuyoruz, 2 ogun besleniyoruz, az konusuyoruz
12 12 bucuk gibi yatiyorum genelde 7 olmadan uyaniyorum sabah namazina kalkinca bazen uyumuyorum ama gebelikten dolayi bazen gun icinde sekerleme yapiyorum. İlk ogunumu genelde 11 12 arasi yapiyorum bunun daha faydali oldugunu okumustum. Aksam yemegi de 7 bucuk 8 arasi oluyo esimin iş durumuna gore. Şu an bi aclik yeme istegi falan başlamadi ilerde belki duruma gore 3. Ogune cikabilirim. Evet baya iyi bir dinleyici oldugumu soylerler, konusmayi da severim aslinda ama bi suredir daha cok kendi ic dunyamdayim, fazla sosyal bi insan degilim zaten bu da isimi kolaylastiriyorKaçta yatıp kaçta kalkıyorsun
2 öğün nasıl yapiyodsun yemek işi kaçta bitiyor
Az konuşmak harika o zaman iyi dinleyicisin
Servisle canım yakın amaİşyeri evinize yakınmış yürüyerek mi gidiyorsun
cocuklar okulda yiyor cok nadir evden koyiyorum genelde okuldan yiyorlar .oglem yemek yapmiyorum :))öğlen yemegi hazirliyormusunuz? çocuklar öğlen yemegine geliyor mu?
peki öğlen yemeginden kalan yemeklerinizi akşama birakiyor musunuz?