Kendimi kullandırtmama , ezdirmemeye ihtiyacım var.

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Merhaba arkadaşlar , hayırlı ramazanlar dilerim herkese. Yaklaşık 5 ay önce bir konu açmıştım eşimin arkadaşı ve hanımı bizde gece kalmaya geliyorlardı ( aynı semtte oturuyoruz üstelik alkolde içiliyordu). Ve biz bu çiftle yaklaşık 4 ay kadar görüşmedik ben kabul etmedim aradıklarında falan eşimde bu durumdan rahatsız oldugumu biliyordu sonrada bir süre konuşmadık. Bebek görmeye gelmek istediler uzun bahanelerin ardından kabul etmek zorunda kaldım. Şuanda yine sıkça görüşülmeye başlandı!!! Zaten bi ortasını bulamıyoruz arkadaş , ya haftada 4 kez falan yada hiç. Birazdan yazacağım konuyla alakalı olarakta şunu belirtmek isterim eşimve bu bayan arasında bir ilişki söz konusu değil olamazda. Eşim sinirli vs olsada beni aldatmayacagından eminimdir her zaman. Evet şimdi konuya gelelim. İki gün önce bu bayanın eşi ( yani eşimin arkadaşı ) iş için bir yerde kalacaktı bir gece ve ertesi günde pikniğe gidecektik. Kadın ve çocuğu bizdeydi oturuyorduk. Kadın gelirken çantasında çocuğuna pijama dahi getirmiş??? Ben ona kal bizde demedim etmedim , eşim zaten dükkanda gece 1 e kadar durdu. Bana kalabilirmyiz sizde diye de sormadı!!! Daha sonra çocuğuna pijama falan giydirdi bizde kaldık. Yatak odamızdan su damlatıyor diye tavan vs küflü orda yatamıyoruzSalona yer yatagı yapıyoruz. E kadında orda yatmak istemedi küften dolayı. Salona yer yatagına eşimle ben , salon kanepesinede çocuguyla ikisi yattı. Aynı odada 4ümüz yattık!? Bu gevşekmi gevşek rahat mı rahat terbiyesiz kadın sütyenini çıkartmış gece biz uyurken koltugun üstüne koymuş. Sabah kalktık o kadın hiç bişeye yardım etmiyor tabi eşimle ben hallediyoruz işleri. Ben duşa girdim eşimde sütyeni almış benim yatak odama yatagmın üstüne katlayıp koymuş. Odaya girdim bu ne dedim koltuğn üstüne koymuşsun salona dedi. Hayır dedim benm değil. Kadına sordum aaa orda mı unutmuşum hahaha dedi. Cevap dahi vermedim. Kadın 32 yasınDa ben 21 yasındayım. Kocası hic biseyine karışamaz kadın hemen ağzını bozar. Ve bu kadında eşinin diğer arkadaşlarıylada böyle hep erkeklerle şakalaşır falan fazlasıyla. Benim sormak istediğim şudur ; Bu kadın eşimin beni sevdigini biliyor ve görüyor. Ama kadınla yanlız kalınca hemen bana eşin çok sinirli ben olsam aslaaa çekmemm iyi dayanıyosun. Eşimin ilk evliliginden cocugu var. Ben olsam onu almam evime bi daha , ben olsam çok surat asarım tartıştıgımızda senin yerinde vs vs gibi şeyler söylüyor amacını anlayamadım??? Görüşmeyi kesmek istemiyorum aksine eşimden uzak durması icin neler yapabilirim? Eşim bana sarılır Öper onun yanında yardımlar eder işlerime falan. Bende aynı şekilde. Yani bu kadına her görüştügümüzde biz ayrılmıycaz mesajı vermek istiyorum. Eşime şaka yapıyor mesela eşim pek oralı olmuyor benide dahil ediyor herşeye mesela. Uzun oldu kusura bakmayın ama ben kücük oldugum icin beni kullanmasına izin vermek istemiyorum. Kendi çok az çagırır evine , ama bize çok daha sık gelir mesela evi batmasın diye. Neler yapabilirim arkadaşlar?

İlla ki beni yarın birgün arayıp gelme isteyecek evime ... Bende kabul etmeyeceğim aslaaaaa ve aslaaa. Eşimde zaten istemiyor bana hak veriyor aramsını bekliyorum bakalım arasın o zaman...
cok enteresan... ekmeginizi suyunuzu mu veriyorlar. boyle laubali ve seviyesiz insanlarla neden gorusuyorsunuz. bir de gorusmeyi kesmek istemiyorum yazmissiniz ilk mesajda yani konuyu anlattiginiz mesajda. kusura bakmayin ama enteresan geldi bana. zaten ben ne esimle evliyken ne de sevgili oldugumuz donemle ne kimse bizde kaldi ne de biz kimse de. kalmak ne alaka? oturulur eve donulur benim bildigim. ancak evimde ailem kalabilir. onlar bile hic kalmadi. ben buyudugum cevrede de zorunlu bir durum olmadikca hic kimsenin kimsede kaldigini gormedim. lutfen kesin gorusmeyi. boyle insanlardan sadece zarar gelir. bakin ortada TUHAF bir durum var ki buraya yazma ihtiyaci hissetmissiniz. hic muhatap olunucak insanlar deil. boyle tiplerle deil evde gorusmek merhabalasmak bile gereksiz ve anlamsiz. tabiki bunlar benim fikirlerim.

İlla ki beni yarın birgün arayıp gelme isteyecek evime ... Bende kabul etmeyeceğim aslaaaaa ve aslaaa. Eşimde zaten istemiyor bana hak veriyor aramsını bekliyorum bakalım arasın o zaman...
asil en onemli noktayi unutmusum. bu bayan nasil bir vicdansiz ki esinizin ilk evliliginden olan cocugu istemezdim bilmemne diyebiliyor. birincisi siz bilerek kabul ettiniz bu cocugu sanirim. zorla evlenmedi heralde seviyoruz dediginize gore. 2. si o cocugun annesi yaninda yoksa ona iyi davranmak zorundasiniz insan olan bunu yapar zaten. o kadin ne kalpsiz ne edepsiz biri. her yerinden camur akiyor. ahlaki degerler 0 insani degerler 0. ee daha ne lazim gorusmemeniz icin? zaten bu kadin -kötü- biri. NOKTA

Takmışsin yaşim kucuk diye mi yapiyor ,kıramıyorum 21 yaşindayim napicagimi bilemiyorum filan

bende 21 yaşında evlendim 22 olali surda 2-3 ay oluyor
Seninle aramızda dağlar kadar fark var

Senin karakterin bu bence yaşının kucuklugu filan degil evlenecek kadar buyudugune göre bazı seyleri dusunebilirsin BENCE

Eşinde ayri garip uyar ,rahatsız oluyorum cart curt ediyor ama topu sana atiyor kendisi hicbirsey yapmiyor birde ustelik ayni odada kocanı yatiriyorsun oda hic itiraz etmiyor yatıyor ikinizde ayrı garipsiniz komsu kadin ap ayrı bir kadin ama tek suçlu degil malesef ..
Ben sirf emrivaki yapti diye gorumceyi geri cevirdim ,dogum gunu kutlamasina gelip gidecekti .

sen elalemin kadinini yatiya getirip eşinle ayni odada yatirip 21 yasindayım diyorsun
Bu konu baya ilginç geldi bana NIYEYSE

Okudıklarım gerçekmi? Kocanla yattığın odada yabancı bir kadınla yatmakmı pesssss.senin buna izin vermen bile anormal ötesi.pardonda sen baska bir kadını kocanla yattığın odaya yatırırsan o kadın sütyende çıkarır, kocanıda başdan çıkarır.böyle şeymi olur yahu yapma allah aşkına.

İnanamıyorum bu yazılanlara bu kadar edepsiz bir kadın hayatta evimde kalmasına izin vermem ne arkadaşlığı yaaaa sütyenini çıkarıp koltuğun üzerine koymak ne resmen kadın aranıyor açık ve net belli ben bu saatten sonra merhaba bile demezdim direk evimden kovardım bu tarz insanlarla işim olmaz

İnanamıyorum bu yazılanlara bu kadar edepsiz bir kadın hayatta evimde kalmasına izin vermem ne arkadaşlığı yaaaa sütyenini çıkarıp koltuğun üzerine koymak ne resmen kadın aranıyor açık ve net belli ben bu saatten sonra merhaba bile demezdim direk evimden kovardım bu tarz insanlarla işim olmaz
Ha bu arada sizde bana çok geniş geldiniz kadının yanında eşim bana sarılır öper falan diyorsun iki tarafta çok normal gelmediniz bana tammamen cıvıklaşmış ilişkiler içerisindesiniz başka zaman yapamıyormusunuz bunları Allah akıl fikir versin hepinize

Merhaba arkadaşlar , hayırlı ramazanlar dilerim herkese. Yaklaşık 5 ay önce bir konu açmıştım eşimin arkadaşı ve hanımı bizde gece kalmaya geliyorlardı ( aynı semtte oturuyoruz üstelik alkolde içiliyordu). Ve biz bu çiftle yaklaşık 4 ay kadar görüşmedik ben kabul etmedim aradıklarında falan eşimde bu durumdan rahatsız oldugumu biliyordu sonrada bir süre konuşmadık. Bebek görmeye gelmek istediler uzun bahanelerin ardından kabul etmek zorunda kaldım. Şuanda yine sıkça görüşülmeye başlandı!!! Zaten bi ortasını bulamıyoruz arkadaş , ya haftada 4 kez falan yada hiç. Birazdan yazacağım konuyla alakalı olarakta şunu belirtmek isterim eşimve bu bayan arasında bir ilişki söz konusu değil olamazda. Eşim sinirli vs olsada beni aldatmayacagından eminimdir her zaman. Evet şimdi konuya gelelim. İki gün önce bu bayanın eşi ( yani eşimin arkadaşı ) iş için bir yerde kalacaktı bir gece ve ertesi günde pikniğe gidecektik. Kadın ve çocuğu bizdeydi oturuyorduk. Kadın gelirken çantasında çocuğuna pijama dahi getirmiş??? Ben ona kal bizde demedim etmedim , eşim zaten dükkanda gece 1 e kadar durdu. Bana kalabilirmyiz sizde diye de sormadı!!! Daha sonra çocuğuna pijama falan giydirdi bizde kaldık. Yatak odamızdan su damlatıyor diye tavan vs küflü orda yatamıyoruzSalona yer yatagı yapıyoruz. E kadında orda yatmak istemedi küften dolayı. Salona yer yatagına eşimle ben , salon kanepesinede çocuguyla ikisi yattı. Aynı odada 4ümüz yattık!? Bu gevşekmi gevşek rahat mı rahat terbiyesiz kadın sütyenini çıkartmış gece biz uyurken koltugun üstüne koymuş. Sabah kalktık o kadın hiç bişeye yardım etmiyor tabi eşimle ben hallediyoruz işleri. Ben duşa girdim eşimde sütyeni almış benim yatak odama yatagmın üstüne katlayıp koymuş. Odaya girdim bu ne dedim koltuğn üstüne koymuşsun salona dedi. Hayır dedim benm değil. Kadına sordum aaa orda mı unutmuşum hahaha dedi. Cevap dahi vermedim. Kadın 32 yasınDa ben 21 yasındayım. Kocası hic biseyine karışamaz kadın hemen ağzını bozar. Ve bu kadında eşinin diğer arkadaşlarıylada böyle hep erkeklerle şakalaşır falan fazlasıyla. Benim sormak istediğim şudur ; Bu kadın eşimin beni sevdigini biliyor ve görüyor. Ama kadınla yanlız kalınca hemen bana eşin çok sinirli ben olsam aslaaa çekmemm iyi dayanıyosun. Eşimin ilk evliliginden cocugu var. Ben olsam onu almam evime bi daha , ben olsam çok surat asarım tartıştıgımızda senin yerinde vs vs gibi şeyler söylüyor amacını anlayamadım??? Görüşmeyi kesmek istemiyorum aksine eşimden uzak durması icin neler yapabilirim? Eşim bana sarılır Öper onun yanında yardımlar eder işlerime falan. Bende aynı şekilde. Yani bu kadına her görüştügümüzde biz ayrılmıycaz mesajı vermek istiyorum. Eşime şaka yapıyor mesela eşim pek oralı olmuyor benide dahil ediyor herşeye mesela. Uzun oldu kusura bakmayın ama ben kücük oldugum icin beni kullanmasına izin vermek istemiyorum. Kendi çok az çagırır evine , ama bize çok daha sık gelir mesela evi batmasın diye. Neler yapabilirim arkadaşlar?

kimseye hiç birşey ispatlamak zorunda değilsiniz! eski konunuza da yazmıştım demiştim benimde bu tarz arkadaşlarım vardı bir süre sonra kurtulamıyorsunuz! yol yakınken çıkarın hayatınızdan allah aşkına, ben iş iyice samimileştikten sonra çıkarmaya kalktım lohusaydım bana atmadıkları iftira demedikleri yalan kalmadı! şimdi kendisi hamile doğurmak üzere allaha havale ettim ben onu! işler bu raddeye geldiğinde çok çirkin oluyor ve sürekli insanın aklına gelip huzur bozuyor, birşey ispatlayacaksınız diye huzurunuzu bozmayın bence..

İlk tanıştıgımız zaman ben kadına çok taviz vermişim sonrasında çünkü beni kullanmaya, evime gelirken sormamaya, bir çok konuda emir verir tarzda kpnuşmaya başladı. Gittikçe bu hareketleri çoğaldı da çoğaldı terbiyesizliği yılışık şakaları edepsizliği. Bir daha aradıgında kabul etmeycegm evime sonrada engelleyecegım nymarasını..

Ha bu arada sizde bana çok geniş geldiniz kadının yanında eşim bana sarılır öper falan diyorsun iki tarafta çok normal gelmediniz bana tammamen cıvıklaşmış ilişkiler içerisindesiniz başka zaman yapamıyormusunuz bunları Allah akıl fikir versin hepinize

Öpmek derken ne anlamda anladınızda tepki gösteriyosunuz bilmiyorum ama yanaktan öpmek....

Yine siz.
Benimi siniyosunz hanfendi siz?
Neyi kiblediniz?
Size dokunan ne?
Ne gitti zorunuza?
Asabimi bozmayin.
Beni gulunc duruma dusurmeye calsdikca siz gulunc oluyosunz.
Sizin kuyrugunuza basan kim be?
Kimsjin sen?
Yemisim banini.
Canin cehenneme be.
Siraylami verdiler sizi bana?
Kib ok.
Bgunki sinirimi tarif edemem ve senin gibi orya burya burnunu sokan bi kizi alttan alamam boyle bi gunde.
Ne istiyon kizm sen benden?
Kullandığınız üslup...
Sızın kuyrunuzmu var basılan
Benım yok şahsen
Tabırlerınız....

Eşiniz neden başka odada yatmadı?
Sanki o da dünden razı gibi

Hadi misafir patavatsız, nerde nasıl davranılacağını bilmiyor, emri vaki yapıyor vs vs.

Ya kocanız????

Ben çocuğun odasında yatayım demedi mi?
Aksa da koksa da ben yatak odasında yatayım diyemedi mi???

PES!

böyle terbiyesiz bir kadınla görüşmek zorundamısınız ben olsam ömrümün sonuna kadar böyle bir kadınla arkadaşlık edeceğime ömür boyu arkadaşsız kalmayı tercih ederim asla ve asla evime sokmam böyle seviyesiz insanı kaldıki yatıya alıcam bide aynı odada yatıcaz eşim ben ve onun çocuğu.... çocuklarımızla bile aynı odada yatmayız biz. elin kadınıyla asla yatmam kibarca yatma vakti gelince defederim evimi yokmuş gitsin evinde yatsın.O kadar seviyeyi kaldırmışsınızki kadın yatmaya geliyo size sizin haberiniz bile yok.gerekirse yatmam o gece onada yatak sermem o da sütyenini çıkarıp burnumuzun dibine koyamaz.

X