Kendimi kullandırtmama , ezdirmemeye ihtiyacım var.

Haklısınız arkadaşlar fikrim değişti sayenizde. En mantıklısı görüşmeyi kesmek dediğiniz gibi. Ama bu yaptığı terbiyesizliği de yüzüne vurmak istiyorum...

konu sahibi o kadin aileden birimi gorumce, elti kaynana vs. degil. neden bu gorusme ve kendinizi ispat etme takintiniz.
kibarca degil acikca kovarim evimden ne mecburiyetin var ya kadini cekmeye rahatsa kendi evinde rahat davransin.
ayrica ayni odada kalmak ne demek esiniz ve siz nasil rahat edip kaldiniz? hata sizde bu kadina evinize aliyorsaniz yaptiklarini burada sikayet etmenize gerek yok. 31 yasindaki kadinin huyunu degistiremiyeceginize gore yol verin gitsin.
kibarce degil acikca ne hissettiginizi soyleyin ve iletisimi kesin.

Aynen böyle yapmak istiyorum çok haklısınız. Peki bunu ne zaman söylemeliyim ve tam olarak ne deyim??
Canım ev senin, kadın da yüzsüz; kibarlığı hakkaden bir tip değil.

Bir sonraki size gelme talebinde açık açık de. Eşim çok rahatsız oldu; hem aynı oda da kalmaya çekinmemenden, hem de çamaşırını ortalıkta bırakmandan. Bu kadar sık gelmeler gitmeler istemiyorum de.

konu sahibi o kadin aileden birimi gorumce, elti kaynana vs. degil. neden bu gorusme ve kendinizi ispat etme takintiniz.
kibarca degil acikca kovarim evimden ne mecburiyetin var ya kadini cekmeye rahatsa kendi evinde rahat davransin.
ayrica ayni odada kalmak ne demek esiniz ve siz nasil rahat edip kaldiniz? hata sizde bu kadina evinize aliyorsaniz yaptiklarini burada sikayet etmenize gerek yok. 31 yasindaki kadinin huyunu degistiremiyeceginize gore yol verin gitsin.
kibarce degil acikca ne hissettiginizi soyleyin ve iletisimi kesin.

Daha bana diyodu ki eşin kanepede yatsın senle ben yatakta yatalım dedi de duymazdan geldim... Peki ben tam olarak ne söyleyim o aradıgında mı söyleyim yoksa simdi ben mi arayım yada mesaj atıyım??

Canım ev senin, kadın da yüzsüz; kibarlığı hakkaden bir tip değil.

Bir sonraki size gelme talebinde açık açık de. Eşim çok rahatsız oldu; hem aynı oda da kalmaya çekinmemenden, hem de çamaşırını ortalıkta bırakmandan. Bu kadar sık gelmeler gitmeler istemiyorum de.
Haklısınız... Tamam kadın zaten yarın falan kesin arar bende söylerim bu şekilde... Ama hakkaten çok iğrenç birşey ya elin kadınının sütyeni evin ortasında geziniyo... bide aynı odada yatıyoruz sanki ev arkadaşıyız

Yaşın 21 küçükmüş,ama bu kadının terbiyesizlikleri yüzüne vurmana engel değil.İçin rahat olsun.Her konuda açık ol.Ağzını yırt.Yırtamıyosan görüşmeyi kes. Ama ben ağzını yırtman taraftarıyım bence sen onu bi düşün.Zaten böyle giderse sen eninde sonunda cinnete gelir ağzını yırtarsında bu kadar beklediğinle kalma boşuna şimdiden cart sesini duysun mahalle.Bide teyzemin söylediklerinden yaptıklarından zerre karılık bilmediği belli.Çokta dert değil yani o yüzden.Mal belli :)

Ayni odada yattik kismindan sonrasini es gectim..ksr bakmayinda rahatlik konusunda sizde var hata...bi gece oteki odada yatabilirdiniz..esyami yok o odada, yada baska oda mi yok..

Diger odada gider hali ustunde yatar, yinede elin kadinin yaninda 2,80 uzanmazdim yani..yigen olur, abla olur, anne olur anlarim kiii oda hos deil, ama baska bir misafin yaninda ilginc yani..

oda rahatlikta nirvana yapmis tam olmus iste..

Valla tavan su da damlatsa o gece odanizda yatsaydiniz bogulmazdiniz heralde. Karikoca tek kadinin yaninda niye yattiniz? Kadin da kotu niyetli iyi niyetli kadin sutyeni ortaliga atmaz cok net kur yapiyo kocana. Hala bu kadinla gorusmek istemeni cocukluguna veriyorum yasin kucuk akil edemiyosun heralde guc yarisina cevirmeye calisiyosun da olur is degil

Daha bana diyodu ki eşin kanepede yatsın senle ben yatakta yatalım dedi de duymazdan geldim... Peki ben tam olarak ne söyleyim o aradıgında mı söyleyim yoksa simdi ben mi arayım yada mesaj atıyım??

burada yaziyorsun ya rahatsiz olduklarini ayni seyleri kadina soyliyeceksin ve esininde seninde birdaha gorusmek istemedigini soyliceksin kapiya gelse asla kapini acma telefon numarasinida engelle sana ulasamasin.

Merhaba arkadaşlar , hayırlı ramazanlar dilerim herkese. Yaklaşık 5 ay önce bir konu açmıştım eşimin arkadaşı ve hanımı bizde gece kalmaya geliyorlardı ( aynı semtte oturuyoruz üstelik alkolde içiliyordu). Ve biz bu çiftle yaklaşık 4 ay kadar görüşmedik ben kabul etmedim aradıklarında falan eşimde bu durumdan rahatsız oldugumu biliyordu sonrada bir süre konuşmadık. Bebek görmeye gelmek istediler uzun bahanelerin ardından kabul etmek zorunda kaldım. Şuanda yine sıkça görüşülmeye başlandı!!! Zaten bi ortasını bulamıyoruz arkadaş , ya haftada 4 kez falan yada hiç. Birazdan yazacağım konuyla alakalı olarakta şunu belirtmek isterim eşimve bu bayan arasında bir ilişki söz konusu değil olamazda. Eşim sinirli vs olsada beni aldatmayacagından eminimdir her zaman. Evet şimdi konuya gelelim. İki gün önce bu bayanın eşi ( yani eşimin arkadaşı ) iş için bir yerde kalacaktı bir gece ve ertesi günde pikniğe gidecektik. Kadın ve çocuğu bizdeydi oturuyorduk. Kadın gelirken çantasında çocuğuna pijama dahi getirmiş??? Ben ona kal bizde demedim etmedim , eşim zaten dükkanda gece 1 e kadar durdu. Bana kalabilirmyiz sizde diye de sormadı!!! Daha sonra çocuğuna pijama falan giydirdi bizde kaldık. Yatak odamızdan su damlatıyor diye tavan vs küflü orda yatamıyoruzSalona yer yatagı yapıyoruz. E kadında orda yatmak istemedi küften dolayı. Salona yer yatagına eşimle ben , salon kanepesinede çocuguyla ikisi yattı. Aynı odada 4ümüz yattık!? Bu gevşekmi gevşek rahat mı rahat terbiyesiz kadın sütyenini çıkartmış gece biz uyurken koltugun üstüne koymuş. Sabah kalktık o kadın hiç bişeye yardım etmiyor tabi eşimle ben hallediyoruz işleri. Ben duşa girdim eşimde sütyeni almış benim yatak odama yatagmın üstüne katlayıp koymuş. Odaya girdim bu ne dedim koltuğn üstüne koymuşsun salona dedi. Hayır dedim benm değil. Kadına sordum aaa orda mı unutmuşum hahaha dedi. Cevap dahi vermedim. Kadın 32 yasınDa ben 21 yasındayım. Kocası hic biseyine karışamaz kadın hemen ağzını bozar. Ve bu kadında eşinin diğer arkadaşlarıylada böyle hep erkeklerle şakalaşır falan fazlasıyla. Benim sormak istediğim şudur ; Bu kadın eşimin beni sevdigini biliyor ve görüyor. Ama kadınla yanlız kalınca hemen bana eşin çok sinirli ben olsam aslaaa çekmemm iyi dayanıyosun. Eşimin ilk evliliginden cocugu var. Ben olsam onu almam evime bi daha , ben olsam çok surat asarım tartıştıgımızda senin yerinde vs vs gibi şeyler söylüyor amacını anlayamadım??? Görüşmeyi kesmek istemiyorum aksine eşimden uzak durması icin neler yapabilirim? Eşim bana sarılır Öper onun yanında yardımlar eder işlerime falan. Bende aynı şekilde. Yani bu kadına her görüştügümüzde biz ayrılmıycaz mesajı vermek istiyorum. Eşime şaka yapıyor mesela eşim pek oralı olmuyor benide dahil ediyor herşeye mesela. Uzun oldu kusura bakmayın ama ben kücük oldugum icin beni kullanmasına izin vermek istemiyorum. Kendi çok az çagırır evine , ama bize çok daha sık gelir mesela evi batmasın diye. Neler yapabilirim arkadaşlar?
sen de suc hicc kimseye suc bulma odada küfte olsa asla salaonda baska bi kadınla aynı odada kocamla yatmam o kadınlar hersey umulur kocana güven ama ya o kadın gece soyunup yanınızda yatsa esine sarılsa napıcaktın hayret ediyorm yaa pesss sende suc ev bi kadının kalesidri ve kaleni yabancılara acma

Ayni odada yattik kismindan sonrasini es gectim..ksr bakmayinda rahatlik konusunda sizde var hata...bi gece oteki odada yatabilirdiniz..esyami yok o odada, yada baska oda mi yok..

Diger odada gider hali ustunde yatar, yinede elin kadinin yaninda 2,80 uzanmazdim yani..yigen olur, abla olur, anne olur anlarim kiii oda hos deil, ama baska bir misafin yaninda ilginc yani..

oda rahatlikta nirvana yapmis tam olmus iste..

Zaten 2 aylık bebeğim olmasa yatak odasında yatardım küf umrumda olmazdı... Ama bebegimin besigine yakın olmam lazımdı salon en yakın... Onunda yanında cocugu vardı gidin orda yatın diyemedim ama inanın ben rahat bi insandegilim

sen de suc hicc kimseye suc bulma odada küfte olsa asla salaonda baska bi kadınla aynı odada kocamla yatmam o kadınlar hersey umulur kocana güven ama ya o kadın gece soyunup yanınızda yatsa esine sarılsa napıcaktın hayret ediyorm yaa pesss sende suc ev bi kadının kalesidri ve kaleni yabancılara acma

Zaten 2 aylık bebeğim olmasa yatak odasında yatardım küf umrumda olmazdı... Ama bebegimin besigine yakın olmam lazımdı salon en yakın... Onunda yanında cocugu vardı gidin orda yatın diyemedim ama inanın ben rahat bi insandegilim

tamam da 1 gecede ne cocuguna nede sana bisey olur cnm en olmadı esini yatak odasına yollayıp sen kadınla salonda yatsaydın

Yazdiklarinizi okuyunce cok sasirdim. Ne munasebet canim dort kisi ayni odada uyuyorsunuz. K.bakmayin ama en buyuk hata sizde. Ne diye kabul ediyorsunuz ki? Evde yatacak yerimiz yok diyebilirdiniz, kadinda evine giderdi. Madem o sutyenini acikca ortaliga birakmaktan cekinmiyorsa sizde açıkça istemediginizi soyleyebilirsiniz, cok pasifsiniz anladigim kadariyla.

söylemeyip sen üzüleceğine söyle o üzüsün düşünsün. Ben o sütyeni bulacaktım odada o kadının kovmaktan beter edersim. Sesinizi çıkartmadıkça bu böyle devam eder. Eşiniz de bir garip o kadar sinirli adam bi bu aileye karşı sakin yani. Bence görüşmemek en iyisi. Siz yaş ve karakter itibariyle o kadınla baş edebilmek için çok fırın ekmek yemeniz gerek.

X