Kendimi kullandırtmama , ezdirmemeye ihtiyacım var.

Neyse olan olmuş hiç hoş olmamış Kadına bu cesareti sen vermişsin böylede devam edersen bundan sonra kanapede değiı kocanın koynunda yatar burayada yeni konu acarsın. Allah korusun işin ciddiyetini anlamış değilsin sen onu arayıp sorma zaten o senın arayacak olursa hiç cekinme edepten noksan insalarla benim işim olmaz, beni birdaha arama kapımızada gelme senın eve sokmam dıye sert şekılde konuşma yapın hem kendini kanıtlamış olursun hemde göründüğüm gibi saf temız kalpli olabılırim ama kocamı sana kaptıracak kendimi kullandırılacak kadarda Aptal olmadıgını ona senin değiminle İspatlamış olursun canım

Neden dalga geçiyosunuz ???

Ciddi soyluyorum...
Kadin resmen kur yapmis
Ben hic masum bulmadim,
Donunu da bulursan sasma diyorum..
O zamanda kim bilir is isten gecmis olmasin.
Bu insanin ozunde vardir ya seytanisindir yahut masum
seytani ruha sahip biriylemasum biri bas edemez yahut cok gorup gecirmen lazim ( kendimden biliyorum)
Bu yehlikeli oyunu surdurmek emin ol sana zarar verecek sen ona hamle yaptigini sanarken o coktan bicagini saplamis olur...

Eşler görüşmek istiyosa dışarda gorussun
Eşinizle konusun rahatsiz oluyorum ben çok rahat davraniyo görüşmek istemiyorum lutfen gelecekleri zaman eve davet etme getirirse eşini kavga cikar ben tahammül edemiyorum diye soyleyin eşinize
Burda esinizdede suç var eşiniz de taviz vermemeli konusup anlaşın

Ya inanın küf az buz değil ki yatak başlığımın arkasına dahi olmaya başladı tavanı söylemiyorum bile. Uzun süre görüşmediğimiz de eşimle karar verip böyle uygun görmüştük. Sonra bebek görme falan derken yine başladı görüşmeler. Eşim bu konuda bana hak veriyor zaten bugunde konusacagım görüşmeyelim diyeceğim o da zaten bana saygı duyar tamam der..

Kapinin onune koy bu insanlari konu sahibi
Ben bile burda sinirlendim bu ne ya evlatlik mi aldiniz?hayir yapacaksaniz bari fakir fukarayi evinizde yedirip icirip barindirin bu nedir rezillik ya?esini hic hic dinleme birak kizarsa kizsin koy kapinin onune bagir cagir ve kov canim onemli olan esinde gozu olmadi degil bu kadar yuzsuz olmasi

Ben olsam kalacak misiniz? Keske bana da haber verseydiniz burasi yatakhane değil çünkü derdim. Arsiz kari

ben olsam eşimi alır bir gece bile olsa küflü odada yatardım..
çok çirkin bir görüntü herşeyden önce..
kadınlada arayı açın bence..

ay şaka gibi :) kadın sizin ilişkinizi kıskançlığından bile kötü şeyler yapabilir belliki kocası salmış onu :)

X