Kendimi kullandırtmama , ezdirmemeye ihtiyacım var.

bence hic detaya girmeyin. o da simdi mi aklina geldi o anda soyleseydin sen beni mi kiskaniyosun de. bu sutyen konusuna ben olsam girmem. hos deil cunku haksiz cikarsiniz. ya gorusmek istemiyorum diyin ama acik da demeyin tabiki. o aradiginda senin genel hal ve tavirlarindan hoslanmiyorum seninle gorusmek istemiyorum bunu da acikca soylemek istedim diyin. yada eger anlar derseniz aradiginda gorusmeyin bir kac kez zaten aptal deilse anlar. ha aptal birine benziyor orasi ayri. ama bence detaya girmeye gerek yok. gorusmek istemiyorum sana hesap mi vermem gerek diyip cikarsiniz. bir insan ne kadar detaya girerse o kadar haksiz cikar bence. hoslanmiyorum ben de kalmandan seninle arkadas olamiyorum olmak istemiyorum allah yolunu acik etsin de ve gec gitsin abartmaya olay yapmaya gerek yok
beni mi kskaniyorsun de yazil mis -derr-olucakti.

Kusura bakmayın ama suçun çoğu sizde. Ben olsam yatak odasından su akıyomuş,küf kokuyomuş falan demez gerekirse eşimle tuvalette yatar yine de 4 kişi bi odada yatmazdım. Olayın bu kısmı akıl almaz derecede ilginç ama sizin bu pasifliğiniz daha da ilginç. Ben olsam sabah o sütyeni o kadına yedirirdim..Sonra da bu terbiyesizliği yanına bırakmam,onu yerin dibine sokar bi daha da Evimin yanına yaklaştırmazdım..Aslında bu konu neresinden tutsanız elinizde kalır..

bunlarin hepsi tecrube hic sikma canini. herkes de sana saldirmis sanki biz hic bos bulunmuyoruz. senvde o gun bos bulunmussun. bir daha gorusmezsin olur biter uzmesin seni o tuhaf kadin bosver :)
Teşekkür ederim :KK43: Yani o an zaten kadının kalmayı emribaki yapmasına çok şaşırdım kafam ona takılmıştı. Bana sormadan nasıl kalmak istiyor diye sonrasındada işte odaları ayarlama vs yapamadım :KK43: Ertesi günde sütyeni görünce aşırı sinirlendim ellerim titredi sinirden.... Ama ona kızmadım gidipte eşimi çağırdım salak gibi. Şimdi kendime çok kızıyorum. Zaten önceki günden pijama dahi getirerek sormadan etmeden kaldı , üstüne birde aynı odada yattık. Bunlar yetmez gibi sütyenide gördüm nasıl gidip ona kızmadım anlayamıyorum ama :KK43: O utanması gerekirken ben doğruları söylemeye ytanıyorum. Gözümü açmam lazım artık eşimde kızıyo kendini savun diye...

Teşekkür ederim :KK43: Yani o an zaten kadının kalmayı emribaki yapmasına çok şaşırdım kafam ona takılmıştı. Bana sormadan nasıl kalmak istiyor diye sonrasındada işte odaları ayarlama vs yapamadım :KK43: Ertesi günde sütyeni görünce aşırı sinirlendim ellerim titredi sinirden.... Ama ona kızmadım gidipte eşimi çağırdım salak gibi. Şimdi kendime çok kızıyorum. Zaten önceki günden pijama dahi getirerek sormadan etmeden kaldı , üstüne birde aynı odada yattık. Bunlar yetmez gibi sütyenide gördüm nasıl gidip ona kızmadım anlayamıyorum ama :KK43: O utanması gerekirken ben doğruları söylemeye ytanıyorum. Gözümü açmam lazım artık eşimde kızıyo kendini savun diye...

burda yanlissiniz bana gore. savunulucak bir durum yok. GORSMEYECEKSINIZ O INSANLARLA. bunun baska caresi yok. neyine savunucaksin senin savunmani gereken bir saldiri yok ki. bu kadin basit bir insan o insana neyi ne amacla savunucaksin sana karsi bir suclama yok ki savunma yapasin. ne sen ne de esin o insanlarla gorusmeyeceksiniz. eger cok gerekliyse esin o bayanin esiyle disarda erkek erkege gorussun. senin demen gereken su esine : o kadinla ne senin gorusmeni istiyorum ne de ben gorusmek istiyorum. gorusmeyecegiz bu eve asla gelmeyecekler. bitti konu kapanmistir. rahatsiz oluyorum sevmiyorum bu kadar basit anam mi babam mi sevmiyorum arkadasim aciklama yapmaya bile gerek yok. allah allah ya ben bile sinirlendim. ekmegini mi veriyo suyunu mu veriyo mecbur musunuz tehdit mi ediyo gorus benle diye. go-rus-me-ye-cek-sin-iz...
yada sikayet etmeyeceksiniz. bunun ortasi savunmasi aciklamasi uzatmasi yok bu kadar acik ve net

bak hala sutyen diyosun. sutyen mi tek sorun. basli basina YANLIS bir insan bu ve bunun esi. ne bu kadin duzgun biri ne de esi. benim esim yokken ben birinin evinde kalicam haki benim kafami koparir ki kaldi ki ben zaten oldurseler kalmam. kalmak ne demek? o adam ne bicim adam bu ne bicim kadin. esinin cocuguna ettigi laflar bile basli basina bu kadinin yaramaz bir insan oldugunun ispati daha neyi konusuyoruz. 5 para etmeyecek insanlar icin. ister sutyenini cikarsin ister carsaf giyip yatsin kadin anormal biri sorun sutyen deil yaptigi hareket. insan nasil uyur yabanci bir adamla karisiyla ayni odada. isterse palto giysin de yatsin. yattiktan sonra sutyenini cikarmasina takilmis herkes. haspinallah ya. osursun sutyen cikarsin hatta araniza gekip korktum kabus gordum desin bide. neyse allah yolunuzu acik etsin ben bu konu hakkinda yorum yaptikca kendimi asiri degersiz hissettim elime yazik valla billa

Hayır benim anlamsdığım evin müsait değil
Insanın öz ablası,annesi bile böyle durumda kalmaya cesaret edemez
Bu kadın ne diye illa kalmak için can atıyor onu anlamadım evi yokmu Kocası yokmu :KK34:
Ilginc bi tip Allah akıl fikir versin :KK51:

O kadr o kadr absurd bi durumdu.
Kelimelerle ifade edemiyorum.
Kendimi tutamadim kufrettim.
1 gun cezaliydim:KK51:.

O kadinin bi gururu onuru yok.
Kirilicak dye korkma.
Agzina geleni say o kadina.
Yuzune yuzune vur tum pisliklerini.
O kadin kirilmazki zatn.
Piskin piskin siritir yine sutyendeki gibi.

Mesajlasma kesinlikle.
O kadin mesajlari siler felan.
Kocasina gider bna durduk yere kizdi diye.
Telefonda konusurken yada yuzyuzeyken bagir yuzune.
Gorsun sinirlenince nasil birisi oluyosun.

Merhaba arkadaşlar , hayırlı ramazanlar dilerim herkese. Yaklaşık 5 ay önce bir konu açmıştım eşimin arkadaşı ve hanımı bizde gece kalmaya geliyorlardı ( aynı semtte oturuyoruz üstelik alkolde içiliyordu). Ve biz bu çiftle yaklaşık 4 ay kadar görüşmedik ben kabul etmedim aradıklarında falan eşimde bu durumdan rahatsız oldugumu biliyordu sonrada bir süre konuşmadık. Bebek görmeye gelmek istediler uzun bahanelerin ardından kabul etmek zorunda kaldım. Şuanda yine sıkça görüşülmeye başlandı!!! Zaten bi ortasını bulamıyoruz arkadaş , ya haftada 4 kez falan yada hiç. Birazdan yazacağım konuyla alakalı olarakta şunu belirtmek isterim eşimve bu bayan arasında bir ilişki söz konusu değil olamazda. Eşim sinirli vs olsada beni aldatmayacagından eminimdir her zaman. Evet şimdi konuya gelelim. İki gün önce bu bayanın eşi ( yani eşimin arkadaşı ) iş için bir yerde kalacaktı bir gece ve ertesi günde pikniğe gidecektik. Kadın ve çocuğu bizdeydi oturuyorduk. Kadın gelirken çantasında çocuğuna pijama dahi getirmiş??? Ben ona kal bizde demedim etmedim , eşim zaten dükkanda gece 1 e kadar durdu. Bana kalabilirmyiz sizde diye de sormadı!!! Daha sonra çocuğuna pijama falan giydirdi bizde kaldık. Yatak odamızdan su damlatıyor diye tavan vs küflü orda yatamıyoruzSalona yer yatagı yapıyoruz. E kadında orda yatmak istemedi küften dolayı. Salona yer yatagına eşimle ben , salon kanepesinede çocuguyla ikisi yattı. Aynı odada 4ümüz yattık!? Bu gevşekmi gevşek rahat mı rahat terbiyesiz kadın sütyenini çıkartmış gece biz uyurken koltugun üstüne koymuş. Sabah kalktık o kadın hiç bişeye yardım etmiyor tabi eşimle ben hallediyoruz işleri. Ben duşa girdim eşimde sütyeni almış benim yatak odama yatagmın üstüne katlayıp koymuş. Odaya girdim bu ne dedim koltuğn üstüne koymuşsun salona dedi. Hayır dedim benm değil. Kadına sordum aaa orda mı unutmuşum hahaha dedi. Cevap dahi vermedim. Kadın 32 yasınDa ben 21 yasındayım. Kocası hic biseyine karışamaz kadın hemen ağzını bozar. Ve bu kadında eşinin diğer arkadaşlarıylada böyle hep erkeklerle şakalaşır falan fazlasıyla. Benim sormak istediğim şudur ; Bu kadın eşimin beni sevdigini biliyor ve görüyor. Ama kadınla yanlız kalınca hemen bana eşin çok sinirli ben olsam aslaaa çekmemm iyi dayanıyosun. Eşimin ilk evliliginden cocugu var. Ben olsam onu almam evime bi daha , ben olsam çok surat asarım tartıştıgımızda senin yerinde vs vs gibi şeyler söylüyor amacını anlayamadım??? Görüşmeyi kesmek istemiyorum aksine eşimden uzak durması icin neler yapabilirim? Eşim bana sarılır Öper onun yanında yardımlar eder işlerime falan. Bende aynı şekilde. Yani bu kadına her görüştügümüzde biz ayrılmıycaz mesajı vermek istiyorum. Eşime şaka yapıyor mesela eşim pek oralı olmuyor benide dahil ediyor herşeye mesela. Uzun oldu kusura bakmayın ama ben kücük oldugum icin beni kullanmasına izin vermek istemiyorum. Kendi çok az çagırır evine , ama bize çok daha sık gelir mesela evi batmasın diye. Neler yapabilirim arkadaşlar?
Ben hasta olacağını bile bilsem odamda yatardım kadının yaptığı da ahlaksızlık arkadaşım ne demek iç çamaşırını cikarma k ama suç sende götürüp eşim varken ne yaptığını sanıyorsun diye nye fırlatmadin kafasına ne güzel eşin de destekçin o terbiyesizce dersini vermek için daha ne olmalı

ya zaten türkmanistan kökenli ni mi ne bir kadınmış onlar rus kültürününden aldıkları etki ile çok rahat oluyorlar bizim örf adtelerimize uygu n davranmasını beklyeemezsin ki. görüşmeyi keseceksin kadına günün falan gösteremezsin çünkü bunu anlayacak bir etik değere sahip değil

Zaten 2 aylık bebeğim olmasa yatak odasında yatardım küf umrumda olmazdı... Ama bebegimin besigine yakın olmam lazımdı salon en yakın... Onunda yanında cocugu vardı gidin orda yatın diyemedim ama inanın ben rahat bi insandegilim

Kadin o küflü oda icin "ben burada kalamam" dediginde, sende o zaman "baska yerim yok zaten, o zaman git kendi evinde kal" diyecektin zaten. Saygisiz insana sende saygisiz ol. Ben halen anlayamadim, nasil esin ile hepiniz ayni oda'da kaldiniz diye, bu resmen terbiyesizlik. Gercekten is sende bitiyor. Hic bir misafir, kendinden, rahatindan önemli degil, bunu unutma. Misafirperverlik yapacak diye kendini ezdirme!

X