Yani yazmayım yazmayım diyorum da zorluyosunuz insanı.
Benim ufak bir örneğimden konuyu nereye getirmişsiniz.
Ben ne diyoruuuum siz neler diyosunuz.
Anlamanız için ayrıntılı yazıyım o zaman..Madem anlamakta güçlük çekiyosunuz hala...
Teyzem aldatıldı, kendine bakmadığı için.
Bu bakımsızlık konusu bir çok olguyu içine alabilecek kapasitede.
Bir insan kendisini salarsa, paspal dolaşmaya başlarsa, bu ileride cinsel hayatı bile etkileyebilir.
Fakat, kadın böyle diye, erkeğin aldatabilecek olması diye bir hadise söz konusu değil.Kişiliksiz erkeklerin gayet tabii yapabileceği bir olay bu.
Ben demiyorum ki teyzem kendine bakmadı, eniştem de onu aldattı.Eniştem haklı, teyzem de kendisine baksaydı.
Bakın, altını çizerek söylüyorum. Bunlar birbirini doğuracak sonuçlardır.
Ben burda hastalıktan, istisnadan bahsetmiyorum.
Böyle durumda karısını aldatan bir erkeğin hatalı olmasını belirtmeme bile gerek yok, şerefine ne kadar paha biçtiği zaten ortadadır.
Ancak sizin gibi ''ne yapsak da bi kusur bulsak, yapıştırsak yüzüne'' zihniyetli insanlara malesef açıklama yaparak anlatmak lazım. Şu an yaptığım gibi.
Evlilikte her şey kiloya, güzel görünüme bağlı değildir elbet.
Kimsenin yarım saat sonra ne olacağı belli değil.
Dediğiniz gibi, sakat bile kalabilir insan.
Burda devreye giren gönülden sevgidir, aşktır.
Diyosunuz ki, erkek göbeği salınca kadın niye seviyor.Neden olacak, gönülden bağlı olduğu için.Kişiliği oturduğu için.
Amma velakin biz burda kişiliksiz insanlardan söz ediyoruz.
Fakat sağlıklı iken insan yapabildiğinin en iyisini yapmalıdır.
Anladınız umarım.
Yeterince açık anlattım.
Konu sahibini bırakıp, benim cümlemi kendinize dert edip uğraşmayın.
Zira anlamadığınız ap açık ortada.
Ama ben sizin yaptığınız gibi, mantığınızı sorgulayıp verip veriştirmicem size.
O da benim kalitem olsun.
1. Eger bir yorum yaziyorsaniz sizinle ayni fikirde olmayan insanlar olacaktir. Buna alismalisiniz.
2. Sizinle ayni fikirde olmayan insanlar karisisinda gerilmenize ve uslübunuzu sertlestirmenize gerek yok.
3. Ne yapsamda kusur bulsam diyecek en son kisiyim, ama bir konuda ayni fikirde degilsem kendi fikrimi
ortaya koyma konusunda hic bir cekincem yoktur. Sonucta burasi herkesin görüsünü "düzgün bir bicimde" ortaya
koyabildigi özgür bir platform. Sizinle ayni fikirde olmayan insanlar size karsi kötü niyet vs. beslemiyordur inanin.
Sadece sizinle ayni görüsü paylasmiyorlardir.
Hepsi o kadar.
Neden güldügünüzü merak ettim.
Arkadas yanlis ve mantiksiz bir sey yazmamis ki.
"Biz nasıl ki kocamız kilo aldı diye onu aldatmayı aklımızın ucundan geçirmiyorsak
,erkekte geçiremez.Evlilik iyi ve kötü günler için vardır." demis.
onuda söyledi sorma. biz zaten çocuk konusunda isteksiziz. ama ben arada ağzını ararım. bak yaşım geçiyor gerçekten çocuk istemediğine emin misin diye..ve ne dedi biliyor musun. evet çocuk istemememin bir sebebi de sensin. bir de hamile kalsan ne hale geleceksin kim bilir? ben evet çocukta isteksizim ama başka sebeplerle. ama bu konuyu bile kiloma bağlamayı başardıya 10 kilo okadar fazla bir kilo degilki
hamile kalirsan napicak esin cok merak ettim dogrusu, daha bunun catlaklari filan var birde
kocanin sorunu baska canim , kilo filan bahane. baska biri filan olabilirmi:26: belkide ondan ayda bir seninle oluyorduriyi bir es secimi yapmamissin malesef evlenmek icin
Eşinin yaklaşımı çok çirkin, gerçekten seven olduğu gibi kabul eder evet, ama onun daha sağlıklı daha iyi görünmesini de ister. Benimde eşim zayıfladı bu aralar, çırpiya döndün diyorum, eski kilosunda daha sağlıklı görünüyordu, giydiği yakışıyordu. Senin eşinde gayet iyi niyetle bile söylese uslup bu olmamalı, biz kadınlar daha nariniz, öküz altında bile buzağı ararken böyle bodoslama söylenir mi?
10 kilo kesinlikle fazla bişey değil, ki evlenirkende çöp gibi değilmişsin, o kadar önemliydise o zamanlar niye dert etmemiş...ne kadar zor olduğunu biliyorum çokda uğraşıyorum diyorsun ama ben acayip azmeden 30 kilo verenler gördüm. Bir komşumuz vardı yürüye yürüye inan 30 kg civarı verdi...kadın hep yürüyordu, tırnaklarım sökülecek yürümekten diyordu ama tığ gibi oldu, mesela 80 civarıydıysa 50 küsüre inmiştir...olmayacak şey değil aslında, spora ağırlık vermeni özelliklede tempolu yürüyüş yapmanı öneririm, hem zayıflarsın hemde sıkılaşırsın. Eşinin tabiriyle zayıf ve sexi olduğunda da bence vur tekmeyi gitsin.
Su erkekler cok sekılcı neyazıkkı ole bak canım benımde bır ara 20kılo fazlam vardı benımkıde benı begenmıyodu ben cok uzuluyodum kılo vercem vercem sen gorursun dıyodum benımle dalga gecıyodu 76 kılo falandım hatta bır gun bana sen 60lı kılolara dus ben balkona cıkıp ben essegım ben essegım dıye bagırıcam demıstı ole mı dedımbende senı bagırtmazsam essegım dedım spor ve dıyetle 17 kılo verdım 58kgye dustum bıldıgın tas oldum benımkınıde aiaiaiaiaiai diyede anırttırdım sımdılerdede kıskanclık krızlerıne gırıyo onu gıyme bunu gıyme herkez sana bakıyo yok bukadar dıkkat cekıcı olmanı ıstemıyorum burda senın kadar guzel yok ondan herkezın gozu sende zamanında yorgunum yatıcam dıyıp gotunu donen adam sımdılerde hazır asker canım erkekler cok acımasız kılo verırsen kendıne guvenın gelır erkekler kendıne guvenı olan kadınları cekıcı buluyomus geriler kendileri karınlarında ayrı bir dunyayla dolaşırken çok çekiciler sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?