Kendimi hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim :(

1. Eger bir yorum yaziyorsaniz sizinle ayni fikirde olmayan insanlar olacaktir. Buna alismalisiniz.

2. Sizinle ayni fikirde olmayan insanlar karisisinda gerilmenize ve uslübunuzu sertlestirmenize gerek yok.

3. Ne yapsamda kusur bulsam diyecek en son kisiyim, ama bir konuda ayni fikirde degilsem kendi fikrimi
ortaya koyma konusunda hic bir cekincem yoktur. Sonucta burasi herkesin görüsünü "düzgün bir bicimde" ortaya
koyabildigi özgür bir platform. Sizinle ayni fikirde olmayan insanlar size karsi kötü niyet vs. beslemiyordur inanin.
Sadece sizinle ayni görüsü paylasmiyorlardir.
Hepsi o kadar.

aklıma annemle babam geldi yaaa...

evlendikleri zaman ikisi de iki dirhem bir çekirdekmiş..20 li yaşlar zaten..aradan 31 yıl geçti

babam balkonlu annem de salmış,kilo almış..manikür nedir bilmez annem bahçeyle falan uğraşır..

ayakları nasırlıdır..arada bir güzelleştiririm onu babamda hep : "ben onu bu haliyle de seviyorum." der..

bir ömür için imza atmayı düşündüğümüzde ilk günkü gibi kalmaya da söz vermiyoruz..tabi ki fiziksel değişimlerimiz olucak..

o vermeye çalıştığın 10 kilonun seni o kadar da kötü gösterdiğini düşünmüyorum hiç..ama karşımızdaki nasıl bakarsa öyle görürmüş yaa

o misal işte..en güzeli sanırım onu umursamadan,çabaladığını görmeden istediğin fiziğe ulaşmak..sen bunları yaparken umarım o da seni kazanmak

için bir şeyler yapar..

sağolun kızlar tüm cevaplar için. eve gidiyorum akşam yine gelmeye çalışırım. bir nebzede olsa sıkıntı mı aldınız.
eşimin beni kırdığını anladığını yada umursadığını düşünmüyorum. akşam eve gelecek ve hiç bir şey olmamış gübü davranacak
şayet farklı bir şey yaparsa şok olurum hiç beklentim kalmadı ondan...
hala anlamıyorum. insan sevdiği insanı olduğu gibi sevmez mi. ince kalın sarı siyah ne fark eder. sen onu o olduğu için herşeyi ile sevmedin mi ki ?
demek ki aşk ta sevgi de evlilikte kocaman bir yalan.
gerçek aşka inancım sonsuzdu ama tüm hayatımı beklentilerimi hayallerimi yok etti bu adam. va ben hala onunlayım
belki de ben çok alınganım , belki de kırmak değil maksadı diyeceğim ama kelimelre o kadar keskin ki

ya 10 kilo okadar fazla bir kilo degilki
hamile kalirsan napicak esin cok merak ettim dogrusu, daha bunun catlaklari filan var birde
kocanin sorunu baska canim , kilo filan bahane. baska biri filan olabilirmi:26: belkide ondan ayda bir seninle oluyordur iyi bir es secimi yapmamissin malesef evlenmek icin

Tabiki benden farkı görüşler çıkacaktır, ancak ayrıntıya girerek anlattığım halde anlamıyorsanız problem bende değil kusura bakmayın.

Ne kadar anlatırsan anlat, anlattığın karşıdakinin anladığı kadardır demişler.

Sizlere daha fazla yorum yapıp, münakaşada olamam.

bencede başkada sorunlar var gibi geldi
yazmışsınız hatta çocukluğumdan beri kilo problemim var diye
bu demek oluyor ki evlenirken az veya çok kilo probleminiz vardı
üslubu gerçekten çok kırıcı olmuş

Eşinin yaklaşımı çok çirkin, gerçekten seven olduğu gibi kabul eder evet, ama onun daha sağlıklı daha iyi görünmesini de ister. Benimde eşim zayıfladı bu aralar, çırpiya döndün diyorum, eski kilosunda daha sağlıklı görünüyordu, giydiği yakışıyordu. Senin eşinde gayet iyi niyetle bile söylese uslup bu olmamalı, biz kadınlar daha nariniz, öküz altında bile buzağı ararken böyle bodoslama söylenir mi?
10 kilo kesinlikle fazla bişey değil, ki evlenirkende çöp gibi değilmişsin, o kadar önemliydise o zamanlar niye dert etmemiş...ne kadar zor olduğunu biliyorum çokda uğraşıyorum diyorsun ama ben acayip azmeden 30 kilo verenler gördüm. Bir komşumuz vardı yürüye yürüye inan 30 kg civarı verdi...kadın hep yürüyordu, tırnaklarım sökülecek yürümekten diyordu ama tığ gibi oldu, mesela 80 civarıydıysa 50 küsüre inmiştir...olmayacak şey değil aslında, spora ağırlık vermeni özelliklede tempolu yürüyüş yapmanı öneririm, hem zayıflarsın hemde sıkılaşırsın. Eşinin tabiriyle zayıf ve sexi olduğunda da bence vur tekmeyi gitsin.

Son düzenleme:

Sağol canım görmemişim arkadaşın cevabını.
Anlayanlar anlamış zaten anlatmak istediğimi.

onuda söyledi sorma. biz zaten çocuk konusunda isteksiziz. ama ben arada ağzını ararım. bak yaşım geçiyor gerçekten çocuk istemediğine emin misin diye..ve ne dedi biliyor musun. evet çocuk istemememin bir sebebi de sensin. bir de hamile kalsan ne hale geleceksin kim bilir? ben evet çocukta isteksizim ama başka sebeplerle. ama bu konuyu bile kiloma bağlamayı başardı

kilo kelimesindn bile tiksiniyorum artık. sanki 100 kiloyum. vermekte zorlanıyorum ne var bunda anlamadım ki
ama vereceğim onun için değil kendim için . 38 beden olacağım bakalım o zaman ne bahane bulacak bana.
hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım doğru ama bunun sebebi belki de mutsuzluğum bunu düşünüyor mu acaba.

Kocanızın zihniyetinden tiksindim. Benim de bir kardeşim var, kardeşim diye söylemiyorum çok güzeldir, yüzü de kalbi de ama kilo fazlalığı var onun da, sağlığını etkiliyor dahası. İlerde evlenir de sizin eşinizin muamelesi gibi bir muameleye maruz kalırsa çıldırırdım sanırım. Bir insan eşinin kalbini nasıl bu denli kırabilir? İnsanlıktan nasibini alamamış zannedersem, geçtim kilo fazlalığını dünyanın en çirkin kadınını bile haketmiyor eşiniz.

sinirinin geçmesini istiyorsan eger
sende ona gülerek
kusurlarını söyle
aynı şeylerın bın katını hissettir ona

bak bakalım o zaman kendıne gelebılıyor mu..

valla cnm o kiloları vermeden boşamayı bile hak ediyor hemde 10 kilo fazlan için bende zandım 20-30 kilo fazlan var...

hani bir söz varya, burcu ne olursa olsun tüm erkeklerin yükseleni öküzdür diye..10 kg fazlan olmasi , ona seni asagilama hakkini vermez..kaldiki kendisi ömür boyu kusursuzmu kalacak bakalim..neyse , gerekeni herkes fazlasi ile söylemis zaten..ben sey diycektim tatlim..demisinki kilodan daha ziyade etlerim sarkti..yesil cayi önerecektim..denedinmi bilmem ama, bol miktarda tüketirsen eminim etlerin slklasacaktir..umarim isine yarar canim..

al işte yaaaa ben bu erkeklere sövmek istemeyimde kim istesin kimmmmmm
herşeyin bi üslubu vardır evliisniz sonuçta degil mi kırmadanda söyleyebilirdi
böyle adamalrı çarpacan duvara yaaa sen kendini üzme
ALLAH yardımcın olsun inşllah kiloda veririsn bu üzüntülü zamanlarınıda geçiririsin

İşte insanlar maneviyattan uzaklaştıkça yanındaki hayat arkadaşını da sadece et, kemik olarak görüyor.

Hem de 10 kilo için bu kadar tantana. Söyleyecek söz bulamıyorum.

Sadece Allah'tan katılaşmış kalbini yumuşatmasını diliyorum kocanın.

İşte hepimizin kuklası olduğumuz modern hayatın bizlere pompaladığı, gözümüze sokulan kapitalizm oyuncaklarının, reklamların sonuçları.

"Yaz geliyoooooooor!!!!!!!!!! bikini mevsimiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koşuun anti selülit kremlere, koşuuuun inceltici jellere!!!!!!!!!!!!!!!!! aha bu resimdeki gibi incecik, sımsıkı, sütun gibi bir hatun değilseniz denize menize girmeyin hatta yaşamayın!!!!!!!!!!

Yok diyet mevsimi yok bilmemne bilmemne ....

Yok elinin körü.

Neyse bebeğim çekiştiriyor paçamdan yazamıyorum daha fazla.

Sana kolaylıklar, ve huzur diliyorum.

Canım hiç kendini üzme, aynısını sen de ona yap.
Yani onun özgüvenini yerle bir edecek eleştiriler yap, en hassas noktalarını biliyorsundur.
Her zaman kendini beğendiğini veya beğenildiğini ifade eden konuşmalar-çok abartmadan ve çaktırmadan, yeri geldikçe- yap.
Kendini hep değerli gör. 10 kilo neymiş ya! Çok sinirlendim okuyunca. Sakın kendini değersiz görme.

annem oldum olası hep fazla kilosu olduğundan yakınır ve hep diyettedir..Zawallı babamda hep onu vazgeçirme çabası içindedir..nedeni ise annemin güçsüz kalıp hasta olmasından korkması..hasta olursun rahatsızlanırsın şöle olur böle olur der doktoroda gitmezler o diyet yapar o bozdurur yaşar giderler :) benimde war fazla kilom.bazen derim bu ara biraz kilo aldım diye sen hep öyleydin der bana..belki eşiminde içinden geçiodur bişeyler söylemek ama karşılığını alacağı için söyleyemiyodur..Sende söyle ona eksiklerini o dört dörtlük mü.hiç eksisi yok mu yaniii..Kendini ne zannedioda seni böle üzülebiliyor..

Su erkekler cok sekılcı neyazıkkı ole bak canım benımde bır ara 20kılo fazlam vardı benımkıde benı begenmıyodu ben cok uzuluyodum kılo vercem vercem sen gorursun dıyodum benımle dalga gecıyodu 76 kılo falandım hatta bır gun bana sen 60lı kılolara dus ben balkona cıkıp ben essegım ben essegım dıye bagırıcam demıstı ole mı dedım bende senı bagırtmazsam essegım dedımspor ve dıyetle 17 kılo verdım 58kgye dustum bıldıgın tas oldum benımkınıde aiaiaiaiaiai diyede anırttırdımsımdılerdede kıskanclık krızlerıne gırıyo onu gıyme bunu gıyme herkez sana bakıyo yok bukadar dıkkat cekıcı olmanı ıstemıyorum burda senın kadar guzel yok ondan herkezın gozu sende zamanında yorgunum yatıcam dıyıp gotunu donen adam sımdılerde hazır askercanım erkekler cok acımasızkılo verırsen kendıne guvenın gelır erkekler kendıne guvenı olan kadınları cekıcı buluyomus geriler kendileri karınlarında ayrı bir dunyayla dolaşırken çok çekiciler sanki

Son düzenleme:

esımle sorunlarım olmadı kılodan ama artık daha guzel bır kadın olmak ıstıyorum bu azmını bana da versene. ha bazen kırmadan olsa da sen de azım yok bak zayıflayamıyorsun dıyor o ayrı. ama yıne de burdakı dıger arkadaslar gıbı abartılı hareketlerı sozlerı hıc olmadı. bana da su azmını asılasana. ustelık bebegım de olur kılo verırsem sanırım. ebe kadınlar eskı kadınlar hep oyle dıyor

ne kadar sınır bozucu ne kadar asagılayıcı bende evlendıkten sonra 30 kılo aldım ve esım fıt tır kendıne bakar sporunu yapar benımde zayıflamamı cok ıster...ama ben bu hakaretlerı sanırım katlanamam.aynı durumda esın olsa sen ona oylemı yapardın hayır cunku kadınız bız allahtan kılo sorunun var baska bır sorunun yok allah korusun bırakır gıder bu adam seni inşallah zayıflarsın da görür ezdıgı kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…