Kendimi hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim :(

Bence de kilo dışında daha başka problemler de var gibi..

Yoksa bu kadar çirkin bi üslup kullanmazdı..

Ve herşey fizikten ibaret değil ki seven sevdiğinin bir bakışına kıyamaz..

Ayrıca kendisi sanki Brad pitt

Walla öküzlüğün daniskasını yapmış kocanız. Belki içinden geçenleri daha yumuşak bir dille anlatsaydı bu kadar kırılmazdınız. Ama sen şöylesin böylesin olmamış. Kendisini merak ettim ben şahsen. Kaç yıllık eşini yanına yakıştıramadığına göre prens gibi olmalı haspam!

Yapılacak şeyler şunlar
*Acil kilo verilmeli
*Kırılan özgüven yerine getirilmeli

neden üzülüyorsunuz ki

erkeklere yüz verirsek böyle de tepemize çıkarlar çok doğal

tamam bu durumunuzdan rahatsız olabilir ama ağzından çıkan sözler bu şekilde olmamalı

başka bi sorununuz olabilir mi

hayır canım kesinlikle kilolu olmak hakarete uğramayı hakettiğn anlamına gelmez bence senin eşin bakmayı bilmiyor valla tabiki dış görünüş önemli ama yanlış anlama sanki senin eşini dünya güzeli bi kadın kabul edecek mide seni aklınca beğenmiyor ne sanıyor bu erkekler kendilerini bulunmaz hint kumaşımı bence o bahane arıyor iktidar sorunu vardır belki bunuda kaçış olarak görüyodur ve bu sözlerle kendinin sorununu kapatmak istiyordur bende çok zayıfım ve eşim nişanlıyken demişti bende çok kırılmıştım herkes çok zayıf cılız olduğumu söler yani bu insanları hiç bişekilde memnun edemezsin

10 kilo mu sorun , tamam az değilde bende 20-30 kilo fazlanız var sandım kiş hoş öyle bile olsa eşinizin söylediklerini haklı çıkarmaz ya...

Bence eşinizin takıldığı kilo değil kiloyu bahane ediyor
seven adam sevdiğini her şekilde kabul eder (canım istemiyor) bu nedemek
yahuu evet belki kilolu değilde daha güzel hoş görünmenizi
isteyebilir ama bunu asla seviyorsa bu uslupta söylemez seven adam
çok kaba sapa bir eşiniz var kusura bakmayın
sizin çok sabırlı davranmmışsınız yene de ben olsam bu kadar sakin olamazdım
alalh yardımcınız olsun böyle bir eşiniz varken

Umarım yanılıyorumdur ama, eşiniz sizi basamak yapmış gibi geldi.
Yani bazı yanlışları var. Kendini haklı çıkarmak adına sudan sebepler göstermiş.
Birgün o yanlış ortaya çıkarsa bak bu sebeplerden yaptım o yanlışı diye.
Değil 10 kilo 20 kilo fazlası olsa bir insanın ne olur ki?
Evliliklerde 5 yıldan sonra kadının güzelliği birinci sırada önemli olamaz bence.
Onu hep içiyle görmeye alışmışsınızdır çünkü.
Korkarım başka sebepler var.
Üzerine gitmeyin eşinizin.
Yıkılmayın.
Kendinize güvenin ve kendiniz için toplayın kendinizi.
Eşinizin söyledikleri yüzünden kendinize olan saygınız eksilmesin.
Böylece sizi aşağılamasına izin vermeyin.
Uzak ve mesafeli durun bu süreçte de.

arkadaşların yorumlarını da okudumda gerçekten eşinizin kendinden çekindiği konular var bencede ve sizi eksik göstererek kendi ayıbını örtmeye çalışıyor , sakın özgüveniniz eksilmesin...

Öküz deseeemmm hayvandır, bir adabı vardır, bu adamı tanımlamaz

10 kilo mudur bütün sorun yani

10 kilo verilir ama sen küçücük beynini nasıl büyüteceksin be adam

eşinizin konuşması gerçekten deli etti şuan beni çok sinirlendim. allah ıslah etsinn. sanki karşısında obez bir insan var gibi konuşmuş siz 10 kilo fazla diyorsunuz. ( ki obez olsa bile bu kadar aşağılayamaz kimseyi ).

sizde onun bi açığını bulun o şekilde karşılık verin ona anlasın o zaman ne yaptığını.

kafasına güneş geçmiş olmasın eşinin...
zaten son zamanlarda bu erkeklerde bi kilo takıntısıdır bi bakım merakıdır aldı başını gidiyo...
evle işle kocayla bilmemneyle uğraşıyoruz herzaman kendimize zaman ayıramıyoruz işte...
üzülünmeyecek gibi değil söyledikleri özgüvenini zedelemiş senin...
sende azimli ol vazgeçme ver kilonu..
zaten fazla bişey değil verilir..
sonrada güzel bakımını yap koy mesafeyi..
koşsun o zaman peşinden..

"Çocukluğumdan beri kiloluydum" demişsin, seninle evlenirken körmüydü geri zekalı.
Bence dediğinin arkasında dur ve boşa o adamı, hatta 10-15 kiloyu vermeden önce boşa.
Bu arada tiroid, tsh vs hormonlarınızın da testlerini yaptırın bence, eğer hormonlarla alakalı kilo veremiyorsanız diyer, spor hepsi boş.
Hiç de üzülmeyin evet kolay değil o sözler hem de eşinden duymak ama kendi neymiş ki sizi öyle görüyor.

odunluğun bir ileri boyu eşinin yaptığı şey galiba! herşeyi söylemenin bir üslubu vardır,insan böyle de küçük düşürülmez.kilolu olduğunu zaten hep biliyormuş,evlenmeden öncede öyleymişsin.5 yılda 50 kilo birden alacak halin yok değil mi? sanki başka şeyler var ama üstünü böyle basit suçlamalarla örtmüş gibi geldi bana.

eşiniz çok kırıcı bir üslup kullanmış, hiç bir insan bu şekilde tepki haketmez..

Belki size sorsak sizinde eşinizde beğenmediğiniz yönler vardır, ama kadınlar daha duygusal şekilci değil..

Bence tüm bunları kafanızdan uzaklaştırın ve sadece kendiniz için kilo vermek istiyorsanız buna odaklanın.. Biraz uzak kalın eşinizden kendi önceliklerinize zaman ayırın bu sıralar, ama bunu yaparken eşinize küs gibi değil, eşiniz ona tepkili olduğunuzu sanmasın, umursamaz davranın..

Son düzenleme:
sağolun kızlar yorumlarınız için kendimi şuan o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam.
evet evlilik zaten sorunlu ama o şuan tüm sorunların kaynağını benim kilolarıma bağladı
ne yapacağımı şaşırdım. neyim ben bir eşya mı
90 60 90 olsam da ben hala aynı insan olacağım
çok kızıyorum kendime ve bu zayıflığıma .. başka insanlara akıl veririken mantıklıyım ama iş kendim olunca bu adamı çekiyorum...

eşiniz odun falan değil, ona bile şekil veriliyor !!!

ilk önce bir diyetisyene gidin. sağlıklı kilo veremeyişinizin altında hormonal yada başka sebepler yatıyor olabilir. eğer kilo vermeyi kendiniz için istiyorsanız yapın bunu. eşiniz yada başkası istiyor diye değil.

bana bunu diyen adama "ayda bi kere bana yanaşıyosun senin beceriksizliğini, cinsel sorunlarını dolayısıyla erkeklik sorunlarını benim vucuduma hakaret ederek örtme "derdim. buda ona kapak olurdu
bu arada bana bunları diyen adamla ben bir daha aynı yastığa baş koymam arkadaşım.

sen sana söylenen sorunu çöz sonra evliliğiniz düzelmezse kendi düşünsün paşa hazretleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…