Yani yazmayım yazmayım diyorum da zorluyosunuz insanı.
Benim ufak bir örneğimden konuyu nereye getirmişsiniz.
Ben ne diyoruuuum siz neler diyosunuz.
Anlamanız için ayrıntılı yazıyım o zaman..Madem anlamakta güçlük çekiyosunuz hala...
Teyzem aldatıldı, kendine bakmadığı için.
Bu bakımsızlık konusu bir çok olguyu içine alabilecek kapasitede.
Bir insan kendisini salarsa, paspal dolaşmaya başlarsa, bu ileride cinsel hayatı bile etkileyebilir.
Fakat, kadın böyle diye, erkeğin aldatabilecek olması diye bir hadise söz konusu değil.Kişiliksiz erkeklerin gayet tabii yapabileceği bir olay bu.
Ben demiyorum ki teyzem kendine bakmadı, eniştem de onu aldattı.Eniştem haklı, teyzem de kendisine baksaydı.
Bakın, altını çizerek söylüyorum. Bunlar birbirini doğuracak sonuçlardır.
Ben burda hastalıktan, istisnadan bahsetmiyorum.
Böyle durumda karısını aldatan bir erkeğin hatalı olmasını belirtmeme bile gerek yok, şerefine ne kadar paha biçtiği zaten ortadadır.
Ancak sizin gibi ''ne yapsak da bi kusur bulsak, yapıştırsak yüzüne'' zihniyetli insanlara malesef açıklama yaparak anlatmak lazım. Şu an yaptığım gibi.
Evlilikte her şey kiloya, güzel görünüme bağlı değildir elbet.
Kimsenin yarım saat sonra ne olacağı belli değil.
Dediğiniz gibi, sakat bile kalabilir insan.
Burda devreye giren gönülden sevgidir, aşktır.
Diyosunuz ki, erkek göbeği salınca kadın niye seviyor.Neden olacak, gönülden bağlı olduğu için.Kişiliği oturduğu için.
Amma velakin biz burda kişiliksiz insanlardan söz ediyoruz.
Fakat sağlıklı iken insan yapabildiğinin en iyisini yapmalıdır.
Anladınız umarım.
Yeterince açık anlattım.
Konu sahibini bırakıp, benim cümlemi kendinize dert edip uğraşmayın.
Zira anlamadığınız ap açık ortada.
Ama ben sizin yaptığınız gibi, mantığınızı sorgulayıp verip veriştirmicem size.
O da benim kalitem olsun.
1. Eger bir yorum yaziyorsaniz sizinle ayni fikirde olmayan insanlar olacaktir. Buna alismalisiniz.
2. Sizinle ayni fikirde olmayan insanlar karisisinda gerilmenize ve uslübunuzu sertlestirmenize gerek yok.
3. Ne yapsamda kusur bulsam diyecek en son kisiyim, ama bir konuda ayni fikirde degilsem kendi fikrimi
ortaya koyma konusunda hic bir cekincem yoktur. Sonucta burasi herkesin görüsünü "düzgün bir bicimde" ortaya
koyabildigi özgür bir platform. Sizinle ayni fikirde olmayan insanlar size karsi kötü niyet vs. beslemiyordur inanin.
Sadece sizinle ayni görüsü paylasmiyorlardir.
Hepsi o kadar.