ne kadar sınır bozucu ne kadar asagılayıcı bende evlendıkten sonra 30 kılo aldım ve esım fıt tır kendıne bakar sporunu yapar benımde zayıflamamı cok ıster...ama ben bu hakaretlerı sanırım katlanamam.aynı durumda esın olsa sen ona oylemı yapardın hayır cunku kadınız bız allahtan kılo sorunun var baska bır sorunun yok allah korusun bırakır gıder bu adam seni inşallah zayıflarsın da görür ezdıgı kadını
Ezdiği kadını görecek de ne olacak.
Bu kafadaki adama ödül olur bu; yani kadın kendisi için değil de adama daha güzel gözükmek,onu mest etmek için zayıfladı ne oldu? Kendisini aşağılayan herifi ödüllendirdi.
E ama bunun sonu yok ki. Hep daha iyisi daha güzeli var; adam sıkıldı zayıfla, adam sıkıldı burnunu yaptır, adam sıkıldı karnını gerdir, adam sıkıldı kıçını kaldır.
Nedir bunun durma noktası, sınırı var mı bunun? Çaresi ne?
Ben söyleyeyim tek çare şekilci kafayı değiştirmek.
bosayacakmıs ya zayıfladıgı zaman o zaman gorsun ıste edıgı kadını...
kafayı degıstırmek cok zor boyle bır sans yok adamı degıstırmek lazım tek care bu yani
Ne yazık ki bu işler o kadar kolay olmuyor.
Bu sözler hangi kadına söylense, o anki öfkeyle herkesin aklından geçecek olan ilk düşünce bu olur; blöf olsun diye de söylememiştir eminim de ama aması var.
İstatistik yapmadım bilemiyorum ama bu sözler karşısında dediğini yapıp adamı boşayacak kadın sayısı % 5i geçmez diye tahmin ediyorum.
yorumların hepsini okumadım ama bir erkek bu kadar hunharca bu kadar acımasızca saldıryorsa mutlaka başka birşeyin üstünü örtüyordur.güzel bir dille söylese tamam,hadi tiye alsa kilolarınızı ona da neyse ama bu zalimlik neden?ayrıca bir erkek aydan aya mı istermiş.%80 kilolu yani kadınlar ,onlar da mı kocalarına cazip gelmiyorlar yani.gül gibi anlaşıp patır patır doğuruyorlar.bence eşinizde bir cinsel problem var ya iktidarsızlık hatta belki gaylik.çünkü benim bir arkadaşta 3 ayda bir bereber oluyoruz diyordu kocası gay çıktı.hatta konu açmıştım.bence eşini iyi takip.cinsel probleminin üstüne git,sana yıkacak yoksa tüm suçu.
ay alemsin iki dakkada adamı gay de yaptın
esımle sorunlarım olmadı kılodan ama artık daha guzel bır kadın olmak ıstıyorum bu azmını bana da versene. Ha bazen kırmadan olsa da sen de azım yok bak zayıflayamıyorsun dıyor o ayrı. Ama yıne de burdakı dıger arkadaslar gıbı abartılı hareketlerı sozlerı hıc olmadı. Bana da su azmını asılasana. Ustelık bebegım de olur kılo verırsem sanırım. Ebe kadınlar eskı kadınlar hep oyle dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?