bence evliliklerin cazibesi ve ilgisi kilo ile ilgisi yok. öyle olsa benim çevremde 25 kilo en az fazlası olan birçok yıllardır eviliğini devam ettirmiş birçok bayan ve erkek var.insanlar zaten 35 li yaşlaran sonra yada doğumdan sonra kilo zaten veremiyor. her eş böyle değil sizin ki bence hayvan...öküzz...kızma lütfen ama...benim kaynanam 90 kilo eşi 85 gayet iyi geçiniyor.üstelik kaynanamı ne severim ne begenirim. bizden mutlulur gamsızlar umuursamaz olacaksın.iğrenç insanlar bize çok çektirdiler eşimin ailesi... altta komşum var 75 kğ bayan, eşi ondan zayıf ama çok mutlu aileler her hafta eşini gezdirir.istediğini aldırır. çocuklarıyla mutlular.yazın tatile aylarca gideler.ben daha eşimle hiç istanbul dışına ne çıktim ne de tatile.inan çok kıskanıyorum ama herşey güzellik degil sans....bende zayıfım ama eşimden evliliğimin ilk aylarından sonra ne iltifat ne söz duymadım.yinede aldırmıyorürm. ben güzellik bakım herşey yapıyorum ama güzel sözde beklemiyorum benim şımaracağımı sanıyor bizimki. benim beklentim eşimden tartışmasın yeter..
bir süre hiç onla ilgilenme af dileyecektir .ama dilemezse hatasını anlamazsa ayrılmayı düşünmek hakkın.
bana bu hakaretleri eşim söylese bilmem affedermiydim çok ağır sözler...
ona kırıldığını hissettir ve daha şık giyinip bakım yap.ama onunla konuşma..
Allah yardımcın olsun kendine güven....asla kendini kaybetme teslim olma ...çirkin olsan senle en başından evlenmezdi unutma. demekki sorun onda... bunu unutma...