Kendimi hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim :(

işler tatlıya bağlanmış gibi görünüyor ama...bence o sinirle verdiğiniz karar en doğrusu.fazla kilolardan kurtulduğunuz anda o adamdan da kurtulmak..

kaç kilo olursa olsun hiçbir insan bu lafları duymayı hak etmez.seni çekici bulmuyorum,beğenmiyorum vs...çok çirkin,çok kırıcı.

ne değişmiş olabilir ki?sadece biraz daha kibar davranıyor ama siz aynı siz olduğunuza göre o düşünceler hala aynı olmalı.

canım benim de 10 kilo fazlam var evlendikten sonra aldım inan eşim hiç kafasına takmıyor hatta ben ikide bir dile getiriyorum. senin yüzünden kilo aldım yedirdin bana falan diye. neden böyle diyorsun benim için önemli değil ben seni her halinle seviyorum der. e tabi böyle kalmamız da doğru değil. böyle dese de her erkek ister daha güzel görünen bir eş. şimdi doğrusu da bu kilo alınca insan daha yaşlı gözüküyor. ben şimdi hamileyim kilo vermeye başlayamıyorum ama inan emzirme dönemi bitince diyetisyene gidip 10 15 kilo hatta hamilelikten dolayı da daha fazla kilo vermeye karar verdim. sen de ver eşinin de fazla üstüne düşme o zaman o sana yanaşsın bakalım sen yüz verme.

tabi bu şekilde dile getirmesi çok yanlış daha üstü kapalı söyleyebilirdi ya da daha az önemseyerek. sanki çok önemli gibi yapmış durumu hem ne var Kilo bu alınır da verilir de. Allah sağlık versin. Takma canım moral de önemli yoksa yemesen de şişersin stresten. git diyetisyene bir de spor yap düzenli kararlı da ol gör bak o zaman neler oluyor.

Bu arada boşanmayı unutun canım bundan boşanılır mı aaaaaa
yok boşanma kısmı şaka zaten:) evlilikte farklı problemler de var.bu sebeple bir kaç kez ayrılığın eşiğinden döndük. bu son olayda herşeyi tetikledi ondan öyle yazmıştım. bence bir eş ne olursa olsun diğerini böyle ağır eleştirmemeli. benimde onun hoşlanmadığım yönleri var. ama bu şekilde hiç söylemedim. aman zaten defalarca özür diledi çiçekler hediyeler falan ben öküzlük yaptım bile dedi. sorun ben bu konuya takılı kaldım. o lafarı bir kez duydumya ömür boyu çıkmaz aklımdan . böyle takıntılıyımdır bende . kaynanamın da taaa nişanlı iken kilo ile ilgili bir sözü oldu bana mesela onuda asla unutmadım unutmamda. içimde kaldı.

Seni fiziksel özeliklerinle eleştirmek kimsenin haddine değil. Amacı öz güveninle oynamak ki bunu asla yapamaz. olumlu özelliklerini ne güzel yazmışın kendinin farkındasın. umarım başka bir sorunu yoktur beyimizin. boşver konuyu irdeleme güzel güzel kendini paralamadan çözüme ulaş. ulaş ki sonuca o bile hayret etsin. bir azimle başla hadi bakalım bir deneme daha.
sağolun deneyeceğim zaten. hala beceremesem de pes etmedim bu konuda. insanlar 50 -60 kiloları veriyor ben neden 15 kilo veremeyeyim ki
bence evliliklerin cazibesi ve ilgisi kilo ile ilgisi yok. öyle olsa benim çevremde 25 kilo en az fazlası olan birçok yıllardır eviliğini devam ettirmiş birçok bayan ve erkek var.insanlar zaten 35 li yaşlaran sonra yada doğumdan sonra kilo zaten veremiyor. her eş böyle değil sizin ki bence hayvan...öküzz...kızma lütfen ama...benim kaynanam 90 kilo eşi 85 gayet iyi geçiniyor.üstelik kaynanamı ne severim ne begenirim. bizden mutlulur gamsızlar umuursamaz olacaksın.iğrenç insanlar bize çok çektirdiler eşimin ailesi... altta komşum var 75 kğ bayan, eşi ondan zayıf ama çok mutlu aileler her hafta eşini gezdirir.istediğini aldırır. çocuklarıyla mutlular.yazın tatile aylarca gideler.ben daha eşimle hiç istanbul dışına ne çıktim ne de tatile.inan çok kıskanıyorum ama herşey güzellik degil sans....bende zayıfım ama eşimden evliliğimin ilk aylarından sonra ne iltifat ne söz duymadım.yinede aldırmıyorürm. ben güzellik bakım herşey yapıyorum ama güzel sözde beklemiyorum benim şımaracağımı sanıyor bizimki. benim beklentim eşimden tartışmasın yeter..
bir süre hiç onla ilgilenme af dileyecektir .ama dilemezse hatasını anlamazsa ayrılmayı düşünmek hakkın.
bana bu hakaretleri eşim söylese bilmem affedermiydim çok ağır sözler...
ona kırıldığını hissettir ve daha şık giyinip bakım yap.ama onunla konuşma..
Allah yardımcın olsun kendine güven....asla kendini kaybetme teslim olma ...çirkin olsan senle en başından evlenmezdi unutma. demekki sorun onda... bunu unutma...
benimde çevremde 80-90 kilo olupta eşi tarafından el üstünde tutulan çok kadın var. sorun benim eşimde. zayıf kadına takıntısı var. daha ilk çıkarken bile bana ben manken gibi kızları severim falan derdi. ah işte kafa o zaman yapıştırsana cevabı madem manken gii kız seviyorsun benimle işin ne diye :47::47:
Offffff.... Bence de bir arkadaşın dediği gibi kırılan öz güveninizi yerine getirmeniz gerekiyor =((
çok doğru söylüyorsun
işler tatlıya bağlanmış gibi görünüyor ama...bence o sinirle verdiğiniz karar en doğrusu.fazla kilolardan kurtulduğunuz anda o adamdan da kurtulmak..

kaç kilo olursa olsun hiçbir insan bu lafları duymayı hak etmez.seni çekici bulmuyorum,beğenmiyorum vs...çok çirkin,çok kırıcı.

ne değişmiş olabilir ki?sadece biraz daha kibar davranıyor ama siz aynı siz olduğunuza göre o düşünceler hala aynı olmalı.
bende bunu anlayamadım. kilo ile ilgili hiç konuşmuyor artık. hatta durmadan çok güzelsin falan diyor ama bana sanki yalanmış gibi geliyor. hala içinden şişko diye bağırıyor sanki suratıma ...
Rabbim büyüktür kimsenin ahı kimse de kalmaz. beni çok üzdü dilim sussada kalbim ağlıyor , şimdilik atile odaklandım. 2 hafta sonra izine çıkacağım. bir izinden döneyim kafam rahatlasın oturacak herşey yerine

ben izledim ve daha önce . aklıma geldi ekleyim dedim...demekki senin eşin yanlış insan...yani salihanın kocası gibi ....

diyebiilecek söz bulamıyorum inan.

bu diziyi izle umutsuz ev kadınları.salihanın başına da seninle aynı şey gelir.kilo problemleri yüzünden kocası beğenmiyor ve iki yüzlülük yapıyor 17, bölüm mutlaka izle. linki aşagıdadır tıklayın.

17.Bölüm / Umutsuz Ev Kadınları / Dizi / Videolar / Kanal D / İzle

2 ve 3 sahneler...

:20::26:
bakayım sağol canım. bu dizinin orjinalinin hastasıydım :) yabancı olana tamamını izledim. buna da bir bakayım ...2 ve 3 sahne okey

Back
X