Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu konuyu avukat arkadaşla konuştum. Ancak hakime bağlı olduğunu söyledi. Hakim delil olarak kabul etmezse, karşı tarafın mahkemeye verme hakkı doğuyormuş. Tek dava ile uğraşırken ikinci davaYargıtay’a Göre Hangi Ses Kaydı Hukuka Aykırı Delil Değildir?
Örnek yargıtay kararları da var dediğim durumlarda alınan ses kaydı delil olarak kabul ediliyor.
- Kişinin kendisine veya yakınlarına yönelik bir suç/haksız saldırı olmalıdır veya kişi delillerin kaybolmasını engellemeyi amaçlamalıdır.
- Kişini bu suçla ilgili, başka türlü delil elde etme olanağının olmamalıdır.
- Yetkili makamlara başvurma olanağının bulunmadığı ani gelişen durumlar olmalıdır.
- Planlı olmamalıdır.
- Kayda alan kişi, ses kayıtlarını yetkili mercilere vermelidir.
- Kayda alan kişi, kaydı üçüncü kişilerle paylaşmamalıdır.
Aynı durumu bizde yaşamıştık ve bu kişi işi TERK edene kadar bu zulümler devam etmişti. Kafalarımızdan çay bardakları uçuyorduKızlar uzun zamandır maruz kaldığımız laf atma,aşağılama, hakaret ve küfre kadar giden bir muameleye maruz kalıyoruz iş yerindeki iş arkadaşımız tarafından, memuruz hepimiz, bu kişi sırtını idari birime dayamış , kurumdaki genellikle güçsüz gördüğü bayanlara zorbalık yapıyor , ben bu yüzden geceleri uyuyamıyorum kendimi çaresiz güçsüz hissediyorum, şikayet etsek daha da çirkefleşecek o yüzden çok sesimizi çıkaramıyoruz ne yapabilirim sizce , alttan aldım iyi davrandım anlamıyor sıkıntılı bir tip , dün eve geldim yemek yiyemedim , çok ezilmiş hissediyorum kendimi![]()
Memurluk paşalik bu aradaHiç bir şekilde adamla iletişimde olmayın. Şikayet edemem diyorsunuz. Buradan adama anca beddua ederiz ki tutmaz
Birim değişikliği isteyin. Madem adamla uğraşamıyorsun…
Memurluğu paşalık sanan forum kadınları; Eğer idareye yakın biri varsa karşınızda hele hele hele dayısı varsa, göz yumuyorlar. Mobbing denilen şey… sesiniz çıktığında soruşturma yiyorsunuz. O dayısı olan vatandaş çalışmadan maaş almaya devam ediyor![]()
Sakın kendini ezdirme , sen de onun dilinden konuş ve tersle , özgüvenin için terapi almalısın...Kızlar uzun zamandır maruz kaldığımız laf atma,aşağılama, hakaret ve küfre kadar giden bir muameleye maruz kalıyoruz iş yerindeki iş arkadaşımız tarafından, memuruz hepimiz, bu kişi sırtını idari birime dayamış , kurumdaki genellikle güçsüz gördüğü bayanlara zorbalık yapıyor , ben bu yüzden geceleri uyuyamıyorum kendimi çaresiz güçsüz hissediyorum, şikayet etsek daha da çirkefleşecek o yüzden çok sesimizi çıkaramıyoruz ne yapabilirim sizce , alttan aldım iyi davrandım anlamıyor sıkıntılı bir tip , dün eve geldim yemek yiyemedim , çok ezilmiş hissediyorum kendimi![]()
Böyle herifler kadınların çalışmasına bile tahammül edemeyen ezik tiplerdir , emin ol dışardan göründüğü kadar gamsız ve özgüvenli de değil, onu bir böcek gibi gör ve ez , gözünde büyütme , bizde de vardı bir tane böyle, bana emretmeye başlayınca bir yaygara kopardım daha da yanaşamadı, sonraları da hocam hocam diye etrafımda dolandı, gerekli yerlere şikayet et ve sesini çıkar, sana zorbalık yapamaz , gerekirse video kaydı bile al sana saldırırken...Teşekkür ederim desteğiniz için değmez tabiki biliyorum ama içind ebulunduğum anı öteleyemiyorum malesef , , evet sessiz kalıyorum ,aslında narsist bir eşten boşanıp böyle insanlarla yüzyüze gelememek üzüyor beni , sanırım son raddeyi bekliyorum ses çıkarmak için,, evet kaydedeceğim bu sefer , özgüvenli kadın gördüğünde deliye dönüyor zaten
Herkes için değil maalesef ...Memurluk paşalik bu arada
Mihrimah herkesin bu dertlerin on katini yaşadığı bir özel şirket problemi var . Eğer memurluk paşalik olmasaydı herkes kpss puanı alıp dayilarini aramazdi .Herkes için değil maalesef ...
Atanmadan önce ben de özeldeydim, evet özel sektör bin beter hele de kadınsan daha zor , doğum izni, süt izinleri vs birçok haktan mahrum bırakıyorlar...Mihrimah herkesin bu dertlerin on katini yaşadığı bir özel şirket problemi var . Eğer memurluk paşalik olmasaydı herkes kpss puanı alıp dayilarini aramazdi .
Özelde çalışan bir kadının ücretsiz izin gibi bir hakkı yok . Genellikle nisanliysa ve evleniyorsa kovulma ihtimali yüksek . Çocuk sahibi olunca zaten . Her dairenin delisi olur memuriyette buna karsi akıllı veya deli olmak kişinin elinde. Ne yapabilirler en fazla sürerler . Özelde ? Müdürün ayrı mobing uygular onun üstündeki müdür ayrı onun üstü daha ayrı .
Öğretmensin diye biliyorum evet ne aldığınız maaş ne de bu velilerle çalışma imkanlarıniz çok iyi değil ama yine bir karsiliginiz var. Biz mühendisler olarak ne doğru düzgün atanabiliyoruz ne de çalıştığımız kurumlarda şu an bir öğretmen kadar maaş alabiliyoruz . Yani memurluk paşalik değil bakın da görün neler yaşıyoruz deyince yok inanmıyorum . Cevresi hep memur bir çok kurumda staj yapmış biri olarak söylüyorum. Ne kısalır ne uzarsin ve apolitik olmaz zorundasindir ama konu insanca yaşama gelince özelden bin kat iyi
Ses kaydı al şikayet et çirkefleşirse çirkefleşsin sicile işlesin de daha bakalım çirkefleşebiliyo mu müdüre amire değil direkt poliseKızlar uzun zamandır maruz kaldığımız laf atma,aşağılama, hakaret ve küfre kadar giden bir muameleye maruz kalıyoruz iş yerindeki iş arkadaşımız tarafından, memuruz hepimiz, bu kişi sırtını idari birime dayamış , kurumdaki genellikle güçsüz gördüğü bayanlara zorbalık yapıyor , ben bu yüzden geceleri uyuyamıyorum kendimi çaresiz güçsüz hissediyorum, şikayet etsek daha da çirkefleşecek o yüzden çok sesimizi çıkaramıyoruz ne yapabilirim sizce , alttan aldım iyi davrandım anlamıyor sıkıntılı bir tip , dün eve geldim yemek yiyemedim , çok ezilmiş hissediyorum kendimi![]()
Dışarıdan öyle görünüyor, istiyorsanız size de nasip etsinMemurluk paşalik bu arada