Kendimi hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim :(

bak bu kilo aldırıcı hap olayını düşünebılırız ben bunu nıye akıl edemedım yaa.
en kısa zamanda kocamı bir obeze cevirmem lazım,gerçi şuanda da 106 kılo ama işte hem boy faktörü hemde erkeklerın metabolızması ve anatomık yapısı yüzünden cok kılolu durmuyo,ama hemen el atıyorum bu olaya.saol arkadasım:)

canım yaa üzme kendini..bir an kendimi senin yerine koydum daeşinin yaptığı çok ayıp grçekten iğrençleşmiş..sen kendin için kilonu ver canım kocan için yapma bunu çünkü haketmiyor..eşin böyle konuşurken takmıyomuş gibi davran yoksa belli ki üzerine gelecek senin.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim. hepinize tek tek yanıt yazmak isterdim ama yetişemedim :)

gittim dietisyene canım. diet reçetesi verip yolluyorlar. hemde kaç tanesine gittim. ben de ne yiyeceğimi biliyorum sorun yemek değil resmen bu kilolar yapıştı bana
spor yapmam lazım ama ondan da bıktım. içinden gelmediği sürece spor da olmuyor ama dediğim gibi pes etmedim yavaşta olsa bir şekilde vereceğim.
bu söylediğini düşünüyorum devamlı seven insan karşısındakini her yönü ile kabullenmez mi anlamıyorum ben bu adamı. taktı benim kilolu olmama.
zaten onun istediği benim 3-5 kilo vermem değil. tv deki mankenler gibi incecik olmamı hayal ediyor. ben hayatımın hiç bir döneminde o karad incelmedim ki. kalça yapım geniş ne kadar versem de popom o hale gelmez ki . anlamıyor işte anlamıyor
Uzuntuden kendinizi yemeye vermezsiniz insallah.
önce de olsa evet yerdim. ama o psikolojiyi yendim artık. yemek yemeyi psikoloji ile ilişkilendirmiyorum.
sırf kendimi sınamak için eve cips aldım önceden olsa onları ilk sinirde yerdim. ama işte evde çekmece de çikolata cips kek dolu ama ben yemiyorum çünkü artık sorunumun bilincineyim
Eşinizin yaptığı çok ayıp...Ama ben ilahi adalete inananlardanım.Birgün bu söylediklerine çok pişman olacak.Belkide aynı şeyle kendisi sınanacak...
dün gece bende bunu düşündüm. bir insanın ahını almayacaksın dil söylemese bile kalp belki beddua edecek. gün olacak belki kendisi ne hallere düşecek. bir hastalık bir kaza olacak belki allah korusun belki yüzüne bakılmayacak hale gelecek. ben bu erkekleri ve şekilciliklerini anlamıyorum.
seni herşeyden çok seviyorum uğruna ölürüm herşeyi karşıma alırım diye yeminler eden adam mı bu. hala inana mıyorum
ben ne kadınlar biliyorum saçına bir tarak atmaz. bir krem ruj sürmez . temizliğine bile dikkat etmez. ama öyle eşleri varki onları nerede ise sırtlarında taşıyor. güzelim bir tanem diye bir yere sığdıramıyor. ben bu adamı anlamadım bir türlü derdi ne benimle. eminim 36 beden olsam bu sefer şuran şöyle diyecek. kafasında bir şekil var beni ona sokmaya çalışıyor.
sağol canım . ah ah 6 yıl içindeyiz bitirdi bu adam beni. susmuyorum ben üzülüyorum susuyorum ben üzülüyorum. çevremde bu dertleri paylaşacağım kimse de yok. ne yapacağım şaştım
çok sağol canım. yoldan rastgele 10 adam çevirip sorsanız hepsi de güzel der bana. ben güzel olduğumu biliyorum ama bu adam bu kilo takıntısı ile öyle yedi bitirdi ki beni. kendimi fil gibi görüyorum
bu eşşekliği geçen sene kasım gibi de yapmıştı. onun yüzünden kilo vermeye kara vermiştim zaten. beni beğenmediğini söylemişti. ben sandım ki fikirleri değişti biraz olgunlaştı ama dün yine aynı şeyi yaptı. hem bu sefer kullandığı kelimeler daha yaralayıcıydı.
adam bana kocaman bir popon var. yürürken bile acayipsin . kimono giyen kadınların beline bağladığı şey gibi arkanda popon çıkıntı yapıyor dedi ya. gülsem mi ağlasam mı bunlar ne biçim laflar... sanki 100 kiloyum sanki sakatım ya öyle olsam demek ki yüzüme bile bakmayacak ...

hala anlamaya çalışıyorum ben mi birşeyleri yanlış değerlendiriyorum diyorum. bu kadar mı önemli görüntü...

İstediği kadar yakışıklı olsun...İstediği kadar seçici,zor beğenen bir erkek olsun...

Libido tavan yapınca ne kilo dinler,ne sarışın,ne esmer.

Üstelik sözkonusu eşi,yani sevdiği ve beğenip evlendiği insan.

Bu yaşta ayda bir anca eşinin isteğiyle ilişkiye giriyorsa,mutlaka cinsel sorunu vardır.

Veya bir ihtimal,aldatıyor olabilir.Şüphe çeken davranışları var mı ? Sevgilisi olmayabilir ama günübirlik ilişkileri olabilir mesela...

ne yazık ki bu yöntem geri tepiyor . onun canı yanmaz. ruhsuzun tekidir. söylenenleri asla umuramaz kızmaz çok canını yakınca da direk sözle daha aşağılayıcı konuşur
cinsel hayatımız hiç bir zaman iyi değildi ama son bir yıldır çok kötü ayda 1 iki ayda bir gibi komik seviyelerde. daha önceleri haftada 1 yada 2 - vbb oluyordu.
büyük konuşmayayım ama aldatılsam sezerdim. vakti yok bir kere işi çok yoğun. kalan zamanın da da evde. bu şehirde birini bulsa zaten mutlaka birileri görür. yeri ve zamanı yok. birde aldatsa benle uğraşmayı keserdi diye düşünüyorum:26:

bir bayan olarak eşinizin size söyledigi şeylere çok üzüldüm, kilo falan bahane ediyor, kendi eksigini senin yüzündenmiş gibi gösteriyor... ama inadına kiloda verin, şu süreçtede çok fazla kaale almayın...kırıldıgınızda ve üzüldügünüzüde belli edin ayrıca

peki sen sadece kilo olduğunu mu düşünüyosun?

yani aklından geçmiyor mu bu adamın başka düşünceleri vardır diye..

ama cidden tek sorun kiloysa verirsin bunda bu kadar büyütülecek bir şey yok..

eşinin yaptığı bariz terbiyesizlik..bunda hemfikiriz.

ama şu yönden eşin haklı.

ben de şişman sevmiyorum.

yani seviştiğim adamın kocaman bi göbeği olması hiç mi hiç hoşuma gitmez.

ama kırıcı sözler sarfetmem, orası ayrı konu. diyete sokarım onu, fazla kilolarını vermesi için.

eşin kendince haklı olabilir, ama yaptığı davranışla kendisini haksız konuma soktu.

ben iki tane örnek vericem sana kendi ailemden.

1.teyzemin de fazla kilolarından şikayetçiydi eniştem.

hep söylerdi güzel dille,. kilo ver, kilo ver diye. teyzemde bi türlü azim olmadı. en sonunda eniştemin gözü dışarı kaydı. aldatmaya başladı.

şimdi teyzem kesinlikle hatalı, kocasına güzel görünmediği için. eniştem de hatalı böyle bir yola başvurduğu için.

2.malum öğrenci hayatı, eşofman giymeyi çok severim. evde hep eşofmanla gezerim. dışarı bile eşofmanla çıkarım.

evlendim, ben yine eşofman giyiyorum. evlilikten 10 ay gibi bi süre geçti ben 10 kilo almışım, kendimi salmışım, evde eşofmanlar, paspal bir haldeyim.

bu böyle olmaz diyip kendime çeki düzen verdim. önce kilo vermeye başladım, ki çok şükür tiroid hastası olmama rağmen 64 kilodan 54e düştüm.

sonra da evde giyebileceğim tüm eşofman tarzı kıyafetleri dağıttım. verdim ihtiyacı olanlara.

neden?kocama güzel, bakımlı ve fit görünmek için.
benim dışardaki kadınlardan ne eksiğim var?

ben niye zayıf olamayım?niye her giydiğim üstüme yakışmasın?

kilolu da değildim aslında, 34-36 bedenden 38e çıktım ama, kıyafetlerim hep 34-36 bedendi.

bi de göbeğim öyle bi çıktı ki, adamla sevişirken göbeğime bakıyodum ne kadar şiş diye.

neyse, tüm bunlara son verdim.

azimli ol, azimi elden bırakma.

kilolu olman kocanın sergilediği davranışı gerektirmez fakat senin de kocana güzel görünmen lazım.

Sahsen hayvanlari seviyorum.
Mesela öküzler, kimseye hakaret ettiklerini duymadim bugüne kadar.
Onun icin karisini dövene, hakaret edene öküz denmesini pek hos bulmuyorum.
Siz hic esine psikolojik siddet uygulayan öküz gördünüz mü?
Görmediniz.
O halde hayati boyunca bir öküz dahi edemeyecek insanlara öküz demeyiniz.
Öküzlerinde bir haysiyeti var.

Bir de: lütfen fazlaliginiz olan kilolari vermeye calisin ve sonrasinda
esim diye hitap ettiginiz o garip varliktan kurtulun.
Kimsenin size psikolojik siddet uygulamaya hakki yok.

Son düzenleme:
Bence siz kendinizi olduğunuz haliyle kabul etmiyorsunuz...
Eşiniz sadece bir ayna ona bu kadar kızmaya hakkınız yok...
O şişman, çirkin dediğiniz kadınların eşlerinden değer görme nedeni, sadece kendilerini sevmeleri...
Önce kendinizi siz sevin ve kendinize siz değer verin...
Kilo vermeye değil, sağlıklı yaşamaya odaklanın...
Kilolarınıza savaş açarak kilo veremezsiniz...
Kilo insana yapışmaz, kalçalarda erir, harika bir vücuda sahip olabilirsiniz...
Ama önce şu kilolu halinize onay verin lütfen...

tamam eşimize güzel görünmeliyizde açıkcası benim bu kadar kalbimi kıran bir erkeğe içimden güzel gözükmek gelmez..çünkü tabiri çok iğrenç..
kesinlikle adı gibi biliyordur o laflara eşinin ne kadar üzüldüğünü ağladığını ama umrunda değil..sen kilonu ver güzelce ve yavaşça..ama bunu yaparken de kendinin için yaptığını belli et.gerçekten çok sinir bozucu bir durum anlamıyorum ya...

çekme canım!
çekmek zorunda değilsin!
ona mecbur değilsin!
sen ona 10-15 kilo verip seni boşayacağım deyince gülüp geçmiş yani ''çok yaparsın''havasında takılıyor herhalde.
sen azmet ver kilolarını canım,ama sakın kocam için vereyim,beni beğensin diye düşünme!
kendin için yap bunu!
problemlerimiz var dedin,baktın ki hiçbir şey ne düzeliyor ne de düzeleceği var inceldiği yerden kopar.
kendini yıpratma lütfen!

Teyzeniz kilo vermediği için eşinin aldatmasını haklı buluyorsanız,Rabbim size hastalık,kaza vermesin.

Garantisi var mı yarın bir kaza geçirip sakat kalmayacağınızın,veya vücudunuzda kalıcı izler oluşmayacağının.Böyle bir durumda kalırda kocanız sizi aldatırsa ona da haklı adam dersiniz,hatta üzerinize kuma getirse yeridir,neticede artık seksi gözükmüyorsunuz ona.

Bu nasıl bir mantık?

Bir kadın kendi için kilo vermeli,kocası onu aldatacak korkusuyla değil.Zaten karısı kilolu diye aldatan adamın da yolu açık olsun.

evet söylediklerinizde doğruluk payı olabilir.
ama karşınızdaki insan sizi aşağılıyorsa ona kızma hakkım olduğunu düşünüyorum.
kendini sevme konusuna gelince ben de hep öyle derdim. önce kendini sev kabullen sonra zayıfla. ama kendinizi kilolu haliniz ile severseniz ve kabullenirseniz bu bedeni nasıl incelte bilirsiniz ki?
her insan aslında bencilce kendini sever. sorun özgüven kaynaklıdır.
özgüveni tam olan istediğini giyer kiloya yada belirgin vücut bozuluğuna aldırmadan hayata gülümser. ve onun bu gülümsemesi çevresindeki insanlara da yansır. ve ona daha pozitif bakmaya başlarlar. ve onun kusurlarını görmezler. çünkü o kusurlarını enerjisi ile örtmüştür.
ben her insan kadar kendimi seviyorum. ama kendimi bu kilolu halimle beğenmiyorum daha güzel giyine bilmek için daha zarif olmak istiyorum. eşimde benim zayıflığımı kullanıyor. bu konuyu ne kadar önemsediğimi ve kafama taktığımı görüyor ve bunun üstüne gidiyor.
karşınızdakinin ayıplarından yararlanmak çok acı birşey. en büyük kalleşlik bence. destek olmak yerine laf sokmak moral bozmak özgüvene açık saldırı da bulunmak bunları kabul edemiyorum...
kilo insana yapışmaz demişsiniz evet yapışmaz. peki hiç kilo sorunu yaşadınız mı yada kilo değil de başka birşey . sahip olmayı çok istediğiniz birşey. bunun için uğraştıkça bu hedef ne yazık ki zorlaşıyor. deneyin görecek siniz bir şeyi saplantı halinde isteyin ve na ulaşamayın sonra beni anlarsınız.

kilolu halime asla onay vermeyeceğim. ama bu demek değil ki kendimi sevmiyorum. ben bir bireyim bu halimle dünya da tekim. ve her insan kadar özelim.
sadece daha mutlu olmaya çalışıyorum...

Sorunun buraya kadar gelmesinin sebebi sizsiniz ,üzgünüm biraz sert bulabilirsiniz ama siz önce bir psikologa gidin ,kendinize güvenmeyi ve kendiniz için yaşamayı öğrenin insanlar kilo alabilir, kendi görüntünden rahatsızsan ve sağlığın için kilo vermelisin toplum için eşin için değil,insanların seni kalıplara sokmasına neden izin veriyorsun ???????

Resmen sizi aşşağılamış hakaret etmiş daha ne bekliyorsunuz özür dilese düzelecek mi herşey ??
Unuttucak mısın söylediklerini bunları bir düşünün bence siz bi an evvel kendinize bir psikolog bulmanızı tavsiye ederim.

Tıckerine Baktım Şimdi Eğer Doğruysa 72 Kilosun Ben 75 Kiloyum Üstelik Boyumda Çok Uzun Değil Ama Eşim Birkere Bile Lafını Yapmadı
Ben Aranızda Kilodan Başka Şeylerin Olduğunu Düşünüyorum
Kendisi Bulunmaz Hint Kumaşı mı Acaba?
İnsan Eşiyle Konuşurken Azcık Düşünür Onu Kırarmıyım İncitirmiyim Diye Zevzek Ne Olacak

peki canım eşin sadece böyle can sıkıcımı konuşuyor yoksa senı motıve etmeye calısıp destekleyıp yanında olup,senın kılo kaybetmedıgını gördükçemı aşağılama yolunu seçiyo.bence bu ıkısı bırbırınden bıraz farklı.
hiçbir konuda destek olmayıp sadece boş boş konuşup can sıkıyosa gerçekten kulak asmaya değmez
ama ugrasıyodur senın için daha saglıklı olman için senın onun kadar çabalamadıgını görüp sinirlenıp konuşuyodur.
aslında ıkısıde yanlıs ama en azından 2,de niyet daha temız.

Ben cok uzuldummm yazacak bişey bulamadım ama esının baska problemlerıde var gıbı geldı banaaa

cinsel problemim var bu yuzden istemiyorum diyememis sizin kilonuzu kılıf olarak sunmus onunuze. tipik suzluluk psikolojisi, uste cıkma cabaları. hadi ordan deseydiniz siz de..haspaya bak isterse karsıdaki morbit obez olsun boyle denmez ki seven, cinsel problemi olmayan koca karısı kac kilo olursa olsun birlikte olmak ister...ben yerinizde olsam catır catır veririm kilolarımı uzun surecekse de sursun ama veririm..ona da hic yanasmam..kilo verdigimde de ben onu begenmem..

çok merak ettim konu sahıbının konunun buraya gelmesındekı sebebini.insan kılo alabılır,kendını saladabilir,ruh halıde buna baglı olarak bozulabılır,pekı bu karşısındakılerın hemen bundan faydalanmasını mı gerektirir??
bir eşin hayat arkadasını motıve edıp,destek olması dururken,ileri geri saçma sapan konuşup onun motivasyonunu yerle bir etmesi ve sonrasında da beklenti içine girmesi..o kadar kırdıgı insandan hala utanmadan onun için zayıflamasını beklemesi.
dahada kötüsü siz bunu yapan eşi haklı görüp konu sahibine yükleniyosunuz,hiçbir bayan,hatta hiçbir insan bu tarz bi konuşmayı haketmez,heleki sevip güvenıp hayatını birleştirdigi adamdan,
acımasızca yüklenmeyin kımseyee,psıkologa gitmesi gereken biri varsa oda eşi,öncelıkle eşim dedigi bayana nasıl davranması gerektıgını ögrenmesı için..

çok merak ettim konu sahıbının konunun buraya gelmesındekı sebebini.insan kılo alabılır,kendını saladabilir,ruh halıde buna baglı olarak bozulabılır,pekı bu karşısındakılerın hemen bundan faydalanmasını mı gerektirir??
bir eşin hayat arkadasını motıve edıp,destek olması dururken,ileri geri saçma sapan konuşup onun motivasyonunu yerle bir etmesi ve sonrasında da beklenti içine girmesi..o kadar kırdıgı insandan hala utanmadan onun için zayıflamasını beklemesi.
dahada kötüsü siz bunu yapan eşi haklı görüp konu sahibine yükleniyosunuz,hiçbir bayan,hatta hiçbir insan bu tarz bi konuşmayı haketmez,heleki sevip güvenıp hayatını birleştirdigi adamdan,
acımasızca yüklenmeyin kımseyee,psıkologa gitmesi gereken biri varsa oda eşi,öncelıkle eşim dedigi bayana nasıl davranması gerektıgını ögrenmesı için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…