Hangi korunma yöntemi güvenli

Ben implant kullandım ama kilo aldım çıkarttım o yüzden tavsiye etmiyorum normalde yiyip yiyip kilo almam

Benimde ödüm kopuyor, prezervatif kullanıyoruz çok çözüm yolu araştırdım ama hepsi bana zarar veriyor ilaç ve kol altından bahsediyorum, spiral ise güven vermiyor 17327 konu okudum spiralle hamile kalan
Evet bende bundan korkuyorum bana da güven vermiyor

Ben implant kullandım ama kilo aldım çıkarttım o yüzden tavsiye etmiyorum normalde yiyip yiyip kilo almam
Teşekkür ederim evet implant yaptıranlar geri çıkartıyormuş hormonları bozuyormuş

Doktorunuz neye göre bunu söyledi yani doğumdan sonra tekrar bi rahim filmi çektirdiniz mi ? Tüpleriniz açıldı mı ?

Eğer açılmadıysa ve emin değilseniz kendınızi stres yapmayın
Ben tüplerim açılsın diye ameliyat oldum ama açamadılar tüp bebeğe yönlendirdiler bebeğim doğduktan sonra kontrole gittim kadın doğumcu hamile kalabilirsin küçük bir ihtimalde olsa dedi ben o ihtimali göze almak istemiyorum

Ben tüplerim açılsın diye ameliyat oldum ama açamadılar tüp bebeğe yönlendirdiler bebeğim doğduktan sonra kontrole gittim kadın doğumcu hamile kalabilirsin küçük bir ihtimalde olsa dedi ben o ihtimali göze almak istemiyorum
O zaman bi rahim filmi daha çektirin ve halen açık değilse korunma ıcın vücudunuza haptır sprayldir hormon bozacak şeyler almayın . doktorlar genelde doğumdan sonra açılma ihtimali olabiliyor die dikkat edin demişlerdir

Spiral şansa ve vücudun alışmasına bağlı herkese yaramıyor benim ilk spiral tecrübem güzel olmadı senesi dolmadan cıkarttırdık.
İmplant ciddi kilo aldırıyormuş bunu cok okudum.
İğneler şişkinlik ve sinir hali yapıyormuş dengeyi bozuyor herkeste olmayabilir ama böyle cok yorum var
Prezervatif zaten heves kaçıran.
Hap cok düzenli kullanmak gerekiyor ben yapamam şuanki tempomda.
Bağlatmayı düşünüyorum tüplerimi😁

O zaman bi rahim filmi daha çektirin ve halen açık değilse korunma ıcın vücudunuza haptır sprayldir hormon bozacak şeyler almayın . doktorlar genelde doğumdan sonra açılma ihtimali olabiliyor die dikkat edin demişlerdir
Teşekkür ederim bir kadın doğum doktoruyla görüşeceğim

Spiral şansa ve vücudun alışmasına bağlı herkese yaramıyor benim ilk spiral tecrübem güzel olmadı senesi dolmadan cıkarttırdık.
İmplant ciddi kilo aldırıyormuş bunu cok okudum.
İğneler şişkinlik ve sinir hali yapıyormuş dengeyi bozuyor herkeste olmayabilir ama böyle cok yorum var
Prezervatif zaten heves kaçıran.
Hap cok düzenli kullanmak gerekiyor ben yapamam şuanki tempomda.
Bağlatmayı düşünüyorum tüplerimi😁
Bende napıcağımı bilmiyorum neden hep kadınlar çekiyor ceremesini

kişiden kişiye degişebilir bu. prezervatif, dogum kontrol hapı ve en sonunda da spiral ile korunduk ve spiralden memnun kaldım. spirale tam güvenmiyorsan, spiral ile bilrikte yumurtlama dönemlerinde prezervatif de ekleyerek içinizi rahat ettirebilirlisniz. bunlarda olmayacaksa en etkili yöntem ilişkiye girmemek :))

kişiden kişiye degişebilir bu. prezervatif, dogum kontrol hapı ve en sonunda da spiral ile korunduk ve spiralden memnun kaldım. spirale tam güvenmiyorsan, spiral ile bilrikte yumurtlama dönemlerinde prezervatif de ekleyerek içinizi rahat ettirebilirlisniz. bunlarda olmayacaksa en etkili yöntem ilişkiye girmemek :))
Spirali taktıracağım sanırım hiç ilişkiye girmeden de olmaz 😁

Back
X