arkadasım cok uzuldum durumuna.
ben de kılolu ıdım genclıgım boyunc sonra bırkac ay ıcınde 15*20 kıo verdım ve 61-62 arasydım.
dogumdan sonra ılk bır yıl kılo veremedım 83le doguma gırdım ve 72 ıle cıktım 76 oldum sımdı 66 kıloyum.cıps abur cubur makarna ozellıkle pılav yemıyorum ama canım ısterse de bırkac kasık atıyorum agzıma.
esının boyle davranması cok yanlıs olmus,kılolu olman bu hakaretlerı dınlemenı gerektırmıyor
bızım de cınsel sorunlarımız var dıye bılıyordum ben cunku bız de zar zor ayda bır o da benım zorumla cınsel bırseyler yasıyorduk,
ama kendı konumda da yazdıgım gıbı esım benden baska cogu kadınlar ılıskıler ıcndeymıs zaten bana zaman kalmıyor dusun artık kac kere aldatılmısım
senınkı yıne acıklamasını yapmıs bı yonden,ben sordugumda bana bır sorun yok,yogunluktan zaman bulamıyoruz derdı,ya da konuyu degıstırırdı
sen de azmet arkadasım yavas yavas kılonu verırsın. doktora mutlaka gıt,bekı metabolızmanda bır sorun vardır
canım benım allah esınle agzınızın tadını hıc bozmasınben sıgarayı bırakınca bırden cok kılo aldım 55kılıken 2senede 76kg oldum hafıften bunalıma gırmıstım ne gıysem yakısmıyordu aynalara bakınca aglıyasım gelıyodu 76kılo belkı cok fazla bır kılo olmayabılır bazılarına gore ama benım gıbı hayatının son 10 senesınde 55 58kılo arasında olan bırısı ıcın cok fazlaydı bıgun bır gıyım magazasında bır badı begendım ordakı satıs danısmanına bunun bır buyuk bedenı yokmu dıye sordugumda aldıgım yanıt benı kahrettı
_hanım efendı o badı sızın gıbı kılolu bayanlara gore degılbutun bu duyguları ıcımde hıssettım esımde yanımdaydı gururum kırıldı kı ben hep fızıken begenılen bır bayandım bır gunde benı uzun zamandır gormeyen bır komsumuz benı gorunce yasemın nolmussun sen ya manken gıbıydın okuz gıbı olmussun dedı esımın anırma muhabetı derken ben azmettım bende zayıflamazsam benım adım yasemın degıl dedım 2ay spor ve dıyet yapmama ragmen gram veremedım 4ayda adet olmamıstım jınekologa gıttım pkolu oldugumu ogrendım senın kılo vermen lazım kılo verırsen adetlerınde duzene gırer demıstı bende dıyet ve spor yapmama ragmen veremıyorum dedım kan tahlılı yaptı ve ınsulın dırencım oldugunu ve bunu duzenlemek ıcın bır ılac verecegını ve kılo veremememdekı engelın kalkacagını soledı hakıkattende ole oldu arkadaslar kılo veremıyorsanız mutlaka bır sorun vardır bunu kontrol altına aldıgınızda cok rahat kılo verebılırsınız.eve bır kac spor aletı aldım elıptık bısıklet mekık aletı dumbıl twıster hem evde spor yaptım hemde sahılde 6km yok yurudum ben pkolo oldugumdan asırı ıstahlıyım buna ragmen hırs yaptım zaten mıde kuculdukten sonra bunye az yemege alısıyo
canım benım allah esınle agzınızın tadını hıc bozmasınben sıgarayı bırakınca bırden cok kılo aldım 55kılıken 2senede 76kg oldum hafıften bunalıma gırmıstım ne gıysem yakısmıyordu aynalara bakınca aglıyasım gelıyodu 76kılo belkı cok fazla bır kılo olmayabılır bazılarına gore ama benım gıbı hayatının son 10 senesınde 55 58kılo arasında olan bırısı ıcın cok fazlaydı bıgun bır gıyım magazasında bır badı begendım ordakı satıs danısmanına bunun bır buyuk bedenı yokmu dıye sordugumda aldıgım yanıt benı kahrettı
_hanım efendı o badı sızın gıbı kılolu bayanlara gore degılbutun bu duyguları ıcımde hıssettım esımde yanımdaydı gururum kırıldı kı ben hep fızıken begenılen bır bayandım bır gunde benı uzun zamandır gormeyen bır komsumuz benı gorunce yasemın nolmussun sen ya manken gıbıydın okuz gıbı olmussun dedı esımın anırma muhabetı derken ben azmettım bende zayıflamazsam benım adım yasemın degıl dedım 2ay spor ve dıyet yapmama ragmen gram veremedım 4ayda adet olmamıstım jınekologa gıttım pkolu oldugumu ogrendım senın kılo vermen lazım kılo verırsen adetlerınde duzene gırer demıstı bende dıyet ve spor yapmama ragmen veremıyorum dedım kan tahlılı yaptı ve ınsulın dırencım oldugunu ve bunu duzenlemek ıcın bır ılac verecegını ve kılo veremememdekı engelın kalkacagını soledı hakıkattende ole oldu arkadaslar kılo veremıyorsanız mutlaka bır sorun vardır bunu kontrol altına aldıgınızda cok rahat kılo verebılırsınız.eve bır kac spor aletı aldım elıptık bısıklet mekık aletı dumbıl twıster hem evde spor yaptım hemde sahılde 6km yok yurudum ben pkolo oldugumdan asırı ıstahlıyım buna ragmen hırs yaptım zaten mıde kuculdukten sonra bunye az yemege alısıyo
evliliğimizde bir sürü sorun var. ve hep sallantıdayız. benimle madem cinsel hazzın yok neden evlisin diye sordum. cevabı benim için cinsellik çok önemli değil oldu. peki dedim madem önemli değil neden bana bu lafları söylüyorsun. öünkü o hep ince alımlı bir kadın istemiş. ben evlendiğimde iyiymişim ama şimdi kendimi salmışım. kilo almışım ,oturuşum yürüyüşüm değişmiş. ben evlenirken 38-40 beden giyerdim yani şuan ki halimden çoooooook ta farklı değildim. şimdide 42 bol geliyor 40 a doğru gidiyorum.sen de onun en zayıf noktalarından vur.
zayıfla. onun için değil, kendin için. bak biz de arkandayız. verdiğin her kiloyu paylaşabilirsin bizimle, beraber seviniriz.
o adamla konuşma, muhatap olma, ilgilenme, sevişmeye çalışma, yokmuş gibi davran. ona hak ettiği kadar değer ver, ki son davranışından sonra değerin d'sini bile hak etmiyor.
at yatağından hatta, gitsin salonda yatsın o kadar tiksiniyorsa hayat arkadaşından.
hayat arkadaşı karşında değil yanında olandır. o seni yanına değil karşısına almayı tercih etmiş. o zaman yok say sen de onu...
bir de, merak ettim,
madem bu kadar itici buluyor seni, neden seninle evli kalıyor? bunu ona hiç sordun mu?
diyer spor ilaç vb hepsini denedim. endokrin e gittim tüm tahlilleri yaptırdım. annem guatr hastasıydı bende de troid hormonu azlığı var. ama son tahlillerde daha iyi çıktı sonuçlar. bu pko yu çok duyuyorum. birde kadın doğuma gideyim en iyisi.canım benım allah esınle agzınızın tadını hıc bozmasınben sıgarayı bırakınca bırden cok kılo aldım 55kılıken 2senede 76kg oldum hafıften bunalıma gırmıstım ne gıysem yakısmıyordu aynalara bakınca aglıyasım gelıyodu 76kılo belkı cok fazla bır kılo olmayabılır bazılarına gore ama benım gıbı hayatının son 10 senesınde 55 58kılo arasında olan bırısı ıcın cok fazlaydı bıgun bır gıyım magazasında bır badı begendım ordakı satıs danısmanına bunun bır buyuk bedenı yokmu dıye sordugumda aldıgım yanıt benı kahrettı
evliliğimizde bir sürü sorun var. ve hep sallantıdayız. benimle madem cinsel hazzın yok neden evlisin diye sordum. cevabı benim için cinsellik çok önemli değil oldu. peki dedim madem önemli değil neden bana bu lafları söylüyorsun. öünkü o hep ince alımlı bir kadın istemiş. ben evlendiğimde iyiymişim ama şimdi kendimi salmışım. kilo almışım ,oturuşum yürüyüşüm değişmiş. ben evlenirken 38-40 beden giyerdim yani şuan ki halimden çoooooook ta farklı değildim. şimdide 42 bol geliyor 40 a doğru gidiyorum.
dün den beri hep kafamda bu kızlar. psikolojim alt üst oldu. kendimi çok kötü hissediyorum. akşam eve gittim kocaman kadın aynanın karşısında oturup ağladım. ben bu kadar mı çirkinim neden bu muameleyi görüyorum diye. akşam hiç konuşmadın nerede ise 11 gibi yattım ama uyuyamadım sabaha kadar kabus gördüm.
ben bu evlilik için çok uğraştım ve şuan neden bu haldeyiz anlamıyorum.
kafamı biraz daha toplayıp size daha düzgünce olanları anlatmak ve yorumunuzu almak istiyorum aslında. ama devamlı bu olayı düşünmekten bitik haldeyim. yansız yazamam diye korkuyorum
diyer spor ilaç vb hepsini denedim. endokrin e gittim tüm tahlilleri yaptırdım. annem guatr hastasıydı bende de troid hormonu azlığı var. ama son tahlillerde daha iyi çıktı sonuçlar. bu pko yu çok duyuyorum. birde kadın doğuma gideyim en iyisi.
insülin direnci nasıl anlaşılıyor? ya o kadar çok doktora gittim ki hala bulamadım kendimdeki sorunu. kafayı yiyeceğim. o kadar az yiyorum karbonhidrat alımımı düşürdüm. bol protein almaya çalışıyorum. sevmediğim halde diet süt ve yoğurt her gün tüketiyorum ama hala kiloluyum.
dukan dieti ile kilo verdim ama o diette beni hayattan soğuttu devamlı protein almak ve sıfır meyve bana göre değil. ama ne yazık kişuana kadar işe yarayan tek dietti. yeniden konsantre olup ona mı başlasam bilemedim ?
ıyı de demedın mı ben asagı yukarı hep aynıydım dıye madem kı ınce ıstemıs karsındakı kadını. körmuymus. bunu demedın mı allah askına. sankı sen 50 kıloydun da sımdı 80 kılo oldun.
BlackCat burda cok sey yazmak isterdim ama valla o kadar sinirliyim ki su an, banlanmak istemem simdi.
Arkadasim inan bu adam senin bir sac telini bile haketmiyor.
Bosan vs demem "Bekara bosa demek kolay gelir" derler ya, o hesap.
Onerebilecegim tek sey, ozguvenini geri kazanmalisin. Bu kiloyla, guzellikle ilgisi yok, kendini iyi hissetmen yeter.
Bende kiloluyum ama kendime guvenirim her kosulda. Belkide bu yuzden hic kimseden kilom yuzunden laf yemedim annemden baska o da ayri bir konu.
Cik, gez dolas, kendine yeni kiyafetler al mesela, bunlar bile az bile olsa seni iyi hissetirme yetecek.
Hayatinin ortasinda su an sadece sen olmalisin. Esin madem egoist modunda sende aynisi yap, inat olsun diye degil, kendin icin.
evliliğimizde bir sürü sorun var. ve hep sallantıdayız. benimle madem cinsel hazzın yok neden evlisin diye sordum. cevabı benim için cinsellik çok önemli değil oldu. peki dedim madem önemli değil neden bana bu lafları söylüyorsun. öünkü o hep ince alımlı bir kadın istemiş. ben evlendiğimde iyiymişim ama şimdi kendimi salmışım. kilo almışım ,oturuşum yürüyüşüm değişmiş. ben evlenirken 38-40 beden giyerdim yani şuan ki halimden çoooooook ta farklı değildim. şimdide 42 bol geliyor 40 a doğru gidiyorum.
dün den beri hep kafamda bu kızlar. psikolojim alt üst oldu. kendimi çok kötü hissediyorum. akşam eve gittim kocaman kadın aynanın karşısında oturup ağladım. ben bu kadar mı çirkinim neden bu muameleyi görüyorum diye. akşam hiç konuşmadın nerede ise 11 gibi yattım ama uyuyamadım sabaha kadar kabus gördüm.
ben bu evlilik için çok uğraştım ve şuan neden bu haldeyiz anlamıyorum.
kafamı biraz daha toplayıp size daha düzgünce olanları anlatmak ve yorumunuzu almak istiyorum aslında. ama devamlı bu olayı düşünmekten bitik haldeyim. yansız yazamam diye korkuyorum
diyer spor ilaç vb hepsini denedim. endokrin e gittim tüm tahlilleri yaptırdım. annem guatr hastasıydı bende de troid hormonu azlığı var. ama son tahlillerde daha iyi çıktı sonuçlar. bu pko yu çok duyuyorum. birde kadın doğuma gideyim en iyisi.
insülin direnci nasıl anlaşılıyor? ya o kadar çok doktora gittim ki hala bulamadım kendimdeki sorunu. kafayı yiyeceğim. o kadar az yiyorum karbonhidrat alımımı düşürdüm. bol protein almaya çalışıyorum. sevmediğim halde diet süt ve yoğurt her gün tüketiyorum ama hala kiloluyum.
dukan dieti ile kilo verdim ama o diette beni hayattan soğuttu devamlı protein almak ve sıfır meyve bana göre değil. ama ne yazık kişuana kadar işe yarayan tek dietti. yeniden konsantre olup ona mı başlasam bilemedim ?
ya ınan ben de annemden duydum yıllar yılı laf. esımden duymadım ya. ve su da var hep kendımı begendım guvendım. ısyerınde en uyumlu guzel gıyınen olarak goruyor mesela herkes benı. benım kılomda olan kadın dar var ofıste zayıf olan da ama ben renk uyumuna takısına ayakkabasına dıkkat edıyorum ve sısmam olmama ragmen gayet guzel oluyorum
çok sinir oldum kocanıza, o ne densiz, hadsiz bi adam yaaa
arkadaşlara katılıyorum, kendiniz için zayıflayın ama onuda süründürün, değer vermeyin, kulp takın
yakın bi arkadaşımı örnek vereyim, bayan 1.68 boyunda ve yaklaşık 100 kg idi, kocasıda o boylarda çıtı pıtı bi adamdı.
arkadaşımda hep balık etliymiş, evlilikti, çocuktu derken 100 e çıkmış, eşi hep dalga geçiyor, beğenmediğini belirtiyor, zayıflamasını istiyormuş.
arkadaşımda bigün patlamış, ''ben zayıflasam seni napiyim beee, düdük kadar adamsın, zayıfsın ama pelte gibisin, vücudunda hiç kas bile yok, sen kendini ne sanıyonda beni beğenmiyon'' demiş
çok gülmüş ve tebrik etmiştim onu, hıı bide yanında avon katoloğu varmış, orda erkek parfümlerindeki kaslı bi erkek resmini açıp, kafasına fırlatmış, '' bende böyle bi koca hayal ediyoomm, ama hayaller her zaman gerçek olmuyo, hadi ben kilo veririm, sen de kas yaparsında o bi karış boyunu nasıl uzatcan???'' demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?