bende kiloluyum..eşimde manken fizigine sahip.bu arada 84 kiloyum boyum 165 ama 4 yıllık evlılıgım boyunca..eşim çok dedi zayıfla diye ama hiç bir zaman işi hakaret boyutuna getirmedi..bende senin gibiyim..veremiyorum..adet düzensizliği var glucophage diye bir ilaç verdi doktor onla 84 kiloya düştüm 1 ayda 8 kilo verdim..ama rejim ve yanında sporla.şimid uyine bıraktım tekrar başlıyacağım..
eşine gelince çok ağır laflar etmiş.suç bastırmış alalen..
onu allaha havale et..bıran once tekrar dene onun için değil ama kendin için..bundan sonra onu ezmek için..ama şuda var..eşin pislik bir insan ki seni böyle bir konuda incitmiş.aslında kilo da bir hastalık..düşmez kalkmaz bir allah..
benim eşimde çok övünürdü yakışıklığıyla fizigiyle ama bir hastalık yetti onun görüntüsünü bozmaya..o yüzden kimse kendine fazla güvenmesin.malına güvenme bir kıvılcım yeter güzelliğine güvenme bir sivilce yeter..
bu hayatta ne yapıyosan kendini iyi hissetmek için yap..inan değmez...
eşine gelince çok ağır laflar etmiş.suç bastırmış alalen..
onu allaha havale et..bıran once tekrar dene onun için değil ama kendin için..bundan sonra onu ezmek için..ama şuda var..eşin pislik bir insan ki seni böyle bir konuda incitmiş.aslında kilo da bir hastalık..düşmez kalkmaz bir allah..
benim eşimde çok övünürdü yakışıklığıyla fizigiyle ama bir hastalık yetti onun görüntüsünü bozmaya..o yüzden kimse kendine fazla güvenmesin.malına güvenme bir kıvılcım yeter güzelliğine güvenme bir sivilce yeter..
bu hayatta ne yapıyosan kendini iyi hissetmek için yap..inan değmez...