Kendimi hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim :(

bende kiloluyum..eşimde manken fizigine sahip.bu arada 84 kiloyum boyum 165 ama 4 yıllık evlılıgım boyunca..eşim çok dedi zayıfla diye ama hiç bir zaman işi hakaret boyutuna getirmedi..bende senin gibiyim..veremiyorum..adet düzensizliği var glucophage diye bir ilaç verdi doktor onla 84 kiloya düştüm 1 ayda 8 kilo verdim..ama rejim ve yanında sporla.şimid uyine bıraktım tekrar başlıyacağım..

eşine gelince çok ağır laflar etmiş.suç bastırmış alalen..
onu allaha havale et..bıran once tekrar dene onun için değil ama kendin için..bundan sonra onu ezmek için..ama şuda var..eşin pislik bir insan ki seni böyle bir konuda incitmiş.aslında kilo da bir hastalık..düşmez kalkmaz bir allah..

benim eşimde çok övünürdü yakışıklığıyla fizigiyle ama bir hastalık yetti onun görüntüsünü bozmaya..o yüzden kimse kendine fazla güvenmesin.malına güvenme bir kıvılcım yeter güzelliğine güvenme bir sivilce yeter..

bu hayatta ne yapıyosan kendini iyi hissetmek için yap..inan değmez...

dukan diyeti yapın. 2 ayda 10 kilo verebilirsiniz. ilk 5 i verdikten sonra da boşanma davası açın.

çocuğunuz da yok anladığım kadarıyla?

bu konuda o kadar çok örnek duydum ki...

cinsellikle alakasız erkek ve sen beni tahrik edemiyorsun diye ezdiği kadın. tipik.

valla cnm eşin büyük terbiyesizlik etmiş. benim 20 kilo fazlam var şimdi hamileyim dahada kilo alacağım. ben eşime şişko oldun demi diye arada söylerim. bu arada ilaçlardan dolayı çok kilo aldım. eşim hep ben senin vücudunu değil seni seviyorum der yumuşatır yüreğimi. ya eşinde bir eksklik var onu böyle kapatmaya çalışıyor yada hayatında başka kadın var. bir erkek uzun süre ilişkiye girmeden durabileceğini sanmıyorum. sen toparla kendini diyetinede devam et sporunu yap. aynı zamanda eşini bi takip et bakalım.

insanların belli bir kalıba sokulmasına çok kızıyorum herkes 36 beden,j.lo poposu,a.jolie dudağı bilmem kimin bir yeri falan filan uzar gider
zaten siz evlenirken hafif topluymuşsunuz hem seni seviyorum hemde çirkinsin demek ne demek ya bence akşam eve gidince muhabbet ederken konuyu dış görünüşe falan getirin sen evlenmeden önce daha yakışıklıydın kilo aldın falan diyin (onu biraz eleştirin ama onun seviyesine düşmeyin çirkin falan demeyin) o kendiyle uğraşmaktan sizle uğraşmaya vakti kalmaz bu arada sizde zayıflayın
cinsellikle ilgili bir şey diyemicem o kendini tatmin ediyodur tahminimce ve size ihtiyaç duymuyordur
not:bende eşime diyorum çok şişmanladın zayıfla falan çocuğu benmi doğurdum sen mi falan ama bunlar şaka sağlığı için yaşasın tombiş kocam:)))))))))))))

Sen eşini kırmamak için bazı şeyleri yüzüne vurmamışın ama o işi abartıp hakaret etmeye herşeyden seni sorumlu tutmaya başlamış. Artık gerçekleri yüzüne tokat gibi çarpmanın vakti geldi. Bazı şeyleri sesli duyunca toparlanır belki

Boyun kaç bilmem ama çok şişman değilsin. Zamanla kilo verirsin zaten. Ama bil ki kilo engel değil sevgiye. Biraz uzaklaşmış olabilir, eskisi kadar beğenmiyor olabilir ama bu hakaretler işin içinde başka sorunların da olduğunu gösteriyor. Bahaneyi de bulmuş zaten.

İnşallah bir an önce kilo verirsin. Eşinle mutlaka sert bir konuşma yap. Ne kadar kırıldığını söyle. Ama boşayacağım falan laflarını kullanma. Hoş bir şey değil.

yazdım bissürü şey ama konunun tamamını okumamışım.. evet söylediği laflar söylenecek sözler değil..

Son düzenleme:
kilo verin ama kendiniz için verin kesinlikle o aptalın söyledikleri için değil gidin yeni kıyafetler alın mesela bir beden küçük beğendiğiniz bir kıyafeti alın ve o elbisenin size olması için kilo vermeye çalışın yada sağlığınız için ama beyni olmayan o kocanız için değil emin olun o kendine etmiş o lafları kendini ne sanıyor dünya güzeli mi ??? acaba ((((

Eşinizin yaptığı çok ayıp...Ama ben ilahi adalete inananlardanım.Birgün bu söylediklerine çok pişman olacak.Belkide aynı şeyle kendisi sınanacak...

Yuhh diyorum artık bu erkekler nasıl varlıklar yaaa
yok mu sunların bir kullanma kılavuzu
Bak hayatım bunlara laf anlatamazsın sen gerçekten kendin kilo vermeyi istiyorsan ver
ama esinin sırf bu hakaretleri icinse bence degmez
ayrıca versen bile baska kulp bulur yine üzer seni
sen icini dinle kendini sev eminnim cok da güzel bir bayansındır boşver hayatım
hem bak sana sabahki tartistimamızı özetleyeyim - çok bakımlıymısım evliligi daha kavrayamamısım
evli bir kadın fazla dikkat çekmezmis yok saçlarımı kestirecekmisim bende ol duuu dedim
bak demekki sorun bizde degil bunların beyninde
bakımsız olunca da yok saldın falan derler
umarım anlamıssındır canım takma kafana önce kendine baksın o esinde

Bir bayana kilolusun kelimesi bile ağır gelirken eşin bunları söylemesi feci olmuş kilonuızda 72 miş çok fazla da değil.. benim tanıdıklarım var kadın 90 kilo prensesler gibi davranıyor kocası.. sizin kocanız kilo konusunda takıntılı bir adam belli ki ve ben olsam gerçekten ideal kiloma kavuşurdum zayıflardım... tabi o sözler uzun yıllar kulağınızda çınlayacak ta neyse( siz kendi sağlığınız ve mutluluğunuz için kilo verin derim...

üfff aynı konu bizdede var,black cat canımmm bılıyosun ben 102 kılodan 82ye ındım,bana kılo konusunda ezıyet eden aşalayan(kendınce bu bi taktıkmış)o adam kedıye dönmüştü kıskanclıklar kendını ezık hıssetmeler falan.
daha verecek kılon var 82 cok dedıgınde valla ben en azından başarıyorum senın kel kalmış kafana ne yapıcaz diyorum sen hem kılolu hem kelsın benımle ugrasacagına dön bi aynaya kendıne bak dıyodum kalıyodu öyle üzülüyodu.bu cokmu hoş bişey hayır,banada yakışan bişey degil ama ben bunu söyledıgımde o bana dedıgı zamanlar neler hissettigimi anlasın istedım cokta iyi oluyo hiç pişman degilim.
şimdi evlılık sonrası falan kılo aldım yıne ama spora basladım diyetede.
balayından geldıkten sonra basladı konusmaya ama simdi cabamı görünce bişey diyemıyo.ben ona diyorum kalk yayılma 2 koşta erisin şu göbek hem koşu yapmak saçta çıkarıyomuş dene bakalım belki şu ayna kafan parlamaktan vazgecer artık:)) saç konusuda onun takıntısıdır.
ohh canıma değsinnn,beter olsun,kadın hanımlıgını koruyacak alttan alacak,olay büyümesın diye susacak,yok yaaaa hepsi palavraa
o her lafı diyecek ben huzurum bozulmasın diye suscam,huzurmu kalıyo ınsanda yaa,herkes hakettıgını yaşar..
bazen sen bana cok kötü davranıyosun çevrene ınsanlara cok güleryüzlüsün diyo,ee herkes ektiğini biçer sen buna layıksın diyorum.
bizim ilişkimizde böyle.
eskıden üzülür daha cok yerdım artık umrumda bıle degıl ben daha önemlıyım.onun için degil kendım içinn yapıyorumm.yüz verme bırak ne hali varsa görsün..

bu arada canım eşini bilmiyorum ama sen gayet güzel bi bayansın hiç kendıne haksızlık etme,kılon cok fazla degil,senın kendını cok kılolu hıssetmenın tek sebebi yine kocan,çünkü süreklı kılolusun zayıfla şöylesın böylesın diye diye sana bunu cok buyuk bı sorunmus gibi yansıtıyo,sende ona laf çarp yaa.tek sen üzülme bırak oda üzülsün.

eşin senden nefret etmiyorsa başka bi nedenden dolayı, cinsel problemleri var ve bu kompleksini sana neredeyse hakaret ederek yenmeye çalışıyor.

çok sinir bozucu bi durum. adamı dövesim geldi

Bu konun terside bizde var canım bende yazıfım ve benimde en az 5 kğ almam lazım ama ben takmıyorum onunda kocaman bir göbeği var oda bana çekeci gelmiyor o vermek için uğraşmıyorsa bende almak için uğraşmam

bakımlı olsan suç kendini salsan suç
ya ben bu erkekleri hiç anlayamadımki
bizde buna benzer tartışmalar yapıyoruz
evliyiz diye saçını süpürge edince kıymetli oluyosun sanki o zamanda gözler dışarı kayıyo..
valla kızlar kendinizi asla salmayın derim herşeyden önce kendinizi ii hissetmk için..
zaten ne yapsanız yaranamıyosunuz erkekleree..

ah ben o pasazadeye neler yapmazdim...
elime gecen her turlu kilo aldirici hapi,otu,copu doldururdum yemeklerinin icine,sisirirdim davul gibi,yuvarlardim yokus asagi!!
hayatta en nefret ettigim seydir insanlarin goruntuleriyle dalga gecilmesi.
hic kendinizi kasmayin.
kilo vereceksiniz kendiniz icin verin,bi baskasi icin degil.
bu esiniz dahi olsa ki goruyoruz erkeklerin neler neler soyledigini.size gore fazla olan kilolarinizi verin,yuzune bile bakmaya tenezzul dahi etmeyin.
kilo verecem diye de strese girmeyin kafaniz rahat olsun ki saglikli bi sekilde zayiflayin.

Sakın üzülme,ezilme böyle yaparsan onun eline koz verirsin
tavrını koy ben buyum işine geliyorsa
bende senin cinsel yetersizliğinden şikayetciyim de
bir anlaşma yap ben kilo vereyim sende cinsel sorunlarını düzelt de misilleme yap yani sende onun canını yak

Eşinizin çok başka sorunları var gibi.

Bir yerde okumuştum ne kadar dogru bilemiyorum.
Evlilikte cinsellik ilk 5 yıldan sonra eşler birbirlerinin vucutlarını daha iyi tanıdıkları için renklenirmiş.

Hep mi böyleydi?

Hep böyle olsa bile, bir erkek sevdiği degil, sevmediği insana dahi bunları dememeli.

Üzgünüm ama eşiniz karakterini çok belli etmiş.
Dış görünüşten başka şeye önem vermiyor.

Aslında ondan da ziyade yansıtma mekanizması kullanıyor :)

Eşim bana bunu diyecek olsa,
yansıtma mekanizma kullanma,
Şu an kendinle çelişiyorsun der, kendisinden bir sürü örnek verir, o lafları bir güzel yedirirdim.
Öylece agız beş karış açık bakakalırdı. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…