üfff aynı konu bizdede var,black cat canımmm bılıyosun ben 102 kılodan 82ye ındım,bana kılo konusunda ezıyet eden aşalayan(kendınce bu bi taktıkmış)o adam kedıye dönmüştü kıskanclıklar kendını ezık hıssetmeler falan.
daha verecek kılon var 82 cok dedıgınde valla ben en azından başarıyorum senın kel kalmış kafana ne yapıcaz diyorum sen hem kılolu hem kelsın benımle ugrasacagına dön bi aynaya kendıne bak dıyodum kalıyodu öyle üzülüyodu.bu cokmu hoş bişey hayır,banada yakışan bişey degil ama ben bunu söyledıgımde o bana dedıgı zamanlar neler hissettigimi anlasın istedım cokta iyi oluyo hiç pişman degilim.
şimdi evlılık sonrası falan kılo aldım yıne ama spora basladım diyetede.
balayından geldıkten sonra basladı konusmaya ama simdi cabamı görünce bişey diyemıyo.ben ona diyorum kalk yayılma 2 koşta erisin şu göbek hem koşu yapmak saçta çıkarıyomuş dene bakalım belki şu ayna kafan parlamaktan vazgecer artık:)) saç konusuda onun takıntısıdır.
ohh canıma değsinnn,beter olsun,kadın hanımlıgını koruyacak alttan alacak,olay büyümesın diye susacak,yok yaaaa hepsi palavraa
o her lafı diyecek ben huzurum bozulmasın diye suscam,huzurmu kalıyo ınsanda yaa,herkes hakettıgını yaşar..
bazen sen bana cok kötü davranıyosun çevrene ınsanlara cok güleryüzlüsün diyo,ee herkes ektiğini biçer sen buna layıksın diyorum.
bizim ilişkimizde böyle.
eskıden üzülür daha cok yerdım artık umrumda bıle degıl ben daha önemlıyım.onun için degil kendım içinn yapıyorumm.yüz verme bırak ne hali varsa görsün..