Kendimi hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim :(

banada derdı baska bırseymıs gıbı geldı.10 kıloda ne varmıs.sızı ıyı anlıyorum 5 kılo fazlam var veremedım yıyorum ne yapım.bu sadece bana dert oldu tabı boydan kurtarıyorum.belkıde 36 beden olmaya cok alıstım.sızın kocanıza neler dıyorum ıcımdende yazamıyorum.kendısı manken gıbımıkı bu lafları sayıyor.ınsan kendı esıne ne olursa olsun dermı oyle destek olacagına.ben kıloluları sempatık ve cok tatlı bulurum hep guler guzlu olurlar.tabı sız kılolu sayılmassınız ustunuze almayın lutfen.o adamıda kaıle almayın terbıyesız ıste.

Aynen katiliyorum.

Cinsel eksikligini kamufle etmek icin kilonuzu kullanmis ki 10 kilo abartilacak gibi degil.

Ben olsam doktordan randevu alip, tedavi olmasini istedigimi ve bu yasta 90 yasindaki adamlar gibi yasamasina gonlumun razi olmadigini soylerdim.

Sakin inanmayin soylediklerine, o tamamen cinsel yetersizliginden size oyle soylemis.

ne diyeceğimim bilmiyorum ya bu kdr basitmi evlilik! et parçasımıyız biz şişman, zayıf, güzel, çirkin! madem seni kilolu olarak görüyodu zormalı evlendi seninle.. önce bence insan kendine bakmalı kimse 4-4 luk değilki eşin 4-4 lük birimi..eminim değil.. sana bu kdr ağır laflar etmeye asla hakkı yok..sen kendini üzme bence böyle bi insan için,gerçi ne kdr üzme desemde çok üzüldüğünü tahmin ederim..böyle biriyle bir ömür geçmez bence.biran önce hayatına yol vermelisin..

ilkokulda bildiğiniz şişmandım. çok aşırı kiloluydum. lise de bayağı verdim sonra üniversite de 60 kiloya kadar zayıfladdım 38 beden giyiyordum. evlenirken de 64 civarı falandım. son bir yılda evet çok kilo aldım. ve devamlı vermek için uğraşıyorum. şuan 70 civarıyım artık 42 beden bol geliyor yavaş yavaş 40 bedene giriyorum.
tüm testleri yaptırdım defalarca diyetisyene gittim. cevap aynı metobolizmam yavaş ve zor kilo veriyorum
ama kırıldığım nokta eşimin bu suçlamaları
aynen öyle kendisi sarışın gayet yakışıklı ve kızlar tarafında ömrü boyunca şımartılmış bir erkek. lakabı bile brad miş.
ama ben o 30 kilo bile alsa bu lafları ona saymazdım
son 6 aydır her anım kilo verme çalışması ile geçiyor zaten. pes etmedim ama denemediğim şey okumadığım şey de kalmadı. verecem ama nasıl bilmiyorum.
kiloları onun için değil kendim için vereceğim zaten. ben zayıf olmak istiyorum ama bana bu muameleyi yapması bitirdi beni
ne yazık ki sorunumuz topluca bu evlilik. çok problem yaşadık aile iş para saymakla bitmez. en büyük sorun iletişim yok.
ama tüm sorunları görmeyip olayı kiloma bağlaması parçaladı beni
haklısın. birde ben bakımlı bir kadınım. temizliğime makyajıma çok dikkat ederim. elimden geldiğince şık giyinmeye çalışırım.
mesela ayak kokusu sorunum var bunun için hep çok özenliyimdir. pudralar kremler kullanırım yanımda hep çorap taşır gittiğim evde hemen değiştiririm.
makyajsız evden çıkmam. abartmadan düzgünce makyajımı yapar parfümü mü sıkar çıkarım. resmimi görseniz anlarsınız ne demek istediğimi. arkadaşlarım çevrem hep güzel bir kadın olduğumu söylemiştir. ama eşim sadece kilo yüzünden bana bu muameleyi yapıyor
bana gülüp geçmesi sanki gene alay ediyor gibi geldi yani hadi canım veremezsin ki der gibi
aynen öyle. yapamazsın diyor çünkü ne kadar çırpındığımı gördü. 2 ay her akşam pes etmeden evde spor yaptım işten yorgun geldim ama direndim yaptım sonuç çok gzel sıkılaştım ama sporu bıraktığım anda sarktı yeniden vücut. şu an kilo almadım aslında spor yaptığım döneme göre zayıfm bile. ama sarktım ve o bunu kilo olarak görüyor.
benim kadar bu işle uğraşan bir kadın sanırım ki yoktur. ama aldığım sonuş yetersiz. buda hormonlardan ve metabolizma yavaşlığından kaynaklı. ama ben pes etmedim. hala sabah kalkıp kahvaltı ve öğle yemeğimi işyerim için hazırlıyor ve sağlıklı besleniyorum. sadece spordan çok sıkıldığım için bıraktım
10 kilo mu sorun , tamam az değilde bende 20-30 kilo fazlanız var sandım kiş hoş öyle bile olsa eşinizin söylediklerini haklı çıkarmaz ya...
sağolun...desteğe o kadar ihtiyacım var ki şuan
bende sizin gibi düşünüyorum. seven insan karşısındaki ni olduğu gibi kabul etmez mi?
eşim hep kabaydı hep kaba kalacak. bende çok sakin değilim ama dün o kadar kırıldım ki konuşamadım bile doğru düzgün
konuşursam kötü bitecek sonu biraz da o yüzden susuyorum. içimde biriken çok şey var
zaten akşam yanına yatmak bile çok korkunç geldi. sabah konuşmak bile işkenceydi. bir gece de korkunç seviyede soğudum. sözleri aklımdan çıkmıyor . onu görmek dokunma varlığını hissetmek bile istemiyorum
arkadaşların yorumlarını da okudumda gerçekten eşinizin kendinden çekindiği konular var bencede ve sizi eksik göstererek kendi ayıbını örtmeye çalışıyor , sakın özgüveniniz eksilmesin...
sağolun. özgüvenimi yerle bir etti ....sabahtan beri 1 paket sigara içtim ki onu bırakmakta en büyük dileklerimden biri. ama içmesem ne yapacağım. işteyim çalışmam lazım ve çevremdeki insanların bu acizliğimi anlamasını istemiyorum...
Öküz deseeemmm hayvandır, bir adabı vardır, bu adamı tanımlamaz

10 kilo mudur bütün sorun yani

10 kilo verilir ama sen küçücük beynini nasıl büyüteceksin be adam
dedim zaten ben 10 kilo versem de aynı kişi olacağım kilo vermem beni değiştirmeyecek ki. sevmediğin bensem ben hala aynı ben olacağım.
yok diyor kilo verirsen cinsel sorunları aşarız . e peki ben ne olacağım dedim. seni mutlu etmek uğruna beni mutsuz kılıyorsun :26:
açığını söylesem ne olacak ki. mesela cinsel yetersizliği var oda bunu biliyor. insanı belden aşşağı vurmamak için susuyorum. sorunun benim kilom olduğuna takmış kafayı
evet özgüvenimi mahvetti. durmadan aynaya bakıyorum ben bu kadar mı çirkinim diye
bilmiyorum ki nedir bu adamın derdi. evlenirken 64 falandım geçen sene kasımda76 ya kadr çıktım uğraşa uğraşa şuan 70 civarıyım.
bende öyle düşünüyorum. umursamaz davranacağım. ama bu lafları bu sefer mehvetti beni. içimden çıkmayacak beni nasıl kırdığının farkında mı acaba çok merak ediyorum

10 kilo mu sorun , tamam az değilde bende 20-30 kilo fazlanız var sandım kiş hoş öyle bile olsa eşinizin söylediklerini haklı çıkarmaz ya...

Tamda bunu yazacaktım bende...Seni o kadar pasifleştirmiş ki sen onun baskısında kilo veremiyorsun bence. Diğer bir arkadaşın dediği gibi asıl sorun eşinizde onun bir özgüven eksikliği var bence kendi ile ilgili sorunları senin hatanmış diye aksettiriyor.

Gerçekten istiyorsan kilo ver ama onun için değil kendin için örnek veriyorum sen onun kafasını kazıtmasını istesen kazıtacakmı büyük ihtimalle hayır.. Bu nedenle ne yapacaksan kendin için yap kendin için bakımlı ol o zaman sende ki öz güveni anlayınca sana deli olan o olacaktır.

Ben inanıyorum sen başaracaksın afedersin ama aciz kocanıda deli edeceksin gibime geliyor.

Bence esiniz size kilo veremediginiz icin ofkeli ve aklinca cezalandiriyor. Bu yuzden bosanacaginizi, cekip gideceginizi filan aklina bile getirmiyordur eminim, yoksa konusurken biraz korkusu olurdu. Tabi ben de baska sebepler de oldugunu dusunuyorum, cogu zaman erkeklerde is yorgunlugu da cinsel sogukluk yaratiyor. Esas sebebi bulup ortadan kaldirmali. Kilo vermeye gelince ben de arkadaslardan biri gibi doktor muayenesi oneririm, ayrica cok iyi dietisyenler var. Olmuyorsa benim gibi yapin, gun boyunca bol bol meyva, salatalik, domates, yesillik yiyin, aksam olunca pisirdiginiz yemekten mumkunse ekmeksiz, tadimlik yiyin (cay tabagi kadar porsiyonlarla her cesitten tadin). Kola iciyorsaniz hemen birakin, sirf kolayi birakmak bile kilo kaybettiriyor. Iki ayi bulmaz tig gibi olursunuz, ayrica mide de ufaldigi icin eskisi kadar yiyemez, kilo vermeye devam edersiniz. Aslinda aksam gec saatte yememek lazim, ama insan da aksam ailesiyle yemek istiyor.

boşanmaya karar verdiysen neden kilo vermeyi bekliyorsun ki
boşanıncada verirsin kilonu...
hem belki eşin pişman olmuştur..
sen tepki vermeyince ağzına geleni saymıştır....
her ne olursa olsun yaptığı insanlığa sığmaz tabiki
ama pişman olup özürdilemekte bir gelişmedir....
eğer herzaman bu şekilde hakaretler yağdırıyorsa
çok zor geçer ömür..
saygının olmadığı yerde hiçbirşey olmaz çünki

Yerinizde olsam kilolu olduğumdan dolayı aşağılandığım için değil eşim beni sevmediği için boşanmayı düşünürdüm ve o saatten sonra artık boşanmaya çalışırdım.
Bu sözleri söyleyen biri sizi seviyor olamaz arkadaşım.
Seven insan sevdiğini kırmaktan, incitmekten korkar. Seven insan için kilo da çok önemlii bir olgu değildir zaten.
Bir arkadaşta bahsetmiş eşiniz suç kapatmaya çalışıyor olabilir diye, banada öyle geldi. Ayda bir cinsel birlikteliğinizden ve sorunlarınızdan bahsetmişsiniz birde çünkü.
Dikkatli olun derim.
Size değer vermeyen adama da kendinizi ezdirmeyin.

çok özür dilerim yanlış anlamanı istemem. ama eşinin cinsel hayatıyla ilgili bir sorunu da olabilir, iktidarsızlık vs. gibi. zaten bir insan ayda bir kere cinsellikle yetinebiliyorsa bence bir sorun vardır. bunun hıncı öfkesiyle sana sarmış olabilir, böyle bir durum gözlemledin mi özel hayatında iktidarsızlık, erken boşalma vs. gibi

bak bide cinsel sorunlrı varmış..
siz isteyince aşkım ben yapamıyorum demek yerine bunları saymış size..
bir nevi kendini örfpas etmek için....
beni rahat bıraksın diye sizden soğutmuş olabilir kendisini..
sonuçta erkek için ciddi bir sorun dur buda......

isterse 30 kilo fazlan olsun... öyle seyleri söylemesi cok ayip.. ozaman seninle evlenmeseydi gidip ince zayif biriyle evlenseydi.. hem insanlar kilo alir verir bu eger es icin bi problemse defolsun gitsin.. önemli olan sizin sagliginiz... ama sizde kendinize deger verin ve kendinizle ilgilenin bakin..
sizin yerinizde olsam bi diyetisyene giderim spora baslarim ve kilo vermeye calisirim.. eminim doktor kontrolü altinda daha basarili bir sonuc alacaksinizdir.. ondan sonra da onun yaptigini siz yapin acimasiz olun..
bu erkekler kendilerini ne saniyor yaa... alacaksin böylelerini bir cuvala koyacaksin ondan sonra denize firlatacaksin..

gittim canım gitmediğim doktor denemediğim diet kalmadı ama çok yavaş veriyor ve hızlı alıyorum. en son 70 e kadar inmiştim 1 hafta tatile gittim 3,5 kilo aldım. kendimi bıraktığım anda geri dönüyor kilolar
tiksindim zaten arkadaşım artık o iste sede el sürmesini istemem bana. aynı yatak bile şuan zindan bana
derdi benimle beni değiştirmeye kafasındaki şekle sokmaya takmış. şuan o kadar nefret ediyorum ki anlatamam.
ben nasıl bu adamla evlendim bilmiyorum
bir erkek asla cinsel yetersizliği kabul etmiyor. ona göre o çok normal ben şişmanım o sebeple cinsellikte başarısızım. benim zevk almamamı umursamıyor bile.
kafam çok dağınık şuan. eğer evlilik bir çırpıda bitecek birşey olsa idi şuan boşanmıştım bu öfkeyle...
ben onun neerine katlandım bu muameleyi hak edecek ne yaptım ki...

kilo vereceğim. ona inat değil kendim için. pes etmedim etmeyeceğim. yavaşta olsa devam edeceğim. o sanıyor ki 2 ayda 10 kilo verilir hop diye 36 beden olunur. ama benim sistemim yavaş bunun bilincinde değil.
ya bıktım bu kilo kilo lafından zaten. benim hayatım benim vücudum benim fiziğim. neden çevremi bu kadar ilgilendiriyor.

oncelikle iyi bir diyetisyene gidip dogru beslenme aliskanligini, sagliginizi ve ozguveninizi geri kazanmak. bu esinizin sizi tekrar begenmesi icin degil tamamen sizin icin.. ondan sonra evliliginizle ilgili daha saglikli kararlar verebileceginize inaniyorum.. ama tavsiyem mutlaka iyi bir diyetisyene gitmeniz cunku kulaktan dolma recetelerle verilen kilolar mutlaka geri aliniyor ve isini layikiyla yapan uzmanlar size kilo verdirmenin yanisira bu kiloyu korumanizi saglayacak sekilde sizi yonlendiriyor..

canım ben bu kilo verme işi ile o kadar yoğum,num ki uzman oldum diyebilrim. akşam yemeklerinden sonra hiç birşey yemiyorum hemde aylardır.
ekmeği sedece kahvaltıda ve en fazla 2 dilim tüketiyorum. meyveyi günde 2 porsiyonla sınırladım. yemek düzenime çok dikkat ediyorum zaten. verememem benim metabolizmamdan kaynaklı. pes etmeden az ve sağlıklı yemeyi sürdürmem gerek. arada sinirlenip yaptığım kaçamak bile beni başa döndürüyor...
saygı bitti evet. kafamda boşanma sözcüğü devamlı dolaşıyor. ama buna karar vermek o kadar zor ki
beni sevdiğini söyleyip bir yandan da bu muameleyi yapn bu adamdan niye kopamadım bilmiyorum.
yalnızlıktan çok korkuyorum ve sanırım bu beni çok zayıf kılıyor
sağolun yorumlar için bir taraftan da hala beni sevdiğini söylüyor anlamadım ki ben bu adamı
bence de sorunları var ama kabul etmiyor. ona göre başka bir kadın olsa karşısında bunlar geçecek. sorun benim fiziğim
bende aynen senin gibi düşünüyorum. bu konuyu ben yazmasam yorumum aynen bu olurdu. " seni beğenmeyenle ne işin var. beğenmiyorsa defolup gitsin derdim ama kendim olunca konu bunları yapamıyorum.
iyice acizleştirdi beni. sadece kilo değil evliliğin başından beri ailesi için, para için, arkadaşları için çok ezdi kırdı beni. ben ki çok akıllı mantıklı güçlü bir kızdım. ama şu halime bakın aciz bir yaratığa dönüştüm ...
ama dün akşam ağlamadım o lafları dinledim ama bu sefer ağlamadım. sedece bekle dedim bekle ve gör . bu akşam eve gidince ne olacak bilmiyorum hala çok öfkeliyim. eğer bir konuşmaya başlarsam bu sefer tüm köprüleri ben yıkacağım..
bıktım artık. bu evlilikteki tüm sorunların bana bağlanmasından. lafın dönüp dolaşıp ailesine gelmesinden. onların istediği gibi olmadığımın söylenmesinden.
hepsinden bıktım

arkadaşlarına dediği gibi eşinizin iktidar sorunu var bunu gizlemek için sizin kilolarınızı bahane ediyor, seven insan sevidiğinin saçının teline zarar gelmesinden korkar çekinir, bu erkekler biz kadınlardan ne ister acaba hakkatten bulunmadık hint kumaşı falanmı sanıyolar bunlar kendilerini anlamıyorum ki hiç...

eşinizin fiziği herhade mankenler gibi fit ve çekici, bi daha aynı şeyleri söylerse çivi çiviyi söker sende seni yaralayan silahı kuşan bakalım o zaman ne dicek

eşinin aşağılamalarını duyanda seni 130 kilo falan sanacak:26: 130 kilo olsanız bile bunları söyleme hakkına sahip değil çok ayıp yaptığı gördüğüm kadarıyla 72 kilosun 10 kilo fazlan var bence çok abartılı bir durum yok gibi geldi yaşınız kaç bilmiyorum ama bu kiloyu isterseniz kısa bir zamanda verebilirsiniz... üzülme lütfen tatlım bir kadın isterse başaramayacağı şey yok 10 kilo nedir ki ver fazla kilolarını eşinin karşısına geç ben seni istemiyorum artık çekici bulmuyorum seni diyebilirsin belki o zaman yaptığından utanır

O kadar üzüldüm ki okuyunca Sizin ne halde olduğunuzu tahmin edebiliyorum Bence seven göz kusur görmez,istese de göremez,gördüğü kusurları da söylerken bin defa düşünür kırar mıyım acaba diye karşısında sevdiği kişi,hayat arkadaşı varsa eğer..
İnsanız,hepimizin başına her an bişi gelebilir,dışarıya çıkarız eve sağlıkla döneceğimizin garantisi mi var?İnsanlar şişmanlar,zayıflar,Allah korusun karısı nice çaresiz hastalık geçiren erkekler var,onlar bu durumda ne yapmalı acaba.
Eşiniz ne dediğini bilmeyecek kadar şuurunu kaybetmiş..İz'ansız ve şuursuz bir insandan her an her şeyi beklerim ben.
Sizde biraz kendinizi toparladıktan sonra konuşun mutlaka,içinizdekileri anlatın bir bir.Ama önce siz bir kafanızı toplayın,ne yapacağınıza karar verin..
Allah yardımcınız olsun..

gerçekten üzücü bi durum eşinin bu tavrı fakat altında ne sebep var bilemeyiz en başatan beri böyleyseydi iktidar sorunu var ancak sonradan değiştiyse farklı bi sebe var demektir bence sen aramızdaki asıl sorun kilo mu diye sor ama güzellikle sakın ona uyup hakaret etme belkide öfkeyle söyledi hatasını anlayıp af dileyecektir gerçi deilesede artık kırılan kalbin biraz zor onarılır ne demek ya kilolusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…