kendimi düşünüp çocuğuma haksızlık etmiş olur muyum

kaç gündür üzen bu işte bir bilseniz ben ona nasıl emek verdim annesinden onu doğura kadından daha çok sahip çıktım
ama o benim gözlerinin önünde erimemi izledi ne demek beni kaldırma sen bakacaksın nasıl bir zihniyet eşimi tanımamışım şuan en büyük boşluk üzüntü bu ve elimde değil düşündükçe ağlıyorum karnımdakine zülmediyrm
şu saat oldu bir bardak su içmedim geçmyr boğazımdan geçmiyor bu insan gerçekten emek verdiğim arkasında durduğum eşim mi kimin için katlanmışım o insanlara he deyip geçmişim bu adam için mi

Bende eşimin ailesinden uzakta bir ilçedeyim ama aynı şehirdeyiz sonuçta izmirdeyiz, keşke şehirler farklı olsaydı, çok bunalttılar valla beni. 25 aylık oğlum var, eşimde bende ikinci çocuğu düşünmeye bile korkuyoz ikinci yavrumuza da karışırlar canımızı sıkarlar diye

Doğuma daha çok var bence sor soruştur herkese haber bırak illa ki bir tanıdığın birşeyi çıkar. Bakıcı çok mantıklı yok kafana göre bulamazsan da çalışma derim. Çocuk çok farklı birşey senin istemediğin şekilde davranılınca içinden şeytan çıkıyor insanın :))) ben olsam o riski göze almazdım. Benim annem bakıyor içim çok rahat ne dersem ne istersem yapıyor. Ama kv baksa dk başı arardım hatta direk işi bırakırdım.

Bakıcı olayına kötü bakma annem de yıllarca çocuk baktı İnan baktığı çocukların anneanne babaannelerinden iyi bakardı annem. Kendi torunu gibi sevdi ilkokula kadar iki kardeşe baktı çocuklar hala annemi sayıklarlar gidelim diye. İyice araştır soruştur iş arkadaşı komşu herkese haber bırak bence. Strese de girme kv ve ailesi yüzünden

Benim eşimde senin eşin gibi pısırık asla beni savunmaz, benim ağlamamı umursamaz, bana babası laf söylediğinde susar benim ezilmemi izler, ben kendimi savunmaya çalışsamda olmuyor başedemiyom artık kayınbabamla görümcemle bıktım valla, insan arkasında bir koca desteği arıyor o da yok. Devamlı anam babam ablam diyor, ya ben neyim ben de eşinim ama gözü beni görmüyor konu ailesi olunca.Gerçi herkese ezdiriyor beni komşuya bile, ama en çok ailesine ezdiriyor.Neymiş babasına birşey diyemezmiş, babası bana laf sokup ağlatıyor beni ama onu gören yok. Canım böyle pısırık erkekler ancak kendi annesi babası vefat edince hanımlarının değerini anlıyorlar, o da uzun yıllar sonra, ve o uzun yıllar acı çekerek geçmiş oluyor biz hanımlar için, ömrümüz zehir oluyor. Düşünsene 20 sene sonra kocan senin değerini anlasa nolcak bir kıymeti kalmıcak yılların eşinin ailesi yüzünden ağlamakla geçmiş olcak. Herşey için çok geç olcak, zamanında savunması lazım erkeklerin, kendi anası babası öldükten sonra sana karım demiş boş artık

Bu çocuğu yaparken mutlaka bir plan veya düşünceniz vardır.
Kimin bakacağı yada işten ayrılacakmısınız vs ? Şuan değişik olan bir durummu bu anlayamadım.

Paraya çok ihtiyacımız yoksa evladınıza kendiniz bakın.cocugada kendinize de yazık etmeyin.bu kocalar da bir zahmet çalışıp baksınlar evlerine.

sizin tek probleminizin çocuğun bakımı olduğuna emin mısınız?

Eşinizle iyi olmak istiyorsanız kininizi baskılamanız gerekiyor. Siz nasıl ailenizi atamazsanız eşinizde atmayacak sürekli senin annen baban derseniz eşinizin gözünde uğradığınız haksızlıkların hiç kıymeti kalmayacak
Daha zaman çok kim bilir neler olacak çocuk bırakma vaktine kadar
Bakıcı ile sorun yaşamayacağınız ne malum yada çocuğunuzun sorun yaşamayacağı belli mi? O sıkıntıyı yaşayan bilir yıllarca süren azaplar sıkıntılar bence kayınvalide kahrı çekmek yanında hiç kalır sonuçta bebeğinize iyi bakacak babaanne sevgisi alacak dede şefkati görecek
Tercih sizin tercihiniz

Kaynanam rahatına çok düşkündür.. asla çocuk bakmaz zaten bakcak olsa da ben emanet etmezdim. Eşim bile o konuda güvenmiyo annesine..

Kendim bakıp büyütmeme evladımın üstünde hiçbir hakları olmamalarına rağmen oğlumun sahibi onlar bende bakıcıymışım gibi muamele ediyolar. Bizim kanımız, bize benziycek, bizim çocuğumuz o sana benziycek değil ya derlerdi hala da diyolar bazen cinnet gelcek gibi oluyo neyse diyorum.. yani bu patates kafalar aynı zihniyetten olduktan sonra aynı tas aynı hamam.. başka bi hal yolunu bulmaya çalışın..

Ben yerinizde olsam şu konuyu baştan konuşur çözer çocuk yapmaya öyle karar verirdim.. şimdiden yıprandığınız konulara bakın..

Yani karışırlar illaki yapacak bir şey Yok hani 3. Kişiler yüzünden evlat sahibi olmaktan vazgeçilmemeli

sizin tek probleminizin çocuğun bakımı olduğuna emin mısınız?
Su anda tek sorun çocuğum farkndayim bnm bi de es sorunum varmış yeni gördüm .Düne kadar evimde huzurum vardı şimdi supheliyim ama eşimle iletisimimi kestim tanıyamadım dün anladım ki bn tamamen Yalnızmisim dört yıl sonra çocuk bakımı gündeme gelince adam sadece cebini düşünen ve böylece daha çok ailesiyle görüşen kendini düşünen bencil biri olduğunu gördüm

Evet çok sevgili eşimi şimdi tanıdım benim yipranmami izleyen es gordum kötü olurum lütfen görmeye tahammulum yok dyrm hergün kavga ederiz bn öyle durumlara gelemem dyrm dediği şey vereceğiz önceden konuştuk bakıcı dedik ama iki ayda değişti ama inanin kendime bu kötülüğü yapmayacağım ikinci kez yıkılmış bitmiş bir insan yaratmalarina izin vermeyeceğim ve bakıcı bulacağım bulamazsam kendim bakacağım onu dinlemeyecegim bni bu duruma o getirdi

Çalışmayın. Çok borcunuz olabilir ama bu kadar yıpranacaksanız ustelik daha 1 yıl var calismayin. Bu bir yılda silin dişinizi ödeyin az biraz borcunuzu. Cok lazım olursa sevgili ailesinden maddi yardım iştesin esiniz. Kv. Kendine anne dedirticekten sonrasını tam okuyamadım bile. Ne kadar yanlış şeyler bunlar. Çocuğun psikolojisi içinde. Babası da anne diyecek çocukta anne diyecek ayni kisiye. Çalışmayın. Aç açıkta bırakamaz ya sizi. Birazda seni ve karnindakini dusunmeyenler debelensin

Baktirma bence canim.Bakici arayisina simdiden gir.Seni cok iyi anladim.Bakici konusun da korkma herkesin annesi kayinvaldesimi bakiyor.Bir teyze bul gelsin evin de baksin huzurun yerin de olur.Kocan da ne derse desin kusura bakma benim ruh sagligim daha onemli de.Hic kimseyi de ipleme.

Benim hakkımda oglumuzu kandirdi parasının peşine düştü oglumuza büyü yaptı deyip etrafa akrabalara biz istemiyoruz ama babası istemediğimiz halde verdi. Oğulları askere gitti evi eşyayı tek başıma yaptım birgün yanımda olmadılar eşime çok baskı yaptılar yüzüğü at bırak diye şimdi bu insanlara dede sefkati diye çocuğumu vermem o dünyaya gelmesin diye çok cirpindilar şimdi onlara hediye gbi nasıl vereyim çocuk için dyrsnz hasta olmuş tükenmiş sağlıksız bir anne çocuğuma verexeksem bna düşman bir çocuk goreceksem aç kalırım o günleri görmemek için sonuna kadar kendim bakarim

Ben soruma cevap alabilirmiyim. BEBEĞİ yapmayı düşünüyorken kime baktıracaktın Kendinmi işten ayrılacaktın annen babanmı bakacaktı. Normalde insanlar çocuk yaparken sonrasını düşünüyorlar. Bir düşüncen planın vardıda tutmadımı ?

o zaman maddi durum biraz daha duzelseydi oyle yapip kendiniz bakardiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…