merhaba arkadaşlar 2,5 aylık hamileyim ve çalışıyorum eşime göre çocuk doğduktan sonra ben yine işe devam edeyim çocuğuma ailesi baksın
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve evlenirken eşimin ailesinden çok çektim tek kuruşun hesabını yaptılar ve onlardan hiç birşey almadan istemeden beklemeden evimizi kurduk.
derken tüm düğün ev kurma sıkıntılarımız geçti bunlar sözde yanımızda oldular tabi yine içlerinde bana karşı oğlumuzu elimizden aldı düşünceleri vardı halen de var yanımızda olmak istemelerinin sebebi kendilerinin dedikleri elaleme karşı bir arada olalım
tabi ben çok gidip gelmedim ayda bir ama o ayda bir gitmek gelmek bile huzur kaçırmaya yetiyordu bana ters gelen tuhaf gelen davranışlar hal haraketler sözler derken kör topal sözde aile ilişkisi bugüne geldi tabi benim tüm sinir sistemim mahvoldu.
şimdi arkadaşlar kendimi geçtim yapılan yapıldı kimse arkamda durmadı sahip çıkmadı eşim dahil.
çocuğum doğduğu zaman bunlara verirsem daha çok görüşmüş olacağım ve kp. sürekli istekleri olacak
çocuk baktığı için bu şehirde hiç akrabam yok annemde gelemez hasta bakıcı deseniz güvenemiyorum
iyi bakar mı var mı etrafta yakında biri kimseyi de doğru düzgün tanımıyorum çalışmazsam bir süre işten uzaklaşmış olurum ve tekrar iş bulmam zorlaşacak kaç yıllık emeğim boşa gidecek iş bulma düzen oturtma sürecini başa saracağım.
eğer çocuğumu verirsem baksınlar diye iyi bakarlar ama ben mutsuz bir anne olacağım çocuğuma yansıtacağım.
nasıl yapacağımı bilmiyorum çocuğum için katlanmak istyrm ama ya ben daha kötü olursam çünkü beni sinirlendirseler günlerce sinirlerim yıpranıyor hasta oluyorum aklımdan dedikleri çıkmıyor bu durumu gören maalesef ki kocam yok benim bu derece kötü olduğumu etkilendiğimi gören kocam yok
tek başıma kaldım diyebilirim bildiğim bir akraba komşu olsa verirdim çocuğumu ama yok maalesef c.tesiden beri ağlıyorum eşimle bu konuda karşı karşıya geldik beni anlamıyor bugünlerim zehir oldu